Deel 23

434 7 13
                                    

Hoihoooii, ik ben omw vakantie dus weer een hoofdstukje geschreven🥰

Sarah

"Moet ik je helpen?" vraag ik aan Damian, als ik zijn hotelkamer binnen kom lopen.
We zitten de laatste dag in New York, voordat we weer terug naar Nederland gaan. Overmorgen is immers al de première in Tuschinski, dus alles moet nu echt volgens plan gaan!
"Ik ben al bezig met de docu af te ronden. Als het van jou mag, wil ik dit graag blijven doen vandaag. Dan kan jij de videoclip monteren," stelt Damian voor. Ik zet mijn laptop op het tafeltje en schuif de stoel aan. "Ja, ik vind het prima!" zeg ik en open de map met alle filmopnames. Martijn is met Troye en de rest de stad in, om afscheid te nemen. Ik en Damian zijn, hoe graag we het ook willen, maar in het hotel gebleven. We moeten echt ons diploma gaan halen!

"Hello guys!" zegt Louis die de kamer opkomt met een overdreven Amerikaans accent. Ik grinnik en doe mijn oordopjes uit.
"En, was het nog gezellig?" vraagt Damian aan Louis, die op bed gaat zitten. "Ja, best wel. Maar ik miste wel de gezelligheid van jullie twee erbij!" zegt Louis en trekt zijn schoenen uit. "Ahww, dat is nog eens een compliment zeg!" zeg ik en glimlach. "Trouwens, ik heb echt dè beste aankoop van de eeuw gedaan! Tot nu toe dan..." zegt Louis en ritst zijn rugzak open.
Ik en Damian kijken in spanning naar Louis. Heel langzaam haalt hij iets uit zijn rugzak, speciaal om ons te plagen.
"Tadaa!" zegt Louis ineens terwijl hij een camera uit zijn tas haalt. "Gevonden in een vintage winkeltje," zegt Louis met trots. "Woooow, die is echt gaaf joh!" zeg ik en loop naar hem toe. "Doet die het nog?" vraag ik terwijl ik de camera bewonder. "Test zelf maar," zegt Louis en ik probeer de camera uit.

"Mega gaaf! Maar hoe krijg je dit ooit in je bagage gepropt? Hij weegt echt mega zwaar

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Mega gaaf! Maar hoe krijg je dit ooit in je bagage gepropt? Hij weegt echt mega zwaar." zeg ik en overhandig de camera weer terug aan Louis, voordat ik het laat vallen. "Dat is een voordeel van privé vliegtuigen, die leg ik zo het bagageruim in," antwoord Louis. "Trouwens, Martijn wilt zo nog even iets bespreken met jou," zegt Louis tegen mij. Ik kijk hem verbaasd aan. "Bespreken? Met mij? Wat dan?" vraag ik. Hij haalt zijn schouders op. "Nou, dan zal ik maar eens gaan kijken naar hem," zeg ik en klap m'n laptop dicht. "Tot straks! En als je vragen hebt, bel me hè. Ik maak de videoclip wel af," zeg ik tegen Damian die druk bezig is met editten van de docu. Ik hang over hem om een knuffel te geven en loop de gang op richting de kamer van Martijn en mij.

Ik houd mijn padje van de kamer tegen de deur en loop de kamer binnen. "Martijn?" vraag ik. De deur van de badkamer gaat open en Martijn komt helemaal fris en fruitig de badkamer uit en heeft een grote glimlach op zijn gezicht.
"Wat is er met jou aan de hand?" vraag ik als hij een kus op mijn wang drukt en een knuffel geeft.
"Wat dacht je ervan om even frisse neus te halen buiten?" vraagt hij, nogal verleidelijk.
"Is goed, geef me vijf minuutjes," zeg ik. Ik druk een kus op zijn lippen en loop snel naar de badkamer.

Ik loop de badkamer uit en heb mijn nieuwe kanten zomer jurkje aan en hakken. "Fietfieuw!" zegt Martijn, die op bed met zijn telefoon zit te wachten.
Hij staat op en ik blijf stil staan. "Wat?" vraagt hij, "Mag ik niet met je flirten?" vraagt hij droog. Ik grinnik. "Nee, dat mag zeker. Maar met deze schoenen ben ik nu langer dan jou," zeg ik en kijk hem aan. "Ach Saar, maak je nou niet zo druk. Nederlandse vrouwen zijn meestal lang. Dat is juist sexy, zo'n lange benen," zegt hij en ik geef hem een tikje tegen zijn borst. "Waarom moet jij nou weer zo klein zijn?" grinnik ik. "Nou hallo, een beetje morele steun mag ook wel hoor," zegt Martijn eerst serieus maar zijn schattige glimlach verschijnt meteen.
"Nou, ik doe wel snel even sneakers aan," zeg ik en trap mijn hakken uit en vervang ze door mijn sneakers die naast mijn bed staan.

Martijn pakt mijn hand vast en samen lopen we het hotel uit. "Maakt het je nou niks uit dat we hand in hand door New York lopen? In verband met de pers en fans enzo?" vraag ik verbaasd.
Martijn schud zijn hoofd. "Maak je daar maar niet zoveel zorgen meer over. Geniet gewoon van dit moment, ons, in New York," zegt Martijn en legt zijn arm om mijn rug heen.

"Maar Saar," zegt Martijn en stopt met lopen. Ik kijk hem aan. Hij ademt diep in en uit. "Ja?" vraag ik verbaasd. "Dit is de allerlaatste bestemming van deze maand touren voordat we weer naar Amsterdam gaan," zegt Martijn. Ik knik. "En deze maand is zo ontzettend anders gelopen dan dat ik had gedacht. Maar dan wel  véél beter! Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen deze maand èn ik voel mij altijd zo op mijn gemak bij jou," zegt hij. "Gelukkig maar!" lach ik. "En daarom wil ik je wat vragen," zegt hij en ik kijk hem aan in zijn stralende blauwe ogen. "Wil je verkering met mij?" vraagt hij en ik kijk hem met grote ogen aan. "Meen je dat echt?!" vraag ik verbaasd. Martijn knikt. "Ja, tuurlijk wil ik dat!" antwoord ik. Martijn zoent mijn lippen en ik leg mijn handen op zijn wangen.
"Ik had me wel eerder voorgesteld dat als ik mijn vriend zo romantisch zoende, ik op mijn tenen sta, dat zie je in films altijd! Maar wij zijn gewoon even groot," plaag ik Martijn en hij geeft me een duwtje.
"Huh, was dat niet Damian?" vraag ik verbaasd, als er maar één iemand anders in de straat loopt. "Nee joh, dat kan niet," zegt Martijn meteen en ik trek m'n wenkbrauw op.
"Kom, je moet nog verder editten," zegt Martijn en pakt mijn hand vast. Met z'n tweeën lopen we weer terug naar ons hotel.
Martijn is gewoon mijn vriend! Ik heb een relatie, oh my god!

Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu