Deel 48

379 8 7
                                    

Martijn

"Schatje, wakker worden. We gaan zo lunchen," zegt Sarah en legt haar hand op mijn blote borst. "Nog heel eventjes," zeg ik en sla mijn arm om haar heen. Ze legt haar hoofd tegen mijn schouder op. "Heb ik je zo moe gemaakt vannacht?" grinnikt ze en ik glimlach met m'n ogen dicht. Ze drukt een gepassioneerde zoen op mijn lippen. "En na de koninklijke zoen wordt de prins plots weer wakker en staat op om naar het koninklijke etentje te gaan met zijn mooie prinses die binnenkort koningin  wordt," zegt Sarah lachend en ze stapt het bed uit. "Ja, dat sprookje is wel echt een hele motivatie om uit bed te komen," zeg ik en rol naar de zijkant van het bed. Ik rol net iets te ver waardoor ik bijna uit bed val en samen met Sarah krijg ik de slappe lach. "Kom sukkeltje, dit is echt hét teken dat je je moet gaan klaarmaken," zegt Sarah. Lachend stap ik het bed uit en bekijk mijn outfit die Saartje al voor mij heeft klaar gelegd op het bureau.

"Vind je het mooi? Want dan matchen we in het lichtblauw," zegt Sarah en ik druk een kusje op haar voorhoofd. "Ik vind het prachtig! Je kan zo mijn personal stylist erbij worden. Ik zal het gaan aantrekken." zeg ik en Sarah laat haar jurk zien. Ik staar ernaar en merk dat ik mijn mond open heb. "Wauw, ik vind, wauw ik ben echt sprakeloos, zo mooi!" zeg ik tegen haar en ze krijgt een blozend kleurtje in haar gezicht.


"Oh my gosh, couple goals!" zegt Marleen, als we Marleen en Menno op de trap tegen komen. "Wauw, jullie zijn ook al zo mooi!" zegt Sarah. Ze geeft Marleen een knuffel en lopen samen kletsend naar buiten. "Dude, ik moet zeggen, pluspunten voor je outfitje hoor," zegt Menno tegen mij en hij wrijft over mijn schouder, terwijl we achter Sarah en Marleen aanlopen naar buiten. Eenmaal door de poort richting ons strandje, zie ik de aankleding van de tafels en palmbomen met lampionnetjes erin hangen. Ward, Jurriaan, Louis en Nadia zijn er al. En mijn ouders natuurlijk. Ik loop naar ze toe en geef ze een stevige knuffel. "Hebben jullie dit allemaal gedaan voor ons?" vraag ik terwijl ik mijn arm om mijn moeder heen sla. "Natuurlijk, dit is toch een hele leuke afsluiting. Je laat toch niet je vrienden vanuit Amsterdam naar Bali overvliegen voor maar één feestje?!" zegt mijn moeder en ik geef haar een kusje op haar wang.. "Wat zie je er trouwens prachtig uit," zegt ze. "Daarvoor moet je bij mijn knapste wederhelft zijn," antwoord ik en wijs naar Sarah. "Schatjes van me, ik wil toch wel even een couple goals foto van jullie hebben gemaakt hierzo," roept Louis tegen Sarah en mij en houdt zijn camera omhoog. "De plicht roept alweer," lach ik tegen mijn moeder en loop naar Sarah en Louis toe om een foto te maken.

 "De plicht roept alweer," lach ik tegen mijn moeder en loop naar Sarah en Louis toe om een foto te maken

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Als iedereen aan tafel zit en wilt beginnen met eten, sta ik op om nog even een kleine speech te geven. "Allerliefste vrienden, familie én mijn prachtige verloofde. Ik wil jullie allereerst heel erg bedanken dat jullie tijd hebben genomen om helemaal naar ons toe te komen naar Bali, om deze verrassende huwelijksaanzoek compleet te maken. En waarvoor ik jullie ook wil be-"  Mijn telefoon gaat over en zie dat de aannemer van ons nieuwe huis belt. "Oké dit is echt de allerslechtste timing ooit, maar deze moet ik toch even nemen," zeg ik en terwijl de rest lacht, neem ik de telefoon op. "Met Martijn," zeg ik. "Hallo meneer Garritsen, ik wil u even bellen om te informeren dat uw huis helemaal gereed is en klaar is om bewoond te kunnen worden. De meeste nieuwe meubels staan er ook in. De overige spullen had u in uw vorige huis nog staan, dus die kunt u binnenkort ook overbrengen," hoor ik en er verschijnt een brede glimlach op mijn gezicht. Dit is pas een heerlijke nieuwe start! Terug van Bali, verloofd én we kunnen in ons nieuwe huis gaan wonen! Een hele nieuwe fase in mijn leven gaat beginnen! Spannend maar wat heb ik er ongelofelijk veel zin in zeg! Ik bedank de man aan de telefoon en loop weer helemaal blij terug naar de rest. "Oké, vergeet die speech maar. Wie heeft er zin om als we weer in Nederland zijn, mee te komen helpen met verhuizen? Ons huis is helemaal klaar om er in te gaan wonen!" zeg ik. "Serieus?!' zegt Sarah en springt van haar stoel. Ik knik en ze komt snel naar mij toe gelopen om mij te omhelzen. "Ik denk wat iedereen wel wilt helpen met verhuizen," zegt Menno en iedereen knikt instemmend. "Dan wil ik graag een toost uitbrengen naar een veilige terugvlucht en een goede verhuizing!" zeg ik met mijn arm om Sarah haar heup en hef mijn glas op en de rest doet het ook. Ik geef Saar een zoen en daarna gaan we weer zitten. Maar voordat ik ga zitten geef ik eerst nog even een dikke knuffel aan mijn geweldige ouders!

Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu