3.Bölüm: Sarı Enerji Taşı

6K 520 37
                                    

Destan hemen ayrıldı Derik sinirlenince çok korkutucu oluyordu. Gece işçileri görev yerlerini almış meşalelerin loş ışığında çalışmaya başlamışlardı. Destan kendini kötü hissediyordu sıcacık evinde olmak varken o burada soğukta çalışmak zorundaydı. Yavaşça büyük kayanın yanına yaklaşmaya başladı İhtiyar Ron ve Nick yan yana oturmuş nefesleniyorlardı. Nick, hemen lotus pozisyonuna geçip meditasyon yapmaya başladı. Nick, 2.seviyenin zirvesindeydi zamanının çoğunda bu taş ocağında çalışırdı. Taş ocağının olduğu tepe 2 yıl önce zengin birisi tarafından alınmıştı. Burayı aldıktan sonra burayı taş ocağı yapmıştı. Burası iş arayan köylüler için çok iyiydi insanlar burada çalışmaya başlayınca daha güçlü olmaya başlamışlardı. Nick de o insanlardandı taş ocağında çalışmadan önce 1.seviyedeydi ancak 2.seviyeye geçmek için enerji hapı alacak durumu yoktu. O da, çalışmak için taş ocağına gelmişti ancak beklemediği şekilde seviyesi artmıştı. Nick 18 yaşındaydı şehire gitse hiçbir lonca yada okulun kendisini almayacağını düşünüyordu.  Bu yüzden kendi imkanlarıyla güçlenmeye çalışıyordu.

İhtiyar Ron, Nick'e bir bakış attı ve gülümsedi bu genç adamla uzun zaman geçirmişti. Kendisi de taş ocağında çalışmaya başladığında 1.seviyeye geçmişti. Yaşı ilerlemişti ama bu durumdan şikayetçi değildi. Kendisi genç iken yetişimci olmak istiyordu ancak kullandığı hap ters tepmiş, dantianı ve meridyenleri hasar almıştı. O zamandan beri hayvancılık yaparak geçimini sağlamıştı. Hayvanları bir salgın ile telef olduktan sonra o da taş ocağına çalışmaya gelmişti. Ron, derin bir nefes aldı ve lotus pozisyonuna geçti. Destan da onlar gibi meditasyon yapmak için kendine yer aradı. Kırmaya çalıştıkları büyük kayanın altına oturdu. Kafasını boşalttı tüm kasları ağrıyordu ama bu acı Destan'a kendisini gerçekten iyi hissettiriyordu.

Destan, çevresindeki enerjiyi hissetti bu enerji biraz garipti. Normalde vücuduna aldığı enerji çok sakindi ve bedenini besliyordu. Ama burada hissettiği enerji bedenine girmeyi reddediyordu ancak garip bir şekilde büyük kayanı  içine giriyor ve yok oluyordu. Destan çok şaşırmıştı çünkü sadece insanların ve büyülü yaratıkların enerjiyi kullanabildiğini biliyordu. Bu kaya ise enerjiyi kendine çekiyor ve enerji yok oluyordu. Destan enerjiyi zorla kendi bedenine almaya çalıştı ve çok geçmeden bunu başardı. Kayaya giden tüm enerjiyi kendine çekiyordu. Bu enerji kaslarını adeta yakıyordu ancak Destan'ın durmak gibi bir niyeti yoktu. Garip enerji dantianına ulaştığında Destan adeta beyninden vurulmuşa döndü. Bu enerji sanki dantianını yok etmek istiyormuş gibi dantianına saldırıyordu. Destan paniklemeye başladı Mai'nin sözleri aklına geldi. Tüm yetişiminin yok olma ihtimali vardı.

Destan ayağa fırladı dantianındaki enerjiyi dışarıya çıkartması için aklına gelen tek yol enerjiyi yumruğuna yöneltmek ve herhangi bir nesneye vurmaktı. Bu sayede vücudundaki enerji dışarıya çıkabilirdi. Destan dantianındaki enerjiyi koluna yönlendirdi enerji sanki bedenden çıkmak istermiş gibi dantiandan çıkıp Destan'ın koluna doğru yöneldi. Destan enerjinin geçtiği tüm damarlarını ve organlarını sanki birisi bıçakla kesiliyormuş gibi hissetti. Eğer canı bu kadar çok acımasa çoktan bayılmıştı. Dişlerini o kadar sert sıkıyordu ki biraz daha zorlasa tüm dişleri kırılacaktı. Destan bağırarak taşa yumruğunu attı.
Kaya yumruğun çarpmasıyla sarsıldı, çatlaklar daha da arttı kayanın ve her tarafını kapladı. Destan'ın içine giren enerji onun tüm enerjisini yok etmişti. Destan elinin kayanın içine girmesine şaşırmıştı. Eli taşın içindeki sıcak bir nesneyi kavradı Destan elini geri çekdiğinde elinde sarı renkli bir taş vardı. Dantianındaki tüm enerji bu taş tarafından tamamen emilmişti. Taş biraz elinde durduktan sonra uçup Destan'ın dantianın içine girdi. Destan neye uğradığını şaşırdı bu taş onun derisini hiçe sayarak bedenine girmişti. Taş dantiana yerleştikten sonra kendisi için enerji çekmeye başladı. Destan bedenine giren enerjiyi kontrol edemiyordu. Enerjinin geçtiği her yerden sanki sıcak metal geçiyordu. Bu Destan için çok acılı bir süreçti. Destan daha fazla dayanamadı veçığlık atmaya başladı daha sonra da yere düştü.

Destan - Kitap 1 (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin