Deel 7

489 10 11
                                    

^Omg, ik ben echt erg. Gister avond heel seizoen 1 van The Martin Garrix Show 3 uur lang gebinge watched en voor elke aflevering kort samengevat wat er gebeurde lmao!

Sarah

Het is 's ochtends half 9 en ik ben al wakker. Ik heb deze ochtend met Damian in het restaurant beneden afgesproken om de eerste beelden al te editten. Voorzichtig pak ik m'n laptop en camera mee en loop zachtjes de hotelkamer uit, zodat José nog rustig kan blijven verder slapen. Ik loop de trappen naar onder richting de begane grond en zie Damian al aan een tafel zitten. "Hey," zeg ik. Ik leg mijn laptop en camera ook op de tafel en geef Damian een knuffel. "Lekker geslapen?" vraagt hij. Ik knik, "Het was nog wel een beetje vroeg om op te staan, maar ik ben er." Ik haal het SD-kaartje uit mijn camera en steek hem in de laptop. Ik open de beelden en bekijk ze samen met Damian. We kijken onder andere naar Martijn die niet kan kiezen in het restaurant gisteren. Ik en Damian moeten lachen om de beelden.

"Ja, dat is leuk!" hoor ik ineens achter mij en ik draai me geschrokken om

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Ja, dat is leuk!" hoor ik ineens achter mij en ik draai me geschrokken om. "Sorry, ik ben het maar," zegt Louis en haalt zijn handen omhoog. "Ik grinnik en geef hem een duwtje. Louis schuift een stoel aan onze tafel erbij en gaat tussen mij en Damian zitten. "Zitten jullie hier al lang?" vraagt Louis. Ik kijk op m'n telefoon. Het is al tien uur! Ik grinnik. "Anderhalf uur," antwoord ik. "Ja, jij lag nog te slapen," zegt Damian lachend tegen Louis. "Maar ik heb wel lekker doorgewerkt, want ik ben al klaar met editten voor vandaag," zeg ik vrolijk en klap m'n laptop dicht. "Mag ik de camera en laptop even in je tas erbij doen?" vraag ik aan Damian. Hij knikt en geeft zijn rugzak aan mij. Ik steek mijn spullen erin en zet de rugzak voorzichtig op de grond.
Ik neem een slokje van m'n ijskoffie en Louis pakt zijn camera erbij. "Wat ga je doen?" vraag ik aan hem. "Een leuke foto van je maken voor op jouw insta. Ik volg je nu en ik vind dat je toch wat spontanere foto's moet plaatsen," zegt Louis. Ik trek m'n wenkbrauwen op en grinnik. "Stalker," zeg ik tegen Louis. "Hallo, ik ga een maand met je op reis. Dan moet ik op z'n minst je wel volgen op Instagram, Sarah Jane," zegt Louis en ik kijk hem flauw aan. "Is dat je tweede naam, Jane?" vraagt Louis. Ik knik. "Ik zag trouwens ook dat je Martijn's nieuwe instafoto op de boot hebt geliked," zegt Louis voorzichtig en ik geef hem een tikje. "Wat ben jij een stalker zeg," lach ik. "Ja, en nu ga ik een foto van je maken," zegt Louis. Ik doe mijn handen hoor m'n gezicht. "Pestkop," mompel ik in m'n handen.

Louis is druk bezig op zijn telefoon en ik ontvang een berichtje. Flauw kijk ik Louis aan. "Open nou maar! De foto is best wel leuk geworden, hoor," zegt Louis en ik tik op het ongelezen bericht. Louis heeft me de foto doorgestuurd en ik zoom in.
"Oké, ik geef toe. Spontane foto's zijn erg leuk," zeg ik. "Voila, zie je nou wel. Heb ik toch weer gelijk hè," zegt Louis met een grote glimlach op z'n gezicht.

==========================

Liked by: @Louisvanbaar, @Damiankars, @Martingarrix & 1

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Liked by: @Louisvanbaar, @Damiankars, @Martingarrix & 1.1k others

Sarahjane Ik moest van Lou wat meer spontanere foto's posten... kusjes uit Lissabon❣️
————
Louisvanbaar Jaaa, deze is leuk!🤩

Merelxo Daar is m'n vriendinnetje weer😍 Ik wil ook naar Lissabon🥺

Themediananny Aaahh, zo leukk🥰

Garrixers Wow, Martijn liked your photo?!
Sarahjane Hahaha, I made a documentary about him, so yeah😉
=====================

"Hier zitten alle mooie mensjes dus," zegt Martijn die naar ons drieën komt toegelopen in het restaurant beneden. "Ah, dankjewel!" antwoord Louis en ik grinnik. Martijn gaat naast Damian zitten.
"Vanavond de eerste show van de tour, ik heb er zoveel zin in!" zegt Martijn enthousiast. "En morgen ochtend vliegen we met z'n allen alweer naar Ibiza," zegt Louis en gaat wat meer onderuit hangen. "Voel je eigenlijk nooit een druk of gevoel van stress als je zo'n hele maand moet reizen?" vraag ik aan Martijn. Hij begint te glimlachen. "Best wel. En eigenlijk snapt niemand dat of in tegenstelling, niemand vraagt er echt naar. Maar gelukkig heb ik het beste team van de wereld die meer een grote familie is geworden en wij voelen van elkaar ook aan wanneer iemand zich niet goed voelt. Dus dat is wel heel fijn," zegt Martijn. Ik knik en glimlach.
"Ligt de rest nog steeds te slapen?" vraagt Damian verbaasd. "Charelle blijft vandaag op de kamer, die voelt zich niet lekker. Waar Watse, Menno en José blijven weet ik niet. Ik zal wel eens gaan bellen," zegt Martijn. Hij pakt z'n telefoon en loopt naar buiten.
"Oké, ik mag toch hopen dat ik niet de enige ben die merkt dat er nogal wat spanning is tussen Martijn en Charelle," zegt Louis. Ik en Damian kijken elkaar aan. "Daar hadden wij het serieus ook gister avond nog over," antwoord ik.
"Waarover?" Menno staat achter ons en buigt met zijn hoofd tussen ons in. "Wat zijn jullie aan het smoezelen?" fluistert Menno als hij dicht bij ons staat.
"Charelle voelt zich niet lekker en blijft vandaag op hun kamer," zegt Damian. Menno gaat op de lege stoel van Martijn zitten. "Volgens mij loopt het niet zo heel lekker tussen die twee," zegt Menno. "Nou, nog iemand die het ziet," zegt Louis.
"Iemand die wat ziet?" vraagt Martijn die weer bij ons staat. "Oh, nou, uhm... nou dat..." Louis komt niet uit zijn woorden en Martijn haalt zijn wenkbrauwen op. "Nou, dat er nog maar weinig fans naar ons toe zijn gekomen," red Menno hem. Martijn kijkt verbaasd naar mij. "Ik ga eens kijken waar José blijft," zeg ik om me niet hiermee te gaan bemoeien. Ik sta op en loop door het trappenhuis naar onze kamer.
Ik wil de kamerdeur openmaken maar schrik ervan als José de kamer uitloopt. "Wow, die zag ik niet aankomen," lacht José tegen mij. "We vroegen ons al af waar je bleef," zeg ik. "Jajaja, ik had me een klein beetje verslapen. Maar ik ben klaar voor vandaag en heb positieve energie voor de show van vanavond!" zegt José met een grote glimlach en een goed humeur.

Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu