177.Bölüm: Bu Bizim Sırrımız

2.5K 271 76
                                    

Haru, Destan'ın ayak sesleri duyduktan sonra konuşmaya başladı.

"Hadi Destan alt tarafı üstüne bir şeyler giyecektin!"

Kız gelen kişiyi görünce beyninden vurulmuşa döndü. Destan'ın görüntüsü tamamen değişmişti. Çünkü, Destan tüm saçını kesmişti. Destan kızın şaşkın şaşkın ona baktığını görünce evin çıkışına doğru yöneldi.

"Hadi... Geç kalmıyor muyuz? Açlıktan midem kazınıyor!"

Haru çocuğun arkasından hızlıca giderken heyecanlı ve bir o kadar da şaşkın bir şekilde konuştu.

"Sen... Sen ne yaptın kendine?"

Destan elini kafasının üzerinde gezdirdikten sonra yüzüne aptalca bir sırıtış ekledi.

"Doğa enerjisinin zararları... Saçlarım dökülmeye başladı. Bende hepsini kestim! Bir bakıma seni taklit ediyorum. Sanki sen saçlarını kesmedin? "

Haru kendi kısa saçlarını okşadıktan sonra derin bir nefes verdi ve hızlıca konuştu.

"Evet bende kestim ama saçlarım ile ilgilenip zamanımı boşa harcamamak içindi. Sürekli kirleniyorlardı. Benle sen bir değiliz ki?"

Destan samimi bir şekilde gülümsedi ve kıza baktı.

"Sana kısa saç yakışıyor aslında. Kısa saç yüzünün ve gözlerinin güzelliğini öne çıkarıyor. Peki sence benim bu halim nasıl?"

Haru, Destan'ın iltifatı karşısında biraz utanmıştı. O gerçekten güzel bir kızdı ancak Destan'ın bakışları onu hiç rahatsız etmiyordu. Destan ona bir arkadaşa, bir dosta nasıl bakılıyorsa öyle bakıyordu. Haru, Destan'ın kel başına baktı ve kahkaha atmaya başladı.

"Aslında pek hoşuma gitti diyemem. Biraz garip görünüyorsun. Acaba kafana ışık tutsak parlar mı?"

Haru Destan'ın kafasının parladığını hayal ederken kendini tutamayıp kahkaha atmaya başlamıştı. Destan kızın kahkaha atmasıyla gülmeye başladı.

"Haklısın biraz garip bir görüntü ancak merak etme uzun süre bu şekilde dolanmayı düşünmüyorum. Eee Gabi nerede? Siz en son beraber çalışıyordunuz?"

Haru hızlı adımlarla Destan'ın yanına geldi ve onun yanında yürümeye başladı. Kız derin bir nefes alıp kendine çeki düzen verdikten sonra konuştu.

"Hastaneye gitti. Bildiğin gibi Molly'nin tedavisi hala devam ediyor. Geçen ay Efendi Karin o kızı iyileştirmenin bir yolunu bulduğunu söylemişti. Umarım yakında iyileşir."

Destan derin bir nefes verdi ve sakin bir şekilde konuştu.

"Umarım yakında iyileşir. Ustam ile onunla ilk karşılaşmamızda durumu çok kötüydü ama artık tedavi olabiliyor. Peki Gabriel yemeğe gelecek mi?"

Haru, kafasıyla onayladı.

"Evet gelecekler. O ve Molly yemeğe birlikte gelecek. Zaten Gabriel, efendi Karin ile konuşmak için gitti. Malum uzun zamandır Molly'i o tedavi ediyor. Hastanede kalması gerekiyorsa Gabriel usta Karin'i tek geceliğine de olsa ikna etmeye çalışacak. Sert bir görüntüsü olsa da Gabriel'in kalbi çok yumuşak. Umarım efendi Karin onlara izin verir."

Destan, Molly'nin de geleceğini duyunca sevinmişti. Gabriel ile Molly'i biraz utandırmak istiyordu. Haru , Destan'ın yüzündeki ifadeyi görünce gülümsedi.

"Yerinde olsam onları kışkırtmazdım Destan?"

Destan kıza şaşkın bir şekilde baktı ve gülümsedi.

Destan - Kitap 1 (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin