Deel 28

469 7 25
                                    

Kijk nou even hoe leuk! Op Spotify kan ik precies zien wat Charelle & Laura op dit moment luisteren🤩

Sarah

"Heuy, we hebben WiFi!" roept Menno, waardoor ik wakker schiet. "Voor dat laatste halfuurtje, daar heb je veel aan," lacht Emilio. Ik ga rechtop zitten en kijk even dof voor me uit. "Heb je lekker geslapen, Saartje?" vraagt Martijn en ik draai me direct om naar hem. Martijn steekt onschuldig zijn handen in de lucht. "Sorry, maar je blijft mijn Saartje,"zegt Martijn en slaat zijn armen om mij heen. Ik pak mijn telefoon erbij, aangezien we nu toch WiFi hebben.
Er verschijnt een melding op mijn scherm: 'FanofSarah' heeft je een bericht gestuurd. Ik kijk nog eens met grote ogen naar mijn scherm. "Heb je de loterij gewonnen ofzo?" lacht Louis naar mij. "Of zie je een sexy foto van Martijn?" grijnst Menno en Louis geeft hem een boks. Ik kijk ze flauw aan. "Iemand heeft een fanaccount voor mij gemaakt!" zeg ik enthousiast. Ik open mijn DM en lees het bericht voor aan de rest.

———
FanofSarah

Hey Sarah, ik heb je docu gezien en wat voor inspirerend persoon ben jij! Door jouw vrolijkheid ben ik veel beter in mijn vel gaan zitten. Daar ben ik je echt mega dankbaar voor! Daarom heb ik ook een fanaccount voor jou gemaakt. Er mogen veel meer mensen weten hoe geweldig jij bent! De reden waarom ik je een DM stuur, is omdat ik een leuk (ofja, mij lijkt het leuk) idee heb. Aangezien jij zo'n geweldig leven hebt, misschien kun je soms gaan vloggen of meer dingen uit je leven delen? Veel liefs! X
———

"Vloggen?" vraagt Louis verbaasd. "Dat is nog niet zo'n slecht idee eigenlijk," zegt hij daarna. Ik haal mijn wenkbrauwen op. "Maar dan niet zo'n saaie vlog. Je moet wel wat meer cinematografisch zijn," zegt Damian. "Dat zou inderdaad wel erg leuk zijn! En zo kan iedereen zien wat jij nou allemaal meemaakt, nu je van school af bent, een baan hebt én een relatie hebt met Martin Garrix," zegt Laura. "Emilio, wat denk jij?" vraag ik. "Ja, ik denk dat dat best wel veel bekijk krijgt," zegt Emilio. "Je hebt nou toch een diploma van je filmopleiding. Dan is het toch juist leuk als je daar verder mee gaat. Je moet lekker je passie achterna gaan, net zoals ik met muziek doe," zegt Martijn. Ik staar even door het raam naar buiten. Het vliegtuig daalt langzaam en de witte wolken gaan steeds meer boven ons hangen. "Oké, ik doe het," zeg ik met een brede glimlach. Iedereen begint te juichen en te klappen. Martijn geeft een kus op mijn slapen. Ik vind het zó fijn dat iedereen mij zo supportert. "Maar dan moet je wel al vandaag beginnen met filmen. Je gaat al heel veel meemaken. Welke andere gek gaat nou voor een feestje van Nederland naar Amerika vliegen?!" lacht Louis. Ik knik. "Challenge accepted," grinnik ik.
"Maar, nog een vraagje. Moet ik in het Engels of Nederlands praten?" vraag ik. "Nederlands!" Antwoorden ze allemaal bijna in koor. "Nederlands," zegt Menno lekker weer te laat. Ik grinnik. "Ja, Nederlands is gewoon veel spontaner! En dan verstuur je gewoon de beelden naar de STMPD studio's en iemand van het personeel zal dan wel een vertaling eronder typen," zegt Martijn. Ik knik. "Oké," zeg ik met een grijns en in mijn hoofd ben ik al allerlei dingen aan het bedenken.

We komen aan bij ons hotel. Er staat personeel van het hotel buiten, ons op te wachten. "Mr. Garritsen, what a pleasure to have you in our hotel! Can I bring your luggage to your room? Of course you have our super deluxe suite!" zegt een man. Het zou wel een manager zijn van het hotel. In de lobby staat nog meer personeel. Ze willen allemaal op de foto met Martijn. "Ik ga alvast naar de kamer." zeg ik tegen Martijn hij knikt en drukt een kus op mijn lippen. Ik schrik er een beetje van, aangezien dit de eerste keer is dat wij onze relatie openbaar vertonen. Natuurlijk hebben de meesten inmiddels al wel de docu gezien, met het speciale einde, maar we hebben eigenlijk nog niks helemaal openbaar gemaakt op Sociale Media.

Ik steek het pasje in de deur en maak de deur open. Bevroren blijf ik in de deuropening staan. Deze hotelkamer is echt tè overdreven. Een mega mooi uitzicht over heel de skyline.

Ik loop naar binnen en zet mijn tas op de grond

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik loop naar binnen en zet mijn tas op de grond. Ik pak mijn telefoon en wil een foto van het uitzicht maken, maar ik word onderbroken omdat er op de deur wordt geklopt. Ik maak open en Laura duwt me opzij. "Ja hoor, alweer de beste kamer," zegt ze de gang in. Ik kijk verbaasd. Dan komt ineens Louis, Menno, Damian én Emilio te voorschijn. En ze lopen allemaal naar binnen. Ik snap er niks meer van en verbaasd kijk ik ze aan. Dan gaat de deur weer open en Martijn komt zuchtend naar binnen. "Nee hè, niet alweer," zegt Martijn terwijl hij zijn rugzak als een baksteen op de grond laat vallen. "Jullie gaan weer mooi naar jullie eigen kamer en niet hier slapen," zegt Martijn. "Willen jullie met z'n allen hier slapen?" grinnik ik. "Ja, deze gekkies hier komen soms mijn kamer inspecteren en bedelen daarna of ze erbij kunnen liggen. Maar dat gaan we dit keer níét doen," zegt Martijn, met de nadruk op 'niet'.
"Jaja, we begrijpen het al," zegt Damian en loopt de kamer uit. Emilio en Laura volgen hem. "Niet te veel geflikflooi hier," zegt Menno en begint te grinniken. Louis kan zijn lach niet inhouden en geeft Menno een boks. Giechelend als twee meiden, lopen ze de kamer uit en Martijn sluit de deur.
"Eindelijk, ik dacht dat ik ze nooit weg ging krijgen," zegt hij en ik moet lachen.

"Maar dat is nog niet zo'n slecht idee," zegt Martijn. "Wat?" vraag ik verbaasd en trek m'n wenkbrauwen op. "Nou," zegt Martijn en begint me te zoenen.
Hij duwt me op bed en gaat boven me hangen. Hij geeft allemaal kusjes in mijn nek en ik moet lachen. "Martijn," zeg ik, maar hij blijft doorgaan. "Martijn, Martijn, nee stoppen," zeg ik en Martijn kijkt mij aan met zijn helder blauwe ogen. "Ja?" vraagt hij. "Nu niet," zeg ik rustig en met een zucht gaat hij naast mij liggen. "We hebben nu een relatie, maar nog helemaal geen seks gehad," zegt hij. Ik ga rechtop zitten. "Een relatie draait niet allemaal om seks," zeg ik en hij kijkt mij flauw aan. Dan gaat Martijn ook rechtop zitten. "Tuurlijk wel, maar je bent gewoon nog een beetje onzeker," zegt Martijn. "Nee, ik toch niet," zeg ik ontkennend maar Martijn trekt zijn wenkbrauwen op. Waarom kent hij mij zo goed?! Ik zucht. "Oké, oké. Jij bent mijn allereerste 'officiële' relatie. Dus ik wil alles gewoon rustig aan doen, op mijn tempo," zeg ik, een beetje aarzelend. Martijn kijkt mij met een glimlach aan. "Dan doen we dat toch ook, gekkie," zegt Martijn en ik glimlach verlegen naar hem. Hij leunt naar mij toe, legt zijn linkerhand tegen mijn wang aan en zoent mijn lippen.
"En nu moeten we ons klaarmaken, want het is almost Party time!" zegt Martijn enthousiast en trekt mij het bed uit.

Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu