33.Bölüm

4.9K 462 36
                                    

Samuel, evinin salonuna geçmiş meyve tabağından meyvesini yemeye devam ediyordu. Destan babasının karşısına geçti ve oturdu. Samuel, oğlunu düşünceli görünce sormadan edemedi.

"Bir sıkıntın mı evlat? Bana anlatabilirsin."

Destan, kafasındaki soruların hepsi sorup sormamak konusunda kararsızdı.

"Tüm bunlar gerekli miydi baba? Tüm o insanlar gerçekten ölmeli miydi?"

Samuel, oğlunu tanıyordu. Destan'ın ruhu hala çocuktu. Ölüm, öldürmek bir çocuğun ruhunu gerçekten sarsabilirdi.

"Gerekliydi evlat. Tüm o insanların suçunun ne olduğunu biliyor musun? Ben 8 senedir burada yaşıyorum. Bir çok defa onların pis işlerine şahit oldum ama sustum. Onlar insanların evlerine girip vergi diye yağmalıyordu. Kız çocuklarını alıp kirletiyorlardı. Hayvanları varsa onları zehirliyordu. Ancak son yaşanan olaydan sonra sessiz kalamadım. Gerçek kimliğimi buradaki insanlardan sakladım. Hatta senden bile sakladım. Ancak artık masumlar ölmemeliydi. Dışarıdaki o kadın, onun nasıl bir acı yaşadığını biliyor musun?"

Destan,Marko'yu öldüren kadını düşündü.

"Marko kızını mı öldürmüştü gerçekten."

Samuel'İn gözleri doldu. Kızın cesedi gözlerinin önüne geldi. Kızın cansız bedenini görmüştü.

"Ben ömrüm boyunca sayısız insan öldürdüm. Sayısız insan gözlerimin önünde can verdi. Ama o kızın ölümü beni derinden sarstı. Annenin ölümüne bile bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum."

Destan kıza ne olduğunu gerçekten merak etmişti.

"Ona ne oldu?"

Samuel konuşacak gibi değildi. Onun yerine evde bulunan Li isimli adam cevapladı.

"Genç efendi Destan, o kız Markonun yanlış kişilerle dostluk yaptığını gördüğü için öldürüldü. Kara Lonca'nın Metal Kapan ailesi ile görüştüğünü görmüş. Onu başı bir kaya parçasıyla ezilmiş bir şekilde bulduk."

Li'nin yanındaki kadın boş gözlerle yere bakıyordu. Kadın soğuk bir şekilde konuştu.

"O kız daha 4 yaşındaydı. Bir çocuğun aklı bu yaşta iyi ile kötüyü ayırt edemez kızın tek suçu bir kelebeği kovalamaktı."

Destan duydukları karşısında şok olmuştu ondan birkaç yaş küçük bir çocuk başı ezilerek öldürülmüştü. Destan'ın içindeki öfke kabardı. Samuel oğluna şaşırmış bir şekilde bakıyordu çünkü hayatında ilk defa bu kadar güçlü bir öldürme niyetini seziyordu. 'Bu öldürme niyeti sanki milyonlarca can almış birinden geliyor.' dedi. Destan Li'ye baktı.

"Marko'nun dostları gerçekten Kara Lonca mıydı efendim? Bir çocuğu öldürecek kadar cani insanlar gerçekten var mı?"

Li, önce Samuel'e baktı konuşup konuşmamak konusunda kararsızdı. Samuel başıyla onayladıktan sonra Li, Marko'nun dostlarının tarihini açıkladı.

"Onlar Karanlık Lonca olarak bilinirler. Neredeyse kızıllarla aynı zamanda kuruldular. Onları yıkmak imkansız. Her gün böcek gibi çoğalıyorlar. Yaklaşık olarak 9 yıl önce Kızıl Birliği Kara Loncanın Arien Krallığında bulunan tüm üslerini yok etti. Kara Lonca belki tarihinde ilk defa yıkılma tehlikesi geçirdi. Kara Lord olarak isimlendirilen liderleri, Samar'ın Kızıl Mızrağı tarafından öldürüldü. Ancak yeniden güçlenmeye başlamışlar. Bu sefer sayıları az ama amaçları hala aynı, masumların kanını akıtmak. Kara Lonca tüm dünyada varlığını sürdürüyor. Asıl liderlerinin kimliği bilinmiyor ancak komşu krallıklarda da Kara Lonca var."

Destan - Kitap 1 (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin