Deel 24

430 6 10
                                    

Sarah

De deurbel gaat. Ik maak open en Damian staat voor mijn deur. "Hey!" zeg ik enthousiast en geef hem een knuffel. "Dat is lang geleden," grapt Damian als ik naar buiten loop. Ik grinnik en geef hem een duwtje. Dan maak ik de voordeur op slot en loop achter Damian aan mee naar zijn fiets. "De bagagedrager zit weer veilig vast," zegt Damian en schud ertegen. "Het is je geraden ook," lach ik en ga erop zitten, terwijl Damian zijn fiets in beweging brengt.
Dan pak ik zijn middel vast, zodat ik mijn evenwicht kan houden en niet met dit jurkje en hakken van de fiets af vlieg.
Martijn is nu officieel mijn vriendje, maar Damian is sinds deze reis echt een beste vriend van mij geworden! "Ben je nerveus?" vraag ik aan Damian, terwijl hij buiten adem is van alle bruggetjes in Amsterdam op te fietsen. "Een beetje wel. Ik ben zo ontzettend benieuwd naar alle reacties en de projecten van de anderen. Èn wat mevrouw Elit er natuurlijk van vindt," antwoord hij.
Mijn telefoon trilt en voorzichtig pak ik het uit mijn tasje. "Hey babe," neem ik op. Het is Martijn. "Hey schoonheid. Ik en het team worden een beetje opgehouden door de pers. Dus het kan wat langer duren. Maar we staan wel al in een zijstraat vlak bij Tuschinski, dus erg laat zullen we niet zijn," zegt Martijn. "Okidoki. Ik en Deem gaan sowieso nog even een drankje doen samen, want ik moet nog wachten op mijn ouders," zeg ik. "Is prima, we meeten wel bij Tuschinski binnen, toch?" vraagt Martijn. "Yes, doen we! Love you," zeg ik. "Too!" antwoord Martijn en hangt op.
"Dat duurt nog wel eventjes. De pers houdt ze tegen voor interviews," zeg ik tegen Damian, die de straat van Tuschinski in fietst.
Hij verminderd zijn snelheid en ik spring voorzichtig van de bagagedrager af, zonder mijn hakken te breken.
Damian sluit zijn fiets af, tegen een lantarenpaal en samen lopen we de Reguliersbreestraat door en kijken we of er nog ergens plaats is, het is erg druk in de straat! "Rembrandtbar, zullen we hier zitten?" vraagt Damian en wijst naar een vrije plaats op het terras. Dit is een van de weinige terrassen die opstaat, dus we gaan maar zitten.
"Zou dit echt allemaal voor onze school zijn?" vraag ik aan Damian. Hij haalt zijn schouders op.

———

———

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

———

"Boe!" Hoor ik ineens achter mij en ik voel een hand op mijn schouder. Dan staat Merel ineens voor mijn neus. "Oh mijn god, meid! Dat is lang geleden!" zeg ik enthousiast. We hebben elkaar al een maand niet meer gesproken, aangezien we beiden zo druk waren met ons afstudeerproject. Ik moest met Damian, Merel met Coco. Ik sta op en geef Merel een dikke knuffel. "En, hoe ging het allemaal bij jullie?" vraagt ze, als ik weer ga zitten. Merel blijft voor mij en Damian staan. "Deze maand is echt omgevlogen! En het ging echt geweldig, toch?" vraag ik om bevestiging aan Damian. Hij knikt glimlachend. "Mooi zo," zegt Merel. Dan is er een lange awkward stilte en Merel haalt haar wenkbrauwen op en seint met haar ogen richting Damian. Ik kijk haar vragend aan. "En tussen jullie twee?" vraagt ze, waardoor deze situatie misschien nog erger wordt dan dat het al was.
"Nou, ik en Damian zijn de beste werkpartners die je maar kan wensen. Maar we zijn gewoon hele goede, beste vrienden geworden," zeg ik met een grote glimlach. "Leuk! Ik moet maar weer eens gaan. Coco is aangekomen. Maar ik zie jullie straks wel in de zaal. Ik ben zo benieuwd naar alles en wat iedereen gemaakt heeft!" zegt Merel heel enthousiast en loopt zwaaiend weer weg.
Ik heb haar bewust nog niks over Martijn gezegd. Onze relatie moest nog geheim blijven en nu we niet met elkaar door Amsterdam lopen, lukt dat erg goed.

"Wat een drukte hè," zegt een mevrouwtje opeens heel aardig, die een tafeltje naast ons in haar eentje zit. Ze heeft een notitieboekje waar ze dingetjes in opschrijft. Maar wat, ze daarin opschrijft, dat kan ik niet lezen. "Ja zeg dat zeker!" antwoord ik. Ze heeft grijze, opgestoken haren met wat plukjes die eruit steken en haar ogen zijn lichtbruin. "Is er vanavond iets te doen hier? Ik hoorde jullie namelijk iets zeggen over vanavond," zegt het vrouwtje. Ik schat haar rond een jaar of 63. "Ja, vanavond worden de afstudeerprojecten van de filmopleiding allemaal vertoont in Tuschinski," antwoord ik en er verschijnt een glinstering in haar ogen.
"Echt waar?! Mijn vader was vroeger regisseur dus als kind ben ik ook naar heel wat filmsets mee mogen gaan!" zegt de vrouw enthousiast.
"Ach wat leuk! Wilt u anders ook komen kijken naar alle filmprojecten vanavond?" nodig ik de vrouw uit.
"Ooh, dat zou ik wel erg leuk vinden!" zegt de vrouw met een glimlach.
"Ik heb hier nog kaartjes over," zegt Damian en pakt een stapeltje met entreekaartjes uit zijn binnenzak.
"Kijk eens mevrouw, dan zien we u ook gezellig vanavond!" zegt Damian en geeft haar een kaartje. "Hartstikke bedankt! En noem mij maar Ellie. Tot straks!" zegt Ellie en ik en Damian lopen richting Tuschinski.

'Martingarrix heeft zojuist een bericht geplaatst'
==========================

'Martingarrix heeft zojuist een bericht geplaatst'==========================

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Liked by: @Watsematter, @Themediananny, @Mennobarkk & 1.1 million others

Martingarrix Première night❣️🎬
————
Garrixgoals Matching team🤩

Louisvanbaar CUTIES❣️
Martylover ^ Where are uuuu?
Louisvanbaar ^ Behind the camera😉

Martijnsquad OMG, your dad is sooo happy😍

Sarahjane Can't wait to see y'all again❤️
Martingarrix ^ Can't wait to see YOU🥰
Martyxpizza ^ Gekke fix hiero🙈
=====================

"Heb jij nou meldingen op Insta aanstaan als Martijn iets nieuws heeft geplaatst?" grinnikt Damian. Ik kijk hem aan. "Ja, is dat niet leuk dan? Ik kan ook wel meldingen aanzetten bij jou hoor," zeg ik. "Ja is goed, doe maar! Dan plaats ik meteen iets. Kijken of het werkt hè," verzint Damian.

'Damiankars heeft zojuist een bericht geplaatst'
'Damiankars heeft je getagd in een bericht'

"Ja, hij doet het! Zal ik dan ook maar meteen liken en reageren?" lach ik en Damian knikt.

==========================

Liked by: @Sarahjane, @Themediananny, @Louisvanbaar & 120

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Liked by: @Sarahjane, @Themediananny, @Louisvanbaar & 120.517 others

Damiankars One month full of unforgettable moments! What I exactly did? Come and see this docu-project from me and @Sarahjane about @Martingarrix and his team, tonight at Tuschinski Amsterdam🎥❣️
————
Louisvanbaar Daimpje, trots op jullie!!❣️
Damiankars ^ Daim is chocolade🙊
Louisvanbaar ^ Wel hele lekkere😉
Mennobarkk ^ Gadverdamme Lou😌

Sarahjane Damiaaaan, topteam zijn wij❤️
Martingarrix ^ Dat zijn jullie zeker!!😘

Garrixers I can't wait for this docu!!!
=====================

Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu