48. Bölüm: Yüksek Sadakatsizlik

1.7K 64 110
                                    

     Bu bölüm atarli minnosum Polencigim icin. Daha önce yapmak istedigim ama kurguda bir türlü istedigim yere ulastiramadigim ama sonunda zamaninin geldigi bölümü yazip bitirdim. Umarim okuyunca mutlu olursun tatlim. :)) Ve tabiki herkese keyifli okumalar...

*

    "Ne cekistiriyorsun kolumu? Birak beni." diye itiraz ettim.

    "Zamanimiz yok, Arya. Hemen gitmemiz gerekiyor." dedi Rüzgar ve elimi sikica tutup arkadaslarimin arasindan cekmeye calisti.

    "Hey yakisikli!" Derin, Rüzgar'in kolundan tutarak aramiza girdi. Ellerini gögsünün iki yanina koyup bedenini onunkine sürttü. Bakislarini, gögsünde gezdirdigi parmaginin hizasinda dolastirip en seksi gülüsünü Rüzgar'a sunarken elimi onun elinden kurtardi. "Niye bu kadar acelecisin?" dedi dudaklarini büzerek. Tipki sürekli dalga gectigimiz o botokslu kizlari taklit ederek.

    Rüzgar'in az önce siktigi elimi ovustururken bakislarimi bir saniye bile üzerlerinden ayirmiyordum. Derin'in neden böyle davrandigini bilsem de; neden icten ice kivrandigimi anlayamiyordum.

    Derin, tüm cazibesiyle isaret parmagini gögsünden yukari dogru sürterek ilerletti. Rüzgar, kistigi gözleriyle Derin'in yüzünü izliyordu. Erkek milleti iste, hepsi ayni bok! Parmagi boynundan cenesine kadar götürdü ve basini arkaya dogru ittirerek elini geriye cekti. Yüzü aniden hic olmadigi kadar sert bir ifadeye bürünürken basini cüretle diklestirdi. "Arya'yi nereye götürdügünü saniyorsun?"

    Rüzgar'in dudagi hafifce yukari kivrilirken öne dogru egilip Derin'in yüzüyle arasinda cok az bir mesafe birakip cevap verdi. "Ilk tavrin daha cekiciydi ama sertlestigin zaman daha da seksi oluyorsun."

    Derin hic beklemedigim birsey yapti ve Rüzgar'in pantolonunun üzerinden aletini avucunun icine alarak sertce sikti. "Ilgimi cekmemen ne yazik." dedi sakin bir tonla.

    Rüzgar'in ise yüzü acidan kaskati olmustu. "Sen delisin."

    Derin'in yüzü kocaman bir gülümsemeyle aydinlandi ve Rüzgar'i serbest birakarak geri cekildi. "Bana bilmedigim bir sey söyle, tatlim."

    "Ne istiyorsun benden Rüzgar?" diye sordum sesimi yükselterek.

    Sert bakislarini Derin'den cekip bana döndü. "Benimle gelmen gerek."

    "Arya hic bir yere gelmiyor. Hele seninle yalniz..." Derin, isaret parmagini havada onaylamaz bir sekilde salladi. "asla."

    "Noluyor kizlar?" Maya bir Rüzgar'a bir bana bakti.

    "Biz de Rüzgar'a onu soruyorduk. Ee cevap bekliyorum." dedim sabirsiz bir sekilde. Rüzgar'in aciklama yapmak ister gibi bir hali yoktu. Sanki gözlerinden anlamam mümkünmüs gibi gözlerimin icine bakiyordu. "Telepati gücüm yok, Rüzgar. Beyninden gecenleri okuyamiyorum."

    "Ama ben okuyabiliyorum." dedi Derin. "Yine hangi belanin icine cekeceksin Arya'yi?"

Tesadüf Serisi 2: GÜNAHKAR SEYLERWhere stories live. Discover now