12.Bölüm: Zihin Hırsızı Hazel

4.5K 503 31
                                    

"İblis ruhu mu? Bu imkansız hiç kimse iblisle aynı bedeni paylaşamaz. Bunu deneyen herkesin sonu ruhlarının yok olmasıyla sonuçlandı. Sen bizimle aynı seviyede değilsin."

İblis alaycı bir şekilde güldü.

"Haklısın bizle kendini eşit tutman hata olur. Bizler aptal ruhlarla aynı bedeni neden paylaşalım ki biz güçlüyüz sizin gibiler ise benim gözümde değersiz birer ruh parçasından başka bir şey değilsiniz. Etten oluşan bedenlere sahipsiniz hiçbir işe yaramayan bedenler."

Kara Yılan,yanındaki arkadaşlarına baktı hepsi yavaş yavaş bilincini kaybediyordu. İblisin ruh gücü onları çok kötü etkiliyordu. Kara Yılan elindeki kızıl yüzüğe dokundu ve kan kusarak yere düştü. Zor nefes alıyordu. İblis onun hareketlerini izledi ve kahkaha atmaya başladı. Kara Yılan kafasını yere koydu artık olanları göremiyordu.

"Hah! Hah! Haha! Gerçekten yardım çağırdın. Sence beni yenebilecek bir ruh buraya gelebilir mi? Dur ben sana söyleyeyim kimse beni yenemez!"

Kara Yılan çaresizdi Destan'ın içindeki ruhu yenebileceğini düşünüyordu en kötü ihtimal ile onu mühürleyebilirdi ama Destan'ın içindeki ruh bir iblisti ve tarihte iblisleri mühürleyebilen kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmezdi. İblisleri mühürleyen kişiler tarih kitaplarında kahraman olarak anılırdı. Ancak o kahramanların iblisleri mühürledikten sonra öldüğü de anlatılır. İnsanlar onların fedakarlığı sayesinde bu zamana gelebilmişti. İblis Destan'ın zihin hapishanesine baktı. Destan ruhuyla birleşmeye çalışıyordu. Birleşmenin yarısı çoktan tamamlanmıştı. Ama iblis bu birleşmeye kolay kolay izin vermeyecekti.

"Aptal velet yok ol."

İblis ruh enerjisiyle Destan'ın zihin hapishanesine saldırdı. Zihin hapishanesinin sallandı ve üzerinde çatlaklar oluştu. Destan ruhuna aldığı saldırı yüzünden acı çekmeye başladı. Destan'ın yerde yatan ufak bedeninden kın sızmaya başladı. İblis zihin hapishanesinin ilk saldırısında kırılmamasına çok sinirlenmişti.

"Lanet çocuk o karanlık odadan çık ve benimle yüzleş yoksa seni, o odayla birlikte yok edeceğim."

Destan'ın birleşme için biraz zaman ihtiyacı vardı. Eğer ruhuyla bütünleşirse zihin hapishanesini daha sağlam bir hale getirebilirdi. İblis yeniden tüm ruh gücünü topladı ve zihin hapishanesine saldırdı. Destan ruhuna aldığı saldırı yüzünden ağız dolusu kan kustu. Eğer zihin hapishanesi olmasaydı ruhu çoktan yok olmuştu. Zihin hapishanesi titremeye başladı. Üzerinde bulunan çatlaklar genişlemeye başladı. İblis zihin hapishanesinde birleşmeye çalışan Destan'a lanet okuyordu çünkü Destan'ın tekniği saldırıyı iki kez durdurmuştu.

"Lanet olsun sana, böcek ruhunla zihnini birleştirsen bile ben seni yok edeceğim. O içinde saklandığın oda benim son saldırıma dayanamaz."

İblis bu sefer zihin hapishanesini  tamamen yok etmek için tüm ruh gücünü topladı. Ruh gücü o kadar fazla yoğunlaşmıştı ki Kara Yılan ve adamları yerde acı içinde kıvranıyorlardı. Zihin hapishanesini iblisin yoğunlaştırdığı enerji yüzünden titriyordu. Destan karşısında duran iblise baktı. Bu iblis onu yok edecekti ve artık zaman tükenmişti. Ruhuyla zihnini birleştiremişti bu yüzden zihin hapishanesini ona itaat etmeyecekti. Zihin hapishanesini kullanmak isteyen kişi zihni ile ruhunu birleştirmeliydi. Bu sayede zihin hapishanesi kullanıcısının isteğine göre şekillenirdi. İblis son saldırısını yaparken kükredi.

"ŞİMDİ YOK OL!"

İblisin saldırısı son hızda zihin hapishanesine ilerledi. Büyük bir patlama tüm ruh bölgesinde duyuldu. İblis kafasını kaldırıp zihin hapishanesinin olduğu yere baktı. Yüzünde kocaman bir gülümseme vardı. Ancak karşısında gördüğü manzara onu deliye çevirmişti. Zihin hapishanesi hala yerinde duruyordu. Zihin hapishanesinin dışında ise uzun siyah saçlı, mavi gözlü bir kadın vardı. Kadının gözleri masmaviydi ama gözlerinin içinde üç siyah halka vardı. Kadın iblise sert bir şekilde bakıyordu. İblis öfkeden deliye döndü.

Destan - Kitap 1 (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now