Deel 8

459 8 3
                                    

Sarah

"Schiet een beetje op, de taxi is er," zegt Watse die het druk heeft met zijn telefoon. "Waar is Charelle?" vraagt José die bezorgd rondkijkt. "Die ging niet mee," zegt Martijn broodnuchter en stapt achter Louis aan de taxi in. José kijkt mij verbaasd aan. "Ik ga haar halen," zegt José tegen mij en rent naar binnen. "Wat gaat zij nou weer doen?!" vraagt Watse verbaasd als hij zijn telefoon ophangt. "Uhm, ze was, uhm, nog wat vergeten mee te nemen," zeg ik snel en stap ook de taxi in. Ik denk aan mijn gegeven antwoord. In feite klopt het wel, ze was iets vergeten, Charelle.
"Ik hoop wel dat ze snel is," antwoord Watse. Martijn gaat met zijn hoofd tegen het raam liggen en sluit zijn ogen. "Even een tukkie," zegt hij. Ik en Damian kijken elkaar lachend aan en pakken onze camera erbij. Deze rit gaat weer onozelheid met zich meebrengen, dat moet echt vastgelegd worden!
Er wordt op de deur geklopt en José komt het busje in samen met Charelle die eruit ziet alsof ze al 5 jaar niet meer heeft geslapen. Ze heeft zwarte kringen onder haar ogen.
"Wow," zegt Louis en ik, Damian en Menno kijken Louis met een strakke blik aan. Ik kijk naar Martijn die volgens mij helemaal niet doorheeft dat Charelle ook erbij zit. Maar zo slapend ziet hij er nou ook niet echt uit.
-
"Martijn wakker worden, we zijn er bijna," zegt Watse en tikt op Martijn's wang. "Hè, wat?" vraagt Martijn slaperig. Letterlijk elk persoon ziet dat hij helemaal niet geslapen heeft en Menno schud zijn hoofd en moet zijn lach inhouden. Hij ontwijkt elke blik met Charelle. De taxi stopt voor de deur van de artiesteningang. Martijn stapt direct als eerste het busje uit en loopt meteen door naar binnen. "Nou, die heeft er zin in," zegt Menno sarcastisch en Louis geeft Menno een stootje. De rest stapt ook het busje uit en lopen naar de ingang. Maar als ik me omdraai naar achter zie ik dat José en Charelle nog blijven zitten. "Ik kom zo," zeg ik tegen Damian en geef mijn tas aan hem. Hij staat stil en kijkt me na hoe ik terug loop richting José en Charelle. Daarna hoor ik de deur van de ingang achter me dicht gaan.
"Wat is er aan de hand?" vraag ik aan José en Charelle, als ik het busje weer inloop. "Ja, ik ga echt niet naar binnen hoor," protesteert Charelle en kruist haar armen over elkaar heen.
"Charelle beweert dat Martijn vreemd gaat met verschillende meisjes via Insta," zegt José tegen mij en accentueert 'verschillende' door een vinger in de lucht te steken. Ik kijk haar vragend aan. "En hoe ben je daar achtergekomen?" vraag ik voorzichtig aan Charelle, voordat we hier dadelijk een woede-uitbarsting krijgen. "Ik zie hem alleen maar DM'en met hartjes en allerlei meiden en als ik wil meekijken, dan zet hij zijn telefoon uit en geeft me een kusje," zegt Charelle duf. "Maar dat kunnen toch ook gewoon fans zijn?" vraag ik en ik krijg een dodelijke blik van Charelle. "Nou kom, laten we gewoon naar binnen gaan. Je kan toch ook praten met hem? In een relatie hoor je goed te kunnen praten met elkaar, over alles," zegt José en legt haar handen op Charelle haar knieën. Ik merk dat zijn het ook wel een beetje gehad heeft met dit rare gedoe.
"Kom," zegt José tegen Charelle en knikt haar hoofd naar het gebouw. Ik ga al opstaan en stap het busje uit. "Ik moet nog overleggen met Damian, maar ik zie jullie zo wel," zeg ik en loop door de artiesteningang. Ik voel mij echt heel cool dat ik met mijn backstage-pasje door de artiesteningang mag lopen!

"En?" vraagt Damian aan mij, als ik naast hem aan tafel ga zitten. Louis komt meteen op mij afgelopen en gaat nieuwsgierig naast me zitten. "Nou, het is allemaal heel dramatisch," begin ik. "Wacht! Wacht! Wacht!" roept Menno en komt naar ons drie toegestormd en gaat erbij zitten. Ik grinnik en schud lichtjes mijn hoofd. Louis kijkt even richting Martijn, die druk bezig is de show door te nemen met Watse, en komt daarna weer met zijn hoofd dichterbij. "Oké, wat heb ik allemaal gemist?" vraagt Menno zachtjes. "Het is allemaal heel dramatisch, volgens Sarah," fluistert Damian en ik grinnik. "Dat was een beetje sarcastisch hoor. Maar goed, waar het dus op neer komt, is dat Charelle beweert dat Martijn vreemd gaat met verschillende meisjes via Insta," zeg ik en de jongens kijken me allemaal zwijgend aan. Er ontstaat een awkward stilte. "Dat was het?" vraagt Menno verbaasd. Ik knik en de jongens grinniken. "Dus dat is dus de reden waarom er nog al een spanning tussen die twee heerst?" vraagt Damian verbaasd. Ik haal mijn schouders op. "Charelle zei dat ze hem altijd hartjes ziet sturen via DM en als Charelle een keer wil meekijken, dan zet Martijn zijn telefoon uit en geeft hij haar een kusje," zeg ik ophelderend en ik zie Louis met zijn ogen rollen. "Dat kunnen toch ook gewoon fanaccounts zijn?! Want ik bedoel maar, Martijn heeft best wel een goed contact met zijn fans en volgt ook aardig wat fanaccounts," zegt Menno wat koeltjes. "Nou kijk, dat bedoel ik. Maar toen ik tegen Charelle zijn dat het ook fanaccounts konden zijn, maar toen kreeg ik nogal een dodelijke blik terug," zeg ik. "Maar jongens, even serieus. Jullie viel het toch ook wel op dat hij niet echt lag te slapen toen we onderweg hier naartoe reden," zeg ik. "Nee, tuurlijk niet. Maar hij zag de bui al hangen dat José Charelle ging halen," grinnikt Louis. "Maar eerlijk, ik vond het wel een goeie actie van hem hoor," zegt Menno en we moeten lachen. "Ik heb het zelfs nog mooi op beeld kunnen vastleggen," zegt Damian en kijkt mij met een trotse glimlach aan en ik steek mijn duim omhoog.

"Wat zijn jullie hier aan het smoezelen?" vraagt Martijn, die er ineens bij komt staan. "Nee, niks. We waren eventjes Sarah aan het uitleggen hoe hysterisch de show weer gaat worden en dat ze gewoon rustig moet blijven ademhalen en zich het beste kan blijven focussen op haar beelden, voordat de show alweer om is," verzint Menno snel. Oké, hij is echt heel snel in het verzinnen van goede smoezen! "Ja, dat klopt zeker. En die anderhalf uur klinkt lang maar vliegt echt in een no time voorbij," zegt Martijn met een glimlach en hij geeft Menno een schouderklopje.

Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu