139.Bölüm: Asla Diz Çökme!

2.8K 332 92
                                    

Hatalar varsa affola...İyi okumalar. Duygu ve düşüncelerinizi yorumlarda bekliyorum.

*******

Destan'ın hain ile ilgili bir çok planı vardı ancak o kişiyi doğrudan pat diye ortaya çıkarmak gibi bir niyeti de yoktu. Öncelikle ufak bir test yapmaya karar vermişti. Destan kafasını çevirdi ve Rodion'a baktı.

"Lord Rodion burada ki insanlar sizin güvenilmez ve hain olduğunuzu söylüyorlar. Siz hain misiniz?"

Rodion derin bir nefes aldı ve Destan'ın gözlerinin içine bakarak konuştu.

"Ben hain değilim..."

"Peki kardeşleriniz? Onlardan birisi bize ihanet ediyor olabilir mi?"

Rodion, Destan'ın sözlerini duyunca derin bir nefes verdi. Adam yüzüne ciddi bir ifade yerleştirdi ve kendinden emin bir şekilde konuştu.

"Ben kardeşlerime kefil olabilirim. Ne bu odada ki ne de dışarı da bulunan erkek ve kız kardeşlerim hainlik etmez! Evet belki şuanda Yeşil Kalkan Birliğinin yanında değiliz ama ne zaman onlarla beraber oldum ki? Onlar yüzünden yıllarca acı çektik. Onlar bize sadece acı getirdiler. Ben ve kardeşlerim onları sevmeyiz! Şunu tüm kalbimle söyleyebilirim ki kardeşlerim arasında hain yok!"

Destan adamın arkasında duranlara baktı ve sinsice tekrar sordu.

"Ya varsa?"

Rodion ise Destan'ın gözlerinin içine tekrar bakarken kendinden emin bir şekilde konuştu.

"Size olmadığını söylüyorum...Benim onlara güvenim tam! Onlar hırsızlık yapar, insanları dolandırır, hile yaparlar ama asla birimizin değer verdiği şeye ihanet etmezler! Asla kardeşlerini arkasından bıçaklamazlar bunu yapmazlar!"

Destan kafasıyla onayladı. Destan kafasını çevirdi ve siyah cübbesiyle oturan Gabriel'e baktı. 

"Lord Gabriel belki de bize ihanet eden kişi sizsiniz."

Gabriel Destan ona Lord deyince kendini garip hissetmişti. Ancak Destan'ın şuanda herkese eşit davranmaya çalıştığını anlıyordu. 

"Ben ihanet etmedim Destan! Arkamda ki dostlarım da hain olamaz. Ne yazık ki birliğimde olanlar için bir şey diyemem. Ne de olsa bir çok insan var. Kimseyi doğru düzgün tanımıyorum!"

Destan bakışlarını Li'ye çevirdi. Li  Destan'ın aynı soruyu ona yönelttiğini farkındaydı  derin bir nefes aldıktan sonra konuştu.

"Ben ihanet etmem. Helen de etmez! Runa da aynı şekilde ihanet eden olamaz. Ancak bende Gabriel gibi birliğimdeki diğerleri için bir şey söyleyemem. "

Destan kafasıyla onayladıktan sonra Casper'e baktı. Casper derin bir nefes aldı ve konuşmaya başladı.

"İhaneti asla affetmem. Ben ihanet edecek birisi değilim. Öldürülen insanlar ile bir sorunum olsaydı zaten bunu kendi ellerimle yapardım. Luisa ve Silas'ı ise bilemem. Ne de olsa herkes kendi için yaşıyor. Eğer onlar ihanet ederse benim ne yapacağımı çok iyi biliyorlardır."

Luisa ve Silas bir birlerine bakış attılar. Destan'ın onlara bakmasıyla Silas konuşmaya başladı.

"Ben de ihanet etmem! Dost, aile bildiğim insanların beni öldürmeye çalıştığında yanımda Luisa olmuştu. Eğer olur da o ihanet ederse ona bir şey yapmanızı engellerim! Tabi bu durumda hain olacak olsam da bunu yaparım! Siz dediniz Lord Destan değer verdiklerime zarar vermek isteyeni bunu yapmadan engellerim! "

Destan - Kitap 1 (TAMAMLANDI)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt