Deel 13

478 7 20
                                    

Sarah

"Alléén je bagage droppen op jullie hotelkamers en dan spreken we af in Martijn zijn hotel suite," zegt Watse in de gang. We liggen deze keer met het hele team op dezelfde verdieping, dat is erg handig! Martijn zijn mega kamer ligt aan het einde van de gang. Ik loop samen met José onze kamer binnen en leg mijn koffer op het bed, naast het raam, om het te claimen. Ik rits mijn rugzak open om te kijken of mijn camera en laptop erin zitten en rits het weer dicht. Ik hang de rugzak om mijn schouder en wil de kamer uitlopen. "Waar denkt mevrouw heen te gaan?" vraagt José, als ik op het punt sta om de kamerdeur te openen. "Naar de-" "Nee nee, je hebt beloofd om je verhaal te vertellen," zegt José en trekt haar wenkbrauwen op. "En de anderen dan? We moeste alleen onze koffers in de kamer leggen," zeg ik. "Joh, gewoon zeggen dat iemand ongesteld is geworden. Dan durven die allemaal niet meer verder te vragen. Die smoes wordt vaak gebruikt," zegt José. Ik zucht en zet mij rugzak voorzichtig op de grond neer. José gaat op haar bed zitten en ik zet me neer op mijn bed.

"Nou, vertel op. Waarom was je zo stil en wat wilde je me eigenlijk liever niet vertellen?" vraagt José en wrijft in haar handen. Ze wacht nu echt op juicy details. "Ik... Ikke..." "Ja jij, ga nou maar verder," onderbreekt José mij. "Ik heb met Martijn gezoend," mompel ik nogal binnenmonds. "WAT?!" roept José verbaasd. "Ik heb met Martijn gezoend," zeg ik nog eens, terwijl ik friemel aan mijn vingers. "Serieus?! En Damian dan?" zegt José, die het niet meer begrijpt. "Ik vind Damian leuk, als beste vriend. Niet als vriendje," zucht ik. "Maar hij heeft wel echt een crush op jou," geeft José toe en ik kijk haar aan. "Hij heeft Martijn en mij ook betrapt... Én onze zoen ook nog eens op camera staan," biecht ik op en José legt haar handen op haar achterhoofd. "Aaahg, arme Deem. Ik gunde het jullie zo," zegt José. Ik zwijg. Dan gaat er ineens een lampje branden bij José. "Wacht, de persoon die met Martijn heeft gezoend, waar Charelle het over had, dat ben..." José maakt haar zin niet af. Ik knik en José houdt haar handen voor haar mond. "Dus Martijn heeft het met Charelle uitgemaakt, voor jou, die hij toen pas drie dagen kende?!" zegt José verbaasd en een beetje geïrriteerd. "Ja, sorry hoor. Maar ik had Martijn duidelijk gemaakt dat ik het allemaal nog erg snel vond gaan. Maar daar heeft Martijn zich helemaal niks van aangetrokken," zeg ik, ontschuldig. José staat zwijgend op en loopt de hotelkamer uit. "José, wacht!" roep ik nog, met tranen in mijn ogen, maar ze slaat met een klap de deur van onze hotelkamer dicht. Ik druk mijn gezicht in het kussen en begin te huilen. Lekker bezig Sarah. Je kent deze mensen nu pas vier dagen en je hebt drie mensen al gekwetst en één iemand verliefd op je gemaakt. Ik sla mezelf voor m'n hoofd. Auw, dat deed wel pijn.

Ik wil vandaag niemand meer zien. Mijn ogen prikken, door de uitgelopen mascara. Ik pak mijn rugzak van de grond en haal mijn laptop eruit. Ik klap hem open en plof met m'n laptop op bed. Dan maar hier werken, in m'n eentje. Ik wil wel gewoon mijn diploma halen. Dit moet toch nog allemaal tot één perfect afstudeerproject zien te worden gemaakt. Ik begin met het designen van de leader van Life of Garrix.

Ik hoor mijn telefoon gaan. Ik zoek door het dekbed, want mijn telefoon raakt altijd kwijt in bed. Martijn? Zeker waar ik blijf. Ik druk weg en dan klopt er iemand op de kamerdeur. "Waarom hang je op? Ik wil met je praten," klinkt Martijn zijn stem achter de deur. Er verschijnt een kleine glimlach op mijn gezicht en stap het bed uit om de deur open te maken.

"Hey, gaat het?" vraagt Martijn, als ik de deur van de hotelkamer open. Ik haal m'n neus op en knik. Alleen voel ik wel alweer een traan over mijn wang rollen. Martijn vliegt om mijn nek en knuffelt me zo een beetje helemaal fijn. Hij maakt met zijn voet de kamerdeur dicht. "Beter?" vraagt hij en legt zijn vingers onder mijn kin. Ik knik. "José zei dat je... nou ja dat je..." Martijn hakkelt over zijn woorden. "Ongesteld ben? Nee, dat ben ik niet. Dat is dé nummer 1 smoes van haar," biecht ik op. Oké, misschien moest ik dat niet zeggen, om José nog een beetje in bescherming te nemen. Maar hoe kan ze nou zo weglopen? Ik kan hier ook helemaal niks aan doen! "Sarah, je staart," lacht Martijn en ik kijk hem vragend aan. "Uhm, wil je..." Martijn krabt op zijn achterhoofd. "Wil je anders in mijn kamer slapen vannacht? Er staan toch twee grote bedden," zegt Martijn en ik kijk hem aan. "Nee, laat maar. Slechte ideeën heb ik ook altijd," zegt Martijn. "Ja, is goed," antwoord ik en Martijn kijkt mij verrassend aan. "Goede ideeën heb ik toch ook altijd," herpakt Martijn zich en ik geef hem een stootje. "Wow, wat was je aan het maken?" vraagt Martijn bewonderd als hij mijn laptop op een kiertje ziet liggen, op mijn bed. Hij ploft naast me neer en pakt mijn laptop op zijn schoot. "Mag ik?" vraagt hij aan mij en wijst naar m'n laptop op zijn schoot. Ik knik en Martijn klapt mijn laptop helemaal open. Dan drukt hij op play en de leader van de docu, die ik net heb proberen te maken, speelt af. Ik kijk naar Martijn zijn gezicht die verwonderd naar het beeld kijkt. Ik moet glimlachen. Hij is wel echt heel schattig. Dan kijkt hij mij aan. "Heb je dit net in elkaar geflanst?" vraagt hij overenthousiast. Ik grinnik en knik. "Dat is echt onwijs gaaf! Deze moeten jullie gebruiken! En dan lekker dat zwarte met witte en die coole grafische tekst dat lijkt op een computer of game. Dat heb je echt goed gemaakt!" zegt Martijn en kijkt mij aan. Ik glimlach en Martijn wrijft met zijn hand over m'n wang. Hij legt m'n laptop aan de kant en daarna komt hij dichter naar mij toe geschoven. Ik kijk hem in zijn stralende ogen aan en druk dan mijn lippen tegen die van hem. Ik vergeet alle problemen om me heen en focus me op alle tintelingen in mijn lichaam.

LEADER:

LEADER:

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu