Deel 36

431 6 14
                                    

Sarah

Uitgeput lig ik op Martijn zijn borst en ga er met mijn vingers overheen. "En?" vraagt Martijn, terwijl hij aan mijn haren frunnikt. "Dit was echt heel fijn," zeg ik en kijk op naar Martijn. Hij kijkt me glimlachend aan. "Voor je eerste keer was dit echt helemaal niet verkeerd hoor," zegt Martijn. "Dankje voor het compliment," grinnik ik en zoen zijn lippen.

"Kut, hoe laat is het?! We moeten nog inpakken en de taxi halen voor ons vliegtuig," zeg ik en wil het bed uitstappen. Alleen Martijn trekt me zachtjes terug en ik beland op zijn borst. "Dat kan toch nog wel wachten," zegt hij en tuit zijn lippen. "Martijn, we moeten je vliegtuig halen, dat heb je zelf geregeld," zeg ik en geef hem een kusje op zijn lippen. Hij zucht. "Oké, oké," zegt hij en ik stap het bed uit. "Kom, jíj moet ook nog inpakken hè, meneer Garritsen," zeg ik en hij rolt het bed uit.

==========================

Liked by: @Martingarrix, @Themediananny, @Mennobarkk & 28K others

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Liked by: @Martingarrix, @Themediananny, @Mennobarkk & 28K others

Sarahjane Love u, my dear💞 @Martingarrix
————
Garrixgoals YAS, finally a couple goals photo😍

Merelxo Daar is mijn vriendinnetje toch! Mis uuu❣️
Sarahjane^ Tooo, als ik ooit eens vrij ben dan weer wat doen samen😘

MartinPizza Shipping this😍 We need a ship name guys!
Garrixers^ Satijn😂
MartinPizza HAHAH, ik ga stuk! Die is heel slecht tho

Martingarrix BABE❤️

Louisvanbaar Hmmmm, die paar daagjes vakantie heeft jullie heel goed gedaan zo te zien...
Mennobarkk ^ Ik denk idd dat er heel veel gebeurd is...
Martingarrix ^ Niet hier roddelen over ons🤓
Mennobarkk ^ Oké, maar dan moet jij ons morgen wel alle details geven over jullie reis😎

Damiankars Heb je nou 2 verschillende sokken aan?
Louisvanbaar ^ Dude, waar kijk je naar? Maar dat heb je inderdaad goed opgemerkt🤓
Damiankars ^ It's all about the details xx
Sarahjane ^ Oh mijn god, op dit moment wilde ik dat ik jullie niet kende (en ja, een zwarte en een witte xx)
=====================

-

Na een hele dag in ons vliegtuig te hebben gezeten, zijn we èindelijk geland in Kaapstad! Om een antwoord te geven op je vraag, hoe het was om meer dan een dag in een privévliegtuig te zitten met alleen Martijn...SAAI! Ik heb een beetje zitten editten, met m'n camera instellingen zitten spelen en geslapen. Martijn zat nieuwe muziek en remixen te maken, dus die was helemaal weg in zijn koptelefoon. Maar gelukkig heb ik hem toch zo ver gekregen om even te stoppen en te kletsen en te knuffelen met mij. Er stond een bank in het vliegtuig, dus daar hebben we op gelegen en bij gekletst.

Ik en Martijn stappen de taxi uit en lopen hand-in-hand ons hotel binnen. "Gappies! Zijn jullie er eindelijk!" springt Louis tevoorschijn en geeft mij en Martijn een knuffel. Dan komen ook José, Watse, Gerard, Karin en Menno eraan gelopen. "Dag schatjes van me," zegt Karin met een grote glimlach. We geven iedereen een knuffel. "Gaan jullie je maar even opfrissen op jullie kamer, dan kunnen we daarna uiteten. Binnen een half uurtje spreken we af op deze plaats, in de hal," zegt Watse. We knikken en samen met Martijn stap ik de lift in op weg naar onze hotelkamer. "Opfrissen zei Watse! Binnen een half uur moeten jullie hier zijn," zegt Louis tegen ons. "Stipt!" roept Menno nog, als de liftdeuren net sluiten. "Wat een stelletje zijn die twee toch ook," zegt Martijn hoofdschuddend en ik grinnik.

Martijn geeft me het kamerpasje. "Aan jou de eer," zegt hij en ik neem het pasje aan. Ik glimlach naar hem en maak de deur open. Als ik de kamer instap, stop ik plots. "Nee," zeg ik. "Wat is?" vraagt Martijn en geeft me een duwtje naar binnen zodat hij ook de kamer in kan komen. "Mooi!" zegt hij en ik sta nog steeds bevroren. Martijn legt de bagage neer en slaat zijn arm over mijn schouder heen. "Wat is er?" fluistert hij in m'n oor. Ik kom weer terug op aarde. "Hmm?" vraag ik aan Martijn. Hij grinnikt. "Waarom zei je 'nee'?" vraagt hij en trekt zijn wenkbrauwen op. "Martijn, we krijgen echt alleen maar mega luxe hotelkamers! Als we nou een normale kamer kregen, is het toch net zo goed?" vraag ik en Martijn lacht. "Ja natuurlijk! Ik heb vroeger zo vaak in kleine, niet luxe hotels geslapen. Maar dit regel ik allemaal niet." Martijn slaat een arm om mij heen, "En je moet er ook een klein beetje van profiteren, Saartje," zegt hij en ik draai me om naar Martijn toe. Hij legt zijn handen op mijn heupen. "Oké, je hebt ook wel weer gelijk," geef ik toe. "Ik heb àltijd gelijk," knipoogt Martijn en ik geef hem een duwtje. "Charmeur," grinnik ik en hij geeft me een kusje. "Kom, we moeten ons maar eens gaan klaarmaken," zeg ik. "Mààr, we gaan eerst eens even het mooie uitzicht bewonderen," zegt Martijn en schuift de schuifdeuren naar ons balkon open.

 "Mààr, we gaan eerst eens even het mooie uitzicht bewonderen," zegt Martijn en schuift de schuifdeuren naar ons balkon open

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Martijn

"Nou, zo te zien zijn we niet de laatste," zeg ik als ik zie dat alleen m'n ouders en José beneden staan. Ik hou Sarah's hand vast en kijk in het rond. "Watse is een taxi aan het regelen. Maar onze jongens die zo zaten te streven om op tijd te komen, zijn er nog niet," zegt José en ik grinnik.
Watse komt naar ons toe gelopen. "Als jullie willen kunnen jullie al instappen," zegt hij. "Ik moet even een hartig woordje met de boys bespreken, gaan jullie al maar," zeg ik. Pap, mam en Watse lopen al naar de taxi. José en Sarah zijn nog druk met elkaar aan het kletsen. Dan gaat de andere lift open en zie ik Louis en Menno eruit komen. Ik grinnik en ze lopen al door richting de taxi. Ik kom tussen Lou en Menno in lopen en leg m'n armen om de schouders van hun beiden. "Zo vrienden, vertel eens, waarom zijn wij niet stípt op tijd?" vraag ik en hoor Sarah en José achter me lachen. "We hadden gewoon iets meer tijd nodig om ons klaar te maken," zegt Louis. "Want er is een verrassing in het restaurant," verklapt Menno als we bij de taxi zijn en ik kijk hem verbaasd aan. "Wat dan?" vraag ik nieuwschierig. "Tsjaaa, dat zie je daar pas," zegt Louis en stapt ook de taxi in. Verbaasd stap ik na hem in.

-

We stappen uit de taxi en lopen het restaurant in.
Ik kijk in het rond op zoek naar de verrassing.
"Martijn, kom je?" vraagt mijn moeder en zie iedereen al aan de tafel zitten. Ik neem ook plaats. "Ik wil de verrassing weten," zeg ik gespannen.
"Well, here I am, bro!" hoor ik ineens achter mij en ik draai me om. "No way!" roep ik en spring van m'n stoel. Achter mij staat Zedd. "Hey," lacht hij en ik geef hem een bro hug. "What are you doing here?!" vraag ik verbaasd en pak een stoel erbij. "Have a seat," zeg ik en ga zelf ook zitten. "This is my last day before I'm going back home, so Watse called me to ask if I want to join you for dinner! So definitely I said yeah! We haven't seen each other for quite a while!" zegt Zedd, aka Anton. "Guys, smile!" zegt Louis en maakt een foto.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Now That I've Found You 1./\ Martin GarrixWhere stories live. Discover now