44.Bölüm

4.4K 459 51
                                    

Arabalar yoğun güvenlikten geçtikten sonra güvenli bir yoldan hızlı bir şekilde şehir merkezine götürülüyorlardı her aracın yanında 20 ye yakın koruma vardı. Yolların çevresinde sayısız insan gelen kişileri korumakla görevlendirilmişti. Destan bu kadar kişinin koruma görevi için atanmasına şaşırmıştı. Kara Lonca şehir lorduna suikast girişiminde bulunmuştu. Bugün loncalara ve okullara sayısız insan katılacaktı. Bu kişilerin geleceğinin kanlı bir eylemle yok olmasını istemeyen şehir lordu tüm loncalara bu görevi vermişti. Arabalar büyük bir meydanda durdular. Viktor yol boyunca Destan ve Nick ile hep ilgilenmişti. Şimdi de onlar için gidip sıra almalıydı. Destan çevresine bakındı içinde bir huzursuzluk vardı. Etrafını incelerken bir çatının üstünde Kızıl bir pelerin giymiş yüzünde kırık bir maske olan adam dikkatini çekti. Adamın elinde kocaman bir balta vardı. Adam binanın tepesinden aşağıyı süzüyordu. Destan, adamın kimliğini çoktan öğrenmişti adamın yüzünde her ne kadar maske olsa da yaydığı aura hala aynıydı. Destan tanıdığı insanların neredeyse hepsini yaydıkları auralar ile rahatlıkla tanıyabiliyordu. İnsanları yaydıkları aura asla değişmezdi sadece daha yoğun olurdu. Vahşi bir lider edasıyla binanın tepesinde dururken kimse onun varlığını sezemiyordu. Destan zihninde Vahşi'nin sesini duydu.

"Geldiğini fark etmedim, Eğer etrafa dikkatlice bakmasaydım senin burada olduğunu görmeyecektim."

Destan, Vahşi'nin zihinsel bir şekilde konuşmasına nasıl karşılık vereceğini bilmiyordu. Destan zihinsel olarak çok güçlüydü ancak o zihinsel olarak bir eğitim almamıştı. Vahşi'nin sesi yeniden Destan'ın zihninde yankılandı.

"Dikkatli ol Destan birazdan test edileceksin eğer bir dahi isen sakın yanlış tarafı seçme. Sana seçme şansı veriyoruz. Seni bizzat eğitmek isterdim ama sana layık bir usta olamam. Senin için ekibimde bir kişilik yer ayırdım. Artık karşında Kaptan Vahşi duruyor."

Vahşi bir kahkaha attı. Destan'ı görmek keyfini yerine getirmişti. Şehir lorduna düzenlenen suikast Vahşi tarafından fark edilmiş ve şehir lordunu kurtarmıştı. Onun bu başarısı Samar'ı adeta sarsmıştı. Vahşi'nin yaptıkları kralın kulağına da gitmişti. Kral Vahşi'yi Kaptan unvanını ile şereflendirmişti. Kızıl Birliği doğrudan krala bağlı bir birlikti. Onlar kendilerini krallığa adamış kişilerdi. Kızıl Birliğine katılan herkes neredeyse kral tarafından biliniyordu. Onların yaptığı her hareket krala rapor ediliyordu. Destan'ın varlığı da kral tarafından biliniyordu ve Destan Kızıllara katılan en genç kişi unvanına sahipti. 

Viktor elinde iki kağıtla birlikte Destan ve Nick'in yanına geldi. Kağıtlarda isimler ve numaraları yazıyordu. Nick'in numarası 500 dü. Destan'ın ki ise 501 di. Destan 2 saat boyunca meydanda bekledi. Bir çok insan kayıt yaptırmak için buraya akın etmişti. Gencinden yaşlısına bir çok kişi buraya gelmişti. Loncalar sınırlı sayıda kişiyi alıyorlardı bu yüzden geçen sene başaramayanlar bu sene şanslarını yeniden deniyorlardı. Meydanın ortasına büyük bir platform kurulmuştu. Platformun kenarında üzerlerinde kaliteli kıyafetler olan 10 adam oturuyordu. Bunlar Samar daki okulların temsilcileriydiler. Platformun merkezinde bir adam vardı ve onun yanında bir kutu vardı. Bu kutular kişilerin ruh, enerji, zihin ve bedenlerini ölçecekti. Her katılımcı için özel bir kutu yapılmıştı. Çünkü aynı ekipmanla herkesi ölçmeye kalkarlarsa hata oluşurdu. Adam soğuk bir şekilde konuşmaya başladı.

"Samar üye kabul gününe hoş geldiniz. Burada loncaya yada okula katılma imkanınız var. Eğer yeterliyseniz loncalar ve okulların temsilcileri sizi loncalarına davet edecektir. Eğer kimse sizi almak istemezse seneye yeniden deneyin. Şimdi bir numara! Buraya gel ve elini kutuya koy."

Sarı saçlı bir genç merdivenleri hızlı adımlarla çıkmaya başladı. Oldukça heyecanlıydı adamın yanına ulaştıktan sonra elini kutunun üzerine koydu. Kutunun üzerinde 4 bölme vardı. Her bölme 1 den 10'a  kadar basamaklanmıştı. Sarı bölme enerjiyi temsil ediyordu. Siyah bölge zihni. Kırmızı bölme bedeni. Mavi bölme ruhu temsil ediyordu. Eğer tüm alanlarda 5 den fazla açarsa dahi olarak anılıyordu. Çocuk kutuya meraklı bir şekilde bakmaya başladı kutu parladı ve çocuğun potansiyeli ortaya çıktı. Sarı bölmesinde 5 basamak yandı. Siyah bölge 5 basamak, mavi bölge 7,kırmızı bölgede 5 basamak yandı. Çocuk kutuyu eline aldı ve kalabalığa döndü. Adam umursamaz bir tavırla konuşmaya başladı.

Destan - Kitap 1 (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now