35. Bölüm: Drama Kralicesi

1.6K 68 19
                                    

     Polencim o kadar basimin etini yedin Maya Maya diye... al sana Maya'nin agzindan koca bir bölüm. Biraz gecmise dogru kayiyor ama Maya'li bölümlerin devam edecegini söylemistim sana. ;)))

    Herkese keyifli okumalar, özellikle de atarli okuyucum Polen'e :)))

*

      BEREN SOYDAN

    "Elimi tut, Arya." diye bagirdim.

    Arya, gözlerimin icine bakmaya devam etti. Lanet olsun, ne yapmaya calisiyordu bu kiz? Tutundugu ip kopmak üzereydi ve eger bir an önce uzattigim eli tutmazsa ucurumdan düsecekti. Tanrim sen aklimi koru!

    "Arya sana söylüyorum; elimi tut."

    Tekrar bagirdim ama hic bir tepki vermedi. Basini yukari kaldirmis gözlerimin icine bakiyordu ama lanet olasica elimi tutmamaya devam ediyordu.

    Dudaklari agir hareketlerle kipirdandi. "Özür dilerim."

    Anlam veremedigim bu fisiltiya kaslarimi cattim. "Ne icin özür diliyorsun, Arya? Yapma böyle, tut su elimi iste!"

    Gözleri dolan yaslarla parildadi. Ufacik bir kristal yanagindan süzülmeye basladiginda elimi biraz daha uzattim. "Dayan seni kurtaracagim, sevgilim."

    "Artik cok gec."

    Ve ipi birakti.

    Asik oldugum kadin gitmisti.

    Gözlerimi actim. Hizla nefesler alip verirken, tavanda asili olan aynadaki yansimami izledim bir süre sakinlesmek icin. Yüzüm aciyla kasilmisti. Siktir! Az önce gördügüm sey de neydi öyle?

    Gözlerimi tekrar yumup bir kac saniye daha o sekilde nefesler alip vermeye devam ettim. Az önce gördügüm o aklimin sinirlarini zorlayan rüyayi -hayir kabusu bir an önce unutmam gerekiyordu.

    Elimi Arya'nin oldugu tarafa uzatip ona dokunmaya... burasi neden bostu?

    Gözlerimi hizla acip, Arya'nin yatakta olmadigini anlamamla yattigim yerden dogrulmam bir oldu.

    Bir yere gitmemis oldugunu görünce rahatlayarak derin bir nefes aldim. Yatagimin caprazinda yere kadar inen büyük cama yaslanmis disariyi seyrediyordu. Uzun ates sarisi saclari, üzerine bol gelen mavi gömlegimin omuzlarindan dökülüyordu. Kollarini gögsünde bagladigi icin gömlegin uclari biraz daha yukari kalkmisti ve uzun bacaklarinin bittigi yerin sinirlarinda geziniyordu. Tapilasi kalcalari tüm ciplakligiyla önümde sergileniyordu. Bu manzara alt bölgemde ani bir hareketlenme yaratirken sirtimi yatak basligina yasladim ve ellerimi enseme dayadip, manzaranin tadini cikarmaya devam ettim.

    Benim kücük kadinim...

    Bir süre sonra yataktan kalkip yayina gittim. Ellerimi, gögsünde bagdastirdigi kollarinin etrafina doladim ve basimi boynuna yaklastirip bastan cikarici kokusunu icime cektim. "Sana benden daha cok yakisti." dedim ve daha siki sarildim.

    Elini diger kolunun altindan cekti ve benim kolumun üzerine koyup yavasca oksamaya basladiginda gözlerimi acip, camdaki yansimamizi izlemeye basladim.

    Az önce gördügüm o kabusun aksine Arya, kollarimi siki siki tutuyordu; sanki hic düsmemek istercesine...

    Neden durup dururken böyle bir rüya görmüstüm? Bir anlami var miydi, yoksa sadece ben fazla mi melankoliktim?

    Bildigim bir sey varsa; o da Arya'nin hic bir yere gitmedigiydi. Buradaydi ve benim kollarimin arasindaydi.

      ARYA ÖNAL

Tesadüf Serisi 2: GÜNAHKAR SEYLERHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin