180.Bölüm: Sezgiler

2.3K 264 60
                                    

Frost, Sagum'un aktifleştirdiği tekniği duyunca istemsizce kahkaha atmaya başladı. Çünkü tekniğin ismi kötüydü.

"Kan Çömezinin Doğumu mu? Sen ciddi misin daha güzel bir isim bulamadın mı?"

Sagum'un istifini hiç bozmamıştı aksine yüzünde sinsi bir gülümseme vardı. Çünkü bu tekniğin neler yapabileceğini çok iyi biliyordu. 

"İsimlere takılı kalma Frost! Kan Çömezi, Kan kullanıcısı olmanın giriş aşamasıdır. Kanı kontrol etmek üst düzey Su Elementalisti olmayı gerektirir. Ancak ne ben, ne de Destan Su kullanıcısı değiliz. Bu dünya da görüş açısını genişletip daha fazlasını görenler daima bir adım önde olur. Bu teknik Su Elementalistleri izlenerek ortaya çıkmış. Hem bu teknik derin bir bilgi ve sabır gerektiriyor. Kan Çömezi olmak için Destan'ın yıllarca çalışması lazım. Ancak benim sayemde bir kaç yıl uğraşması gereken bu teknik kolayca aktifleşecek. Ben onu sadece Kan Çömezi yapabilirim. Yükselmek ise bundan sonra onun isteğine ve emeklerine bağlı."

Frost alaylı bir şekilde gülümserken Sagum yüzüne ciddi bir ifade takındı.

"Pekala madem Kan tekniğim ile alay etmeye cüret ediyorsun o zaman sana Kan tekniğinin ilk iki seviyesini ve etkilerini göstereyim! Öncelikle Kan Çömezinden başlayalım!"

Sagum, biraz önce Destan'ın yaptığı saldırı yüzünden oluşmuş buz parçasının üzerindeki kana dikkatli bir şekilde baktı. Kan yavaşça havalandı ve bir yöne doğru hızla gitmeye başladı. Casper, Destan'ın bir anda koşmasıyla hızlandı. Genç adam, Destan'ın hızına yetişmekte zorlanıyordu. Destan'ın hızı bazen gözle takip edilmiyordu ancak Casper onu zor da olsa takip edebiliyordu. Casper, Destan'ın kanı nasıl kontrol ettirdiğini anlamamıştı. Casper daha önce böyle bir teknik görmemişti. Ufacık kan damlası son hızla ilerlerken topraktan bir kaç damla kan havalanıp ufak kan tanesi ile birleşiyordu. Destan'ın elinde siyah bir hançer belirdi ve Destan kendinden emin bir şekilde bir ağaca doğru saldırıya geçti. Casper kan damlasının ağaçta durduğunu görünce gözleri parlamaya başladı. Ağacın çevresinde on tane ruh belirdi. Ağaçtan, Destan'a doğru bir kesik fırladı. Destan bedeninin hızla hareket ettirerek saldırıyı atlatmıştı ve hançer ağaca çarpmadan görünmez bir şeye saplanmıştı. Hançerden sıçrayan kan Destan'ın yüzüne gelirken Destan'ın yüzünde korkunç bir gülümseme vardı. Destan hançerini son hızla geri çekti ve bir kaç adım geriye çekildi. Ağacın önünde bir adam belirmeye başladığında Destan'ın yüzündeki ifade daha da korkunçlaştı.

"Pekala ilk aşamanın ufak bir kısmını gördün... Sana hepsini gösterirsem ne yazık ki gelecekte yükselmekte epey zorlanırsın. Şimdi ikinci aşama zamanı!"

Sagum, Destan'ın yüzüne bulaşmış olan kanı eliyle sildikten sonra gülümsedi.

"Kan Ayini: Kan Muhafızı!"

Destan'ın elindeki kan sıvı bir formda oğlanın çevresinde dönmeye başladı. O anda Sagum, Destan'a Kan Ayini tekniğinin ikinci aşamasını anlatıyordu.

"İkinci Aşama Kan Muhafızıdır. Bu aşamaya gelmek kolay değildir. Kan üzerine epey deneyim gerekiyor. Kan damarlarda gezerken onu görebilirsin ama hiçbir işine yaramaz. Kalp senden daha güçlü olduğu için düşmanlarının kanının sadece onların bedenlerinden ayrıldığı kadarını kullanabilirsin. Kan bu aşamada sıvı formda olur. İstersen saldırmak için kullan istersen savunmak için."

Jossu, önündeki kişiye bakarken paniklemişti. Çünkü bu çocuk onun kanı ile rahatlıkla oynuyordu. Adam elini kanayan noktasına bastırırken Casper konuşmaya başladı.

"Pekala burada öleceksin. Ruhunu bizzat kendim alacağım ve inan bana bu hoşuna gitmeyecek!"

Sagum derin bir nefes verdi ve bedenin kontrolü tekrardan Destan'a geçti.

Destan - Kitap 1 (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now