14.Bölüm: Sen Benim Zırhımsın

4.7K 499 40
                                    

İblis şaşkın şaşkın yok olan kadının arkasından baktı.

"İm.. İmkansız biz iblisleri mühürlemek için gerekenlere sahip değildi. Nasıl yaptı?"

Destan'ın gözleri parlamaya başladı. Gözlerinin içindeki halkalar dönmeye başladı gözün ortasında bulunan siyah noktalar o kadar hızlı hareket ediyordu ki fark edilmeleri çok zordu. Destan sağ eliyle iblisin suratına sert bir yumruk vurdu. İblis suratına aldığı yumruk darbesiyle acı dolu bir çığlık attı.

"Arrgh! Bu da ne canımı yakman imkansız nasıl bir yumruk bu kadar acı verir. Seni mahvedeceğim çocuk!"

İblis sağ eline ruh gücünü topladı ve Destan'ın göğsüne avuç darbesi vurdu. Destan aldığı darbeyle geriye savruldu. Ancak iblisinde ondan farkı yoktu iblis elini göğsüne götürdü. Gözlerinde hem şaşkınlık hemde öfke vardı.

"Bu da ne demek oluyor. Neden sana yaptığım saldırı bana yansıdı. O iğrenç kadın ne yaptı bana?"

Destan iblise öfke dolu gözlerle bakıyordu. Bu ikili birbirinden ölesiye nefret eden iki düşman gibilerdi. Destan yüzüne bir gülümseme yerleştirdi. İblis onun gülmesiyle biraz gerilmişti. Destan elini kaldırdı ve yumruk yaptı. İblis bu saldırıyı alırsa canın acıyacağına emindi o kadın bir şekilde onun dayanıklılığını söküp almıştı.

"Bu saldırım biraz aptalca ama işe yarar sanırım. Hey iblis! sol bacağını koru çünkü tam oraya vuracağım"

İblis savunma pozisyonunda duruyordu. Bu çocuğun hiç dövüş deneyimi yoktu. Eğer dediği gibi sol bacağa saldırırsa iblis sert bir tekmeyle kendini savunmayı düşünüyordu. Destan iblisin savunmada kaldığını görünce gülümsedi. Bir planı vardı ve eğer plan işe yararsa iblise istediği şekilde saldırabilirdi. Destan yumruğunu kaldırıp kendi sol bacağına vurdu. Destan'ın canı yanmıştı ama iblisin çığlığı ona planının işe yaradığını söylüyordu. İblis yere kapaklandı sol bacağını tutuyordu.

"Ne yaptın sen? Bana değil kendine vurdun neden benim canım yanıyor."

Destan elini yeniden yumruk yapıp kendi suratına vurdu. İblisin bu seferki çığlığı daha yüksekti.

"Senle ben artık bir olduk. Bana gelen her zarar sana misliyle yansıyor. Eğer bana saldırırsan sen benden daha çok acı çekeceksin. Eğer ben sana saldırırsam ben daha fazla zarar göreceğim. Bu yüzden bende sana saldırmak yerine kendime vuruyorum bu seni sinirlendirdi mi?"

İblis öfkeyle Destan'a bakıyordu. Eğer Destan'a saldırırsa bu durumda kendisi de zarar görecekti.

"Velet eğer elinde bir koz varsa bunu düşmanına asla söyleme. Eğer bende senin yöntemini kullanırsam sana zarar verebilirim."

Destan kendinden emin bir şekilde İblise baktı. Eğer planladığı olursa Destan avantajlı konumda olacaktı. İblis ruh gücünü toplayıp kendisine vurdu. Destan hasar almıştı ancak iblisin durumu daha da kötü olmuştu.  İblis iki kez çığlık atmıştı. İlk çığlığı kendisine vurduğunda ikincisi ise Destan hasar aldığında. 

"Nasıl... ben nasıl iki kez hasar gördüm. Lanet velet ne tür bir oyun oynuyorsun bana."

Destan yavaş yavaş iblisin önüne geldi iblis yerdeydi Destan diz çöktü ve iblisin siyah gözlerin baktı.

"Sen benim parçamsın. Bu durumu zırha benzetebiliriz. Savaşta ilk hasarı zırh alır. Eğer zırh olmasa saldırı etten oluşan bedeni kolayca keser. Zırh, eti bile kesecek güçteki hasarı alırken zırhın kullanıcısı sadece ufak bir çizik almış gibi yoluna devam eder. Sen benim zırhımsın iblis."

Destan - Kitap 1 (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin