58.Bölüm

4.3K 634 164
                                    

Lütfen bu kısmı okumadan geçmeyin.

Dün saatlerimi harcayarak 2 bölüm attım ama nedense verdiğim emeğin karşılığını hiç alamamışım gibi hissettim. Benim 4-5 saatimi alan bölümler siz okuyucuların sadece bir kaç dakikasını alıyor. İlk attığım bölüm okunuyor ve direk ikinci bölüme geçiliyor. Zaman ayırıp yorum dahi yapılmıyor. Yapılan yorumlarsa genelde her bölümün altına aynı kişiler hep aynı yorumu yapıyor. Ben serinin gidişatını yapılan yorumlara göre karar vereceğim bana 'Ellerine sağlık' veya 'Güzel bölümdü' gibi yapılan yorumların artık değişmesini ve 'Şu kısım güzeldi/kötüydü' yada 'Bize duyguyu aktardın/aktaramadın.' gibi kitabın gidişine olumlu etki edecek yorumları görmek istiyorum. Hatalarım varsa bunları bilmeliyim çünkü ben de her yazar gibi kitabımda ki kusurları fark edemiyorum ama siz okuyucular bunu rahatlıkla fark edebiliyorsunuz. Dün neredeyse kitabı yayımlamamayı düşündüm ama Whatsapp grubundaki dostlarım, kuzenim ve bana gerçekten değer ve moral veren bir okuyucum sayesinde bu fikrimden vazgeçtim. Bundan böyle 2 günde 1 bölüm gelecek (Haftada 3-4 bölüm) Artık ithaflarımı ilk yorum yapan kişiye değil kitabın gidişatı için önemli bir yorum yapan kişiye vereceğim.

Hepinize İyi Okumalar.

***********************

Jack'in havaya kalkan eli durdu. Yüz ifadesi tamamen değişti. Kadına bakmaya başladı kılıcını yavaşça yere indirdi. Yere eğildi ve kadının dudağından damlayan kanı eliyle nazik bir şekilde sildi. Kadının yüzünde kocaman bir gülümseme vardı. Tekniği işe yaramıştı. Kadın elini Jack'in yüzünde gezdirdi ve daha sonra Destan'a öfkeli gözlerle bakmaya başladı.

"Aşkım bana zarar veren kişi şurada ki çocuk. Öldür onu!"

Jack ayağa kalktı ve yerden kılıcını alıp Destan'a doğrulttu. Destan ustasının gözüne baktığında gözünün içinin rengi mor olmuştu. Destan kadının tekniğine lanet etti. Bu teknik yüzünden ustası ona düşman olmuştu. Destan hemen ustasına seslendi.

"Usta benim Destan!"

Jack bir anda Destan'a doğru atıldı. Destan zihninde duyduğu sesle hemen refleks gösterdi.

"Destan kaç Jack seni öldürecek."

İblis tüm gücüyle Destan'a bağırdı. Destan hemen ustasının saldırısını atlattı. Jack kılıcını son hızda Destan'a savurmaya devam etti. Destan gelen saldırıları zar zor atlatıyordu. Jack bir anda yok oldu ve Destan'ın arkasında belirdi. Destan kılıcı ile sırtını korumaya çalıştı. Ancak sırtında büyük bir kesik oluştu. Destan ustasına karşı hiç şansı olmadığını biliyordu. Destan bu tekniği durdurmanın tek yolu olduğunu düşünüyordu. Kadına öfkeli bir şekilde baktı. Destan ustasını es geçti ve kadına doğru atıldı. Kılıcını ilk defa birisini yürekten gelerek öldürmek için kullanıyordu. Bu kadını öldürdüğünde asla pişman olmayacağını düşünüyordu. Kılıcını kadına savurdu ama saldırı yeşil bir kılıçla engellendi. Destan ustasına baktı. Jack'in gözleri çok sakindi gözlerinde hiç duygu yoktu. Destan çaresizdi ustası bu kadını ölümüne koruyacaktı.

"Usta kendine gel! Seninle çarpışmak istemiyorum!"

Kadın kahkaha attı. Ancak kadının gözlerinde öfke vardı.

"Siz erkekler basit canlılarsınız. Genelde çoğu erkek bir kadını beyinleri ile değil bel altı bölgesinde bulunan organa göre inceler. Ancak senin gibi bir velet kadın erkek ilişkisinden ne anlar ki! Ustan artık beni seviyor, benim için yaşayacak ve benim için ölecek!"

Destan kadının ne demek istediğini anlamamıştı.

"Ustam seni sevmiyor! Neyin ilişkisinden bahsediyorsun."

Destan - Kitap 1 (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now