34. Bölüm: Öp Beni

2K 56 26
                                    

    Bugün bölüm yazmak gibi bir niyetim yoktu ama sevgi pitircigi okurlarimdan Hilal'in dogum günüymüs, bu yüzden ona özel yeni bölüm yayinliyorum. Dogum günün kutlu olsun fistik :))

   Multimedya da Arya ve Beren var. Bölüm +18 dir.

*

    Geceligimi cikardim ve elime gecen bir kac parca kiyafeti üzerime gecirdigim gibi camdan cikip, merdivenlerden asagi inmeye basladim. Diger bahceye acilan demir kapiyi yavasca araladim ve sessizce yan bahceye gectim. Mutfak kapisi her zaman acik olurdu. Sessizce yaklasip, mutfaktan iceri süzüldüm. Amacim Beren'e süpriz yapip odasina sinsice girmekti. Giris kattaki bütün lambalar yaniyordu ama görünürde hic kimse yoktu. Mutfaktan gecip, parmak uclarimda merdivenlere yöneldim. Beren'in odasinin önüne geldigimde yavasca kapi kulbunu cevirdim ve bir tek bas ucu lambasinin aydinlattigi odaya bir gölge gibi süzüldüm. Yataga dogru yaklastim ama Beren'in odadaki varligindan hic bir iz yoktu.

    Aradigimi bulamamanin yarattigi hayal kirikligiyla omuzlarimi düsürdüm ve geriye dogru bir adim attim. Ayni anda bir cift kol arkamdan belime dolandi ve beni havaya kaldirarak etrafimda döndürmeye basladi. Kahkalarimin arasindan "Tanrim, Beren lütfen dur; basim dönüyor." dedim.

    Sözümü dinleyip beni yere indirdi. Etrafimda dönderip beni kendine cevirdi ve ellerini belimin iki yanina koydu.

    Nefesi, nefesime carpacak kadar yüzünü yaklastirdiginda dudaklarimi izlemeye basladi. "Gecenin bu saatinde odamda ne aradiginizi sorabilir miyim, kücük hanim? Ben genc bir delikanliyim ve odamdaki varliginiz aklima kötü kötü seyler getiriyor." dedi en can alici ses tonuyla.

    V yaka tisörtünden tuttugum gibi hizla kendime cekip dudaklarina sert bir öpücük kondurdum.

    Kendimi kisa bir süreligine geriye cektigimde "Daha fazla konusma. Sadece öp beni." diye fisildadim nefes nefese ve tekrar dudaklarina kapandim.

    Dudaklari daha sehvetle öpmeye basladiginda hirkami omuzlarimin üzerinden kaydirdi ve tisörtümü uclarindan tuttugu gibi havaya kaldirarak boynumdan gecirdi. Bakislari kisa bir an sütyenimden tasan gögüslerime takildiginda onu tekrar kendime cektim ve pantolonunun kemerini cözmeye basladim. Pantolonu özgürlügünü ilan edip asagiya dogru düsmeye basladiginda beni etradimda döndürüp, yüzümü yataga dogru cevirdi.

    Gözlerimi yumdum ve kendimi onun tatli ve bir o kadar sehvetli dokunuslarina teslim ettim.

    Saclarimi omzumun kenarindan öne dogru itti. Basimi biraz yana cevirip, bedenimi kasli gögsüne yasladim.

    Parmaklari önce karnimin, sonra belimin yanlarinda dolasmaya basladi. Acelesi yoktu, her bir anin tadini cikariyordu.

    Ensemden baslayarak omurgamin asagisina dogru yavasca öpücükler birakirken öne dogru egildim ve ellerimi yatagin kenarina dayayarak destek aldim. Dudaklari bel cukurumda dolasirken sütyenimin kopcasini acti.

    Kalbim gögsümde taklalar atarken, hizli hizli nefesler alip veriyordum. Karnimdaki karincalanma kasiklarima dogru yol alirken saniyeler daha yavas gecmeye basladi.

    Dudaklari tekrar yukari dogru ciktiginda ellerini bedenimin etrafina doladi. Gögüslerimi avuclayip, sikmaya basladiginda seslice inledim.

    Artik sabri tükenmis gibi beni etrafimda dönderdi ve gögüslerimden birini agzina alirken digerini avuclayip sikmaya devam etti.

    Dokunuslari giderek sertlesirken basimi arkaya atip kollarimi boynunun etrafina doladim. Tüm bedenim Beren'in bana yasattigi sehvetle titrerken gözlerimi yumdum.

Tesadüf Serisi 2: GÜNAHKAR SEYLERWhere stories live. Discover now