4. Bölüm: Bunu Bana Yapma

2.8K 85 4
                                    

    Beren, dislerini sikarak tam önümde durdugunda "Aryaaa!" diye kükredi üzerime dogru. "Arabami cizmek, haa? Seni öldürücem."

    "Hop, hop, hop. Dur bakalim. Kimi öldürüyormussun sen?" diye araya girdi, Azra. Eliyle beni geri ittirdi ve tam önümde Beren'in karsisina dikildi.

    "Cekil aradan. Bunun hesabini verecek." dedi, Beren dislerini birbirine bastirarak.

    Azra'nin yanindan basimi uzattim ve deli cesaretiyle tek kasimi kaldirarak gözlerinin icine baktim. "Sen bunu hak etmistin, park edecegimi bile bile oraya benden önce girdin."

    "Orasi benim yerim."

    "Senin adina tahsis edildigini bilmiyordum, herkes istedigi yere park edebilir. Kimsenin adi üzerinde yazmiyor."

    "Ama orasi bana ait. Bu okul da benim, o lanet olasica park yeride benim, hatta..." sustu ve sinirle gözlerimin icine bakti birkac saniye. Sinirden gözleri dolmustu. Bunun onu bu kadar etkileyecegini hic düsünmemistim. Sadece biraz sinirlendirmek istemistim. Eger bu kadar üzülecegini daha önceden bilseydim arabasini kesinlikle cizmezdim. "Bunu bilmemen beni ilgilendirmez. Yine de bu sana arabami cizme hakki vermiyor."

    "Hey, sakin ol bakalim biraz." diye sertce Beren'i uyardi Azra.

    "Ben sakinim zaten, ama o bunun cezasini ödeyecek." dedi eliyle beni isaret ederek.

    "Ne kadarsa öderiz. Sorun para mi? Babanin paralari suyunu mu cekti?" diye sordu Azra alayla.

    "Lanet olsun! Sorun para degil. Bak, o araba benim icin cok önemli tamam mi? Ve simdi üzerinde kocaman bir carpi isareti var. Sirf Arya'nin park etmesine izin vermedigim icin. Bunun bedelini paranla karsilayamazsin, Arya."

    "Alt tarafi bir araba, Beren. Bu kadar abartma." dedim ama cümle dudaklarimdan ciktigi an pisman oldum. Onu daha önce hic böyle görmemistim. Arabasinin neden bu kadar önemli olduguna bir anlam veremedim.

    "Alt tarafi bir araba degil, seni aptal!" Bana aptal dedi. Inanamiyorum, Beren bana aptal dedi.

    "Sen simdi görürsün aptali." dedim ve sinirle kosarak arabasinin durdugu yere gittim.

    Arkamdan "Arya, sakin düsündügüm seyi yapma!" diye bagirdi.

    "Cok gec!" diye bagirdim ve elimdeki arabamin anahtariyla diger taraftaki kapisinin üzerine uzun bir cizik atmaya basladim. Cizgiyi daha tamamlayamamistim ki Beren'in kolumu tutan sert eliyle durduruldum. Kolumu yukari kaldirdi ve basini yüzüme egerek gözlerini sinirle gözlerime dikti. Gözleri kipkirmiziydi ve sinirden yasarmaya baslamisti. Ela gözleri atesle parliyordu.

    "Neden yaptin bunu?" diye kükredi yüzüme.

    "Bana aptal dedin." diye bagirdim bende karsilik olarak.

    "Cünkü aptalsin. Hem de o kadar büyük bir aptalsin ki... ne kadar büyük bir aptal oldugunu bilsen böyle davranmazdin." sesi giderek alcalmisti. "Bu sadece arabayla ilgili degil; bana karsi davranislarinla ilgili. Hicbir aciklama beklemeden orada beni birakip gittin. Bir hafta boyunca senden hic bir haber alamadim ve sonra Maya'dan senin Tony ile beraber gittigini ögreniyorum. Sence bunu ögrendigimde ne hissettim?"

    "Ne hissettigin kicimda bile degil." Hizli nefes alisverislerim yüzüne carpiyordu.

    "Siktirtme kicini simdi bana!" diye sinirle kükredi yüzüme. Korkuyla kirpiklerimi kirpistirirken bir adim geriye gittim. Ben bir adim geri gidince Beren'de benle birlikte bir adim öne geldi ve daha yakinimda durdu. Bakislarim gözlerinden dudaklarina kaydiginda sesli bir nefes verdim.

Tesadüf Serisi 2: GÜNAHKAR SEYLERWhere stories live. Discover now