39.Bölüm

4.3K 481 37
                                    

Destan 'Bilgi Çalan El' tekniğine bu zamana kadar hiç bakmamıştı. Kitabın ilk sayfasını çevirdi ve okumaya başladı.

"Bu teknik zihin hırsızları gözlemlenerek yaratılmıştır. Zihinsel gücü yetersiz olanların bu tekniği çalışmaları önerilmez. Bu teknik geliştirilebilir ne yazık ki ben bu tekniği geliştirecek yeterliliğe sahip değilim."

Destan ilk sayfada sadece tekniği oluşturan kişinin sözlerini görmüştü. İkinci sayfayı çevirdiğinde bir insanın eli gibi görünen bir pençe sembolü vardı.

"Yine sembol var bu sembollere bakınca kendimi biraz garip hissediyorum."

Destan kitabın üçüncü sayfasına geçti ve kitabı okumaya başladı. Bu teknik zihin hırsızlarının bilgi edinme yöntemini inceleyerek oluşturulmuştu. Bu tekniği sadece zihin hırsızları mükemmel haliyle kullanabilirdi. Destan kitabı baştan sona okuduktan sonra zihin kütüphanesinde bir kitap belirdi. Kitabın üzerinde 'Zihin Hırsızının Eli' yazıyordu. Destan zihninde kitabın varlığını hissettiğinde hemen zihin kütüphanesine girdi. Ancak iblis ondan önce gelip kitabı incelemeye başlamıştı.

"Çocuk bu kitap oldukça karmaşık ancak sana şunu söylemeliyim bu kütüphane gerçekten eşsiz bir teknik, öğrendiğin tüm teknikleri sana uygun hale getiriyor. Bu kitabı okumana gerek yok çünkü kütüphane bu kitaptaki bilgileri çoktan sana aktarmaya başladı."

Destan iblisin elinden kitabı alıp yine de okumak istedi. Biraz önce okuduğu 'Bilgi Çalan El' ile arasında dağlar kadar fark vardı. Elinde tuttuğu kitabın içeriğini okumaya başladığında daha önce okumuş hissine kapıldı. Bu kütüphanenin en müthiş özelliğinden biriydi. Destan kitabın içeriğini okumaya devam etti. Bu kitap ona zihin hırsızı olmak konusunda oldukça yardımcı bir kaynaktı. Bu teknik rakibinin zihninde bulunan tüm anıları, tüm teknikleri çalmasına imkan sağlıyordu. Bu teknikle, zihin kütüphanesinde çaldığı tüm teknikleri saklıyabilecekti. Destan nasıl bilgi çalınacağını öğrenmeye başlamıştı. Ancak bu tekniğinde yan etkileri vardı. Her çalınan bilgi zihin kütüphanesine girecekti ve kütüphanede bu bilgileri Destan için işlemeye başlayacaktı. Bu durumda Destan zihni her zaman yorulacaktı. Eğer iblisin ki gibi birisinin tüm bilgilerini kütüphanesine alırsa Destan sonunu düşünemiyordu.

"Bu teknik gerçekten güzel ancak benim zihinsel olarak sürekli güçlü olamam gerekecek. Bu tekniği her zaman kullanmamam gerekiyor."

Destan zihin kütüphanesinden ayrıldı ve bu sefer büyük babasının onun için bıraktığı son kitabı açtı. 'Enerji Hırsızı' isimli kitabı okumaya başladı.

"Ben enerji hırsızıyım adımın bir önemi yok. Bu kitabı gelecekte doğuştan dantianı sakat olup enerjiyi hissedebilen kişiler için bırakıyorum. Bu tür kişiler enerji hırsız olarak bilinir. Ben doğduğumdan beri bir dantiana sahip olmadım. Ancak enerjiyi her zaman hissettim ve kullandım. İnsanlar bizim enerjiyi kullanamadığımızı sanıyor ancak yanılıyorlar. Bizler enerjiyi istediğimiz şekilde kontrol edebiliriz. Ancak enerjiyi kontrol etmek bir ejderhayı kontrol etmek kadar zordur. Kontrol ettiğimiz enerjiyi bedenimizi güçlendirmek için kullanabiliriz. Ben size bunu nasıl yapacağınızı elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım."

Destan kitabın yazarının bıraktığı notu okuduktan ikinci sayfaya geçti. İkinci sayfada bir papatya resmi vardı. Papatyada 10 yaprak vardı ve yapraklarının kendine özgü bir renkleri vardı.Her yaprak birbiriyle kesişiyor ve arada oluşan renk farklı oluyordu. Her yaprakta 3 renk vardı. Destan papatya resmini biraz inceledikten sonra diğer sayfalara geçti. Destan okuduğu her iki sayfada bir zihninde oluşan kitaplara hayran kalıyordu. Destan zihin hırsızının bıraktığı kitabı kitabı bitirdiğinde zihninde 30 tane yeni kitap oluşmuştu.

Destan - Kitap 1 (TAMAMLANDI)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant