103.Bölüm: Dolunay'ın Altında

4.1K 405 116
                                    

Dolunay gökyüzünde tüm araziyi aydınlatacak şekilde parlıyordu. Avcılar, Casper'in kılıcından yayılan gücü hissedince sert bir şekilde yutkundular. Bir kükreme duyuldu ve toprak sarsılmaya başladı. Avcılar neler olduğunu anlayamamıştı. Avcılardan birisi acılar içinde çığlık attı ancak çığlığı kısa sürmüştü. Toprak mızrak gibi uzamış ve adamın bedenine saplanmıştı. Avcıların lideri hemen emirler yağdırmaya başladı.

"Dikenli Kaplumbağa Toprağı kontrol edebiliyor dikkatli olun. Şu çocuğu da hemen vurun! "

Bir anda gökyüzünde sayısız ok belirdi. Devasa kartal oklara doğru baktıktan sonra tiz bir çığlık attı ve kanatlarını sert bir şekilde savurmaya başladı. Oklar hızlıca yavaşladı ve sonunda durup yere düştüler. Casper bir anda hızlandı ve avcı grubuna saldırıya geçti. Casper yanından hızla geçen hayvana hayretle baktı. Kanyon yılanı devasa bedenine rağmen çok hızlı hareket ediyordu. Yılan bir anda avcıların arasına daldı. Yılanın ağzından yeşil bir sıvı fırladı ve bir gruba çarptı. Gruptakiler acı dolu çığlıklar attı ancak çığlıkları uzun sürmemişti Yılan ağzını kocaman açtı ve grubu tek lokmada midesine indirdi. Avcılar bir anda bu kadar güçlü bir saldırı beklemiyorlardı. Gökyüzünden üzerlerine bir gölgenin düştüğünü gördüler. Kafalarını kaldırıp baktıkları anda Devasa Kartalın pençelerini gördüler. Kartal bir adamın üzerinde bastı ve adamı ezdi. Kanatlarını hızlıca çırptı. Ortaya çıkan rüzgar yüzünden tüm avcı grubunun dengesi bozdu. Bir kırbaç sesi geldiğinde Kartal acıyla bağırdı. Bir kadın acımasız gözlerle elindeki alevli kırbacı bir kere daha savurdu ve Kartal'a vurdu. Kartal aldığı darbeden sonra havalandı ancak fazla uçamadı ve yere sert bir şekilde düştü. Kanatlarındaki tüyler yanıyordu. Kadın arkasından gelen öldürme niyetini hissettiği anda harekete geçti ve onun durduğu yere devasa bir kuyruk çarpmıştı. Kadın derin bir nefes aldı ve yüzüğünden ufak bir top çıkardı. Kral Kertenkele öfkeyle kükredi ve kadına doğru saldırıya geçti. Kadın elindeki topu Kral Kertenkeleye fırlattı. Kadının attığı top Kertenkeleye yaklaşınca patladı ve her tarafında ufak dikenler olan metal bir ağ ortaya çıktı. Ağ kertenkeleye yapıştığı anda tel bembeyaz parladı ve kertenkelenin vücuduna elektrik verdi. Kertenkele acıyla kükredi ve yere düştü. Tüm bedeni uyuşmuştu hareket etmeye kalktığı anda teldeki dikenler onun derisini kesip ona acı veriyordu. Yılan da acıyla kükredi  çünkü kafasının biraz gerisine bir halka dolanmıştı ve yılan bu halka yüzünden kafasını kaldıramıyordu.

"Hehe aptal yılan ağırlık tasması yüzünden o kafanı kaldıramazsın. Merak etme o kafanı kesince bir ağırlık kalma... Ahhh! Yüzüm...Vücudum!"

Yılan öfkeli gözlerle adama ağzındaki zehri fırlatmıştı. Adam böyle bir şeyi beklemiyordu. Çığlıklar atarak yere düştü ve acıyla kıvrandı. Yılanın başı her ne kadar sabit dursa da kuyruğunu sert bir şekilde savurdu ve adamın tüm kemiklerini kırarak onu öldürdü. Casper kılıcını bir adamın karnına sapladığı anda adamın damarları belirdi. Adamın damarları simsiyahtı. Adamın gözlerindeki hayat ışığı hızlıca uçup gitti. Kara Kalp içinden geçen kılıca baktı. Yüzünde sinsi bir gülümseme ile ona korkulu gözlerle bakan adama baktı.

"Ruhlar kılıçla kesilmez. Ama ben sana zarar verebilirim! Geber pislik!"

Kadın elini kaldırıp adamın kalbine sapladı. Adam elini göğsüne götürdü. Acı çektiği suratından belliydi. Kara Kalp elini hızlıca çekti ve adam o anda hemen ölmüştü. Kırbaç kullanan kadın elindeki kırbacı topladı ve yerde acı çeken kartala doğru ilerledi.

"Zavallı şey kanadın mı kırıldı merak etme seninle işim biii..."

Kadın bir anda aldığı darbe ile geriye doğru uçtu. Kadın yerde bir kaç metre sürüklendikten sonra ayağa kalkmaya çalıştı ancak bir anda üzerinde bir gölgenin yükseldiğini gördü. Kendini çevirip yukarıya baktığı anda Kızıl Kürklü Çakal onun suratına doğru hamle yaptı. Kadın ellerin kaldırdı ve Çakalın onu ısırmasını engellemek için hamle yaptı. Kadın çakala zar zor direniyordu. Çakalın salyaları kadının yüzüne düşerken bir anda bir bağırma sesi duyuldu.

Destan - Kitap 1 (TAMAMLANDI)Onde histórias criam vida. Descubra agora