141.Bölüm: Acı Dolu Çığlık

2.8K 311 52
                                    

Casper ve Luisa hemen balkondan atladılar. Sarı cübbeli kız pembe gözlerini Destan dan alıp Casper'e çevirdi ve sinsice gülümsedi.

"Ah Casper hayatım...Yanında ki sürtük bana hakaret etti. Öldür onu!"

Luisa kızın konuşmasıyla Casper den bir kaç adım öteye gitti. Çünkü Destan hareket etmeyi kesmişti ve Casper de bu kız tarafından ele geçirilir ise Luisa karşılık vermek için yeterli mesafeye çekilmişti. Casper kızın gözlerinin içine baktı ve öfkeyle çıkıştı.

"Fahişeler ile işim olmaz! Senin gibi bir zavallı benim kontrolümü alamaz! Hey Destan! Neden hareket etmiyorsun!"

Kız yavaş yavaş Destan'ın yanına geldi ve çocuğun yüzündeki yaraya baktı. Casper Destan'ın kıza bir şey yapmadığını görünce derin bir nefes aldı.

"Siktir...yoksa Destan'ı ele mi geçirdi. Luisa dikkatli ol! Destan'ı ele geçirmiş. Eğer Destan sana saldırırsa öldür onu!"

Kız sinsice Destan'a baktı ve yüzüne sinsice bir gülümseme yerleştirdi.

"Yüzüne aldığın bu çizik senin yakışıklı olmanı engelleyecek. Bak arkadaşım dediğin kişileri duydun mu Destan seni öldürecekler...Sen ne yapacaksın!"

Destan'ın yanakları pembeleşmişti. Kıza arzulayan gözlerle bakarken yüzüne sinsi bir gülümseme yerleştirdi. Sağ elinde siyah bir ateş topu belirdi. Ateş Destan'ın elinde ki sargıyı yakarken Destan derin bir nefes aldı.

"Casper'i sevmem! O arkadaşın değil. Bu arada nefret ederim...Beni haince bir teknikle kontrol etmek isteyenlerden...Bunu daha önce de denediler! Sonunda ise öldüler!"

Destan kızın yüzüne sert bir tokat geçirdi. Kız aldığı saldırı ile acı dolu bir çığlık attı ve bir kaç metre geriye savruldu. Kız Destan'ın kalbini çoktan fethettiğini biliyordu. Ancak ona saldırmasını beklemiyordu çünkü Destan'ın kalbi onun kontrolündeydi. Ancak Destan ona saldırmıştı. Destan'ın eli ateşliydi ve kızın güzel yüzü bu saldırı sonucunda yanmıştı. Kızın yüzünde 3. derecede yanık vardı. Bu tür bir yanık kalıcı olurdu ve tedavisi çok zordu. Kız acıyla çığlık atarken Luisa onun arkasında belirdi.

"Geber Fahişe!"

Luisa hançerini kıza doğru salladı ancak hançer beyaz cübbeli bir adama saplandı. Adam kızın önüne geçmiş ve saldırıyı bedeniyle karşılamıştı. Kız hemen kaçtı ve acıyla emir verdi.

"Öldürün onları!"

Bir anda çevrede bir çok insan belirdi. Hepsi bu kasaba için savaşmayı göze alan insanlardı ama şuanda bu insanların hepsi kıza hizmet ediyordu. Kız bir binanın çatısına çıktı ve öfkeyle Destan'a baktı.

"Demek zihnin kalbinden daha güçlü...Zavallı velet benim kalbimi kırdın. Benim için göz yaşı dök! Sana aşk acısını tattıracağım! Aşk Paraziti!"

Kız elini kaldırdı kızın elinde bir görüntü belirdi bu tıpkı bir kalbe benziyordu. Kız yumruğunu sıktı ve oluşan görüntü paramparça oldu. Destan bir anda nefesinin kesildiğini hissetti. Elini kalbine götürdü. Acıyla çığlık attı ve dizlerinin üzerine düştü. Kız binanın çatısında öfkeli bir şekilde ona baktı. Kızın yüzünün yarısı yanmıştı acı çekiyordu ama Destan'ın hak ettiği şeyi görmek onun hoşuna gitmişti. Yüzünde burukta olsa gülümseme vardı. Destan elini kalbinin olduğu noktaya götürmüş acıyla kıvranıyordu. Casper Destan'a yardım etmek istiyordu ancak bir çok dostu kızın kontrolündeydi ve ona saldırıyordu. Casper onları öldürmeden kolay kolay hareket edebileceğini sanmıyordu. Ancak bu insanlar onun yandaşıydı ve onları öldürmek aptallık olurdu.

Destan - Kitap 1 (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now