128.Bölüm: Zihin Gözü

3.2K 354 52
                                    

İyi okumalar Kardeşlerim...

******

Kızıl Gözlere sahip kurt son hızla Destan'a doğru giderken. Destan dişlerini sıktı ve kurda doğru bağırdı.

"Gel seni köpek!"

Kurt, Destan'ın üzerine atladıktan sonra acıyla inledi. Çünkü Destan'ın kılıçları onun kalın derisini tek seferde delip geçmişti. Kılıçlar siyah alevlerle kaplıydı ve bu da ortalığın yanık kıl ve et kokusu ile kaplanmasına sebep olmuştu. Destan kılıçlarına biraz daha kuvvet uygulayarak kılıçları kurdun biraz daha içine soktu. Zavallı hayvan bedenine giren sıcak kılıçlar yüzünden acıyla kıvranırken bir anda sert bir yumruk yedi ve gözlerindeki yaşam ışığı söndü. Casper kafasını çevirip Destan'a bakmaya başladığında Destan kılıçlarını kurdun bedeninden çıkardı. Kılıçların renkleri sıcaklıktan dolayı kıpkırmızıydı ve şekli yavaş bozulmaya başlamıştı.

"Kılıçlar senin ateşlerine dayanamıyor. Sanırım onları daha fazla kullanırsan kırılacaklar."

Casper Destan'ın elindeki kılıçlar hakkında konuştuktan sonra hemen diğer kurtlara bakmaya başladı. Destan kılıçları toprağa sapladı ve elleri alev alırken öfkeyle hissettiği enerjilere bakmaya başladı. Her ne kadar keşiş onun bu tekniği kullanmasını istemese de o böyle bir durumda kör kalmaya cesaret edemezdi. Casper gözüne bir kurdu kestirdi ve onun üzerine atıldı. Ancak o daha kurda ulaşamadan bir başka kurt Casper'e doğru atılmıştı ve sürüsünde ki kurda gelen saldırıyı engellemeyi başarmıştı. Destan derin bir nefes aldı ve hemen Casper'e seslendi.

"Bunlar bir birlerini kolluyorlar. Asla yalnız saldırma."

Casper bir kaç adım geri çekildi ve çevrelerini saran kurtlara bakmaya başladı. Bazıları yaralıydı ancak gözlerinde hala vahşi bir ifade vardı. Destan korkuyla kurtlara bakan adama döndü ve soğuk bir şekilde konuştu.

"Korkuyorsan direk saldır. Seni tek hamlede öldürürler acı çekmeden ölür  gidersin. Eğer hemen kendini toplamazsan hepimizin ölümüne sebep olacaksın!" 

Sarı cübbeli adam derin bir nefes aldı ve etraflarını saran kurtlara bakmaya başladı. Adamın gözlerinde korku belliydi. Bu canlılar vahşiydi ve amaçları onları öldürmekti. Üçlü yavaş yavaş bir birlerine yaklaşırken çevrelerini saran kurtlar onları süzüyordu. Hayvanlar onlara karşı gardlarını indirmiyordu. Çünkü biraz önce bir kurdu sadece bir kaç hamlede öldüren bu insanlar onların gözünde gerçek bir rakipti. Casper kurtların hırlamaları ve ulumaları yüzünden gerilmeye başlamıştı. Sert bir şekilde yutkundu ve elindeki kılıcı sıkıca tutarken konuştu.

"Sanırım yolun sonundayız Destan! Bunlar çok zeki...Birbirlerine yakın duruyorlar. Eğer birini öldürmek için saldırırsak diğerleri onu koruyacaktır. Bu sürü psikolojisi ve sanırım onların bir planı var!"

Destan kafasıyla onayladı ve hızlıca çevresine bakındı.

"Haklısın onların bir planı var. Ortadaki üç kurt doğrudan sana saldıracaklar. Çünkü sen daha güçlüsün! Diğer iki kurt ise kanatlardan beni ve yanımızda duran Eric isimli bu adama saldıracaklar. Yani sen ilk ölecek olan kişi olacaksın. Eğer seni korumaya çalışırsak ortadan gelen üçlüden ikisi yerinden ayrılacak ve bize saldıracak en iyi ihtimal ile biz öldükten sonra sen üç dört tanesi ile karşı karşıya kalacaksın!" 

Casper derin bir nefes aldı ve önündeki kurtlara baktı. İki kurt sağdan ve soldan ilerlerken üçü ona doğru gelmeye başlamıştı. Destan derin bir nefes aldı ve kendilerini korumak için çevresini ateşe verdi. Kurtlar bir an duraksadı. Çünkü önlerindeki bu ateşten çember epey sıcaktı. Destan nefes aldıkça alevler yükseliyor, nefes verdikçe alçalıyordu. Casper dişini sıktı ve Destan ile konuşmaya başladı.

Destan - Kitap 1 (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now