Deel 21

468 6 3
                                    

Wanneer je op het geweldige idee komt om iedereen eens op Facebook op te zoeken en je ineens dit bericht op Louis zijn profiel tegenkomt! Ik ga stuk😂

Martijn

"Maar, mag ik nou het liedje van jou en Troye Sivan horen?" vraagt Laura nogal popelend tegen mij. Het is inmiddels al namiddag en we zitten met het team in ons vliegtuig vanuit Chicago richting New York City voor de videoclip opnames van mij en Troye Sivan met ons nieuwe liedje, There for you.
"Ja, ik wil het eigenlijk ook wel eens horen," zegt Louis, die op het puntje van zijn stoel gaat zitten.
"Oké oké, ik zal het wel opzetten," zeg ik en ga met mijn laptop op de grond in het gangpad van ons vliegtuig zitten, tussen Louis en Laura in.

"I woke up pissed off today.
And lately everyone feels fake.
Somewhere, I lost a piece of me.
Smoking cigarettes on balconies."

"Volgens mij gaat dit over je ooh zo geliefde ex, of niet?" zegt Louis ertussen. Ik negeer het en luister verder naar het liedje.

"Last year took a toll on me.
But I made it with you next to me.
Around the world and back again.
I hope you're waiting at the end."

Louis begint te lachen. Waarom kan die gast nou niet gewoon rustig naar een liedje luisteren. "En volgens mij weet ik ook over wie dit gaat," zegt Louis alweer en ik zie hem naar Sarah kijken.
Dan is het liedje afgelopen en klap ik mijn laptop dicht. Ik blijf nog even op de grond zitten en kijk de rest aan. "En, blijf jij ook wachten op het einde? Op Martijn? En wil jij deze reis nog eens maken?" vraagt Louis aan Sarah. "Gast," zeg ik tegen Louis en geef hem een tikje tegen zijn been op. "Ik vond het een zeer geslaagde maand!" antwoord Sarah enthousiast.
Ze negeert zijn eerste vraag. "Trouwens, Sarah heeft vannacht nog een hele research gemaakt voor shootlocaties," zeg ik, om van onderwerp te veranderen. "Echt?!" zegt Watse verbaasd. Ik knik en sta weer op van het gangpad. Ik klop wat stof van mijn broek af en ga weer, wat comfortabeler, op een stoel zitten. "Nou ja, het stelt niet zoveel voor hoor. Ik wilde jullie alleen wat minder werk bezorgen," zegt Sarah. "Nou niet zo bescheiden zijn. Het is echt gewoon perfect! Laat nou zien," zeg ik aan Sarah, om haar wat zelfverzekerder te laten voelen.
Sarah klapt haar laptop open en opent de collage. Dan draait ze haar laptop om naar de rest. "Wow, vet sick!" zegt Louis en pakt de laptop van Sarah aan. Damian leunt wat meer over naar Louis en de rest komt ook over zijn schouder meekijken. "Heb jij dit helemaal zelf gemaakt en opgezocht?" vraagt Watse, die over het scherm naar Sarah kijkt. Ze knikt. "Het is maar een snel beginnetje," zegt ze en ik geef haar een stootje. Ze moet niet zo verlegen maar juist trots zijn op wat ze heeft gemaakt. "Nou, hier hoef je helemaal niks meer aan te doen. Ik zou je hiervoor alleen al een contract aanbieden. Ik ben benieuwd wat je filmskills zijn op het gebied van videoclips. Dat is heel wat anders docu's maar ik denk dat jij en Damian een geweldig team zullen zijn," zegt Watse plotseling. Ik had hem privé gevraagd of het niet een goed en leuk idee zou zijn om de videoclip door Sarah en Damian te laten maken. Dat is zowel goedkoper als een goede oefening voor die twee. Watse ging erover nadenken. Gelukkig heb ik hem dan toch kunnen overhalen! Sarah en Damian kijken elkaar met grote ogen aan. "Mogen wij echt de clip shooten?" vraagt Damian verbaasd. Watse knikt en glimlacht. "Woooh!" roept Damian en Sarah geeft hem een high-five. "Dit is zo ontzettend gaaf! Met z'n tweeën een clip opnemen, twee studenten, met niet zoveel ervaring. Dat is een heel groot vertrouwen die jullie in ons hebben!" zegt Damian. "Ja, je moet het nu niet gaan verneuken hè," zeg ik tegen Damian en hij kijkt mij flauw aan.

Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu