143.Bölüm: Canavar!

2.7K 333 56
                                    

"Casper...Casper...Casper! Zavallı Casper! Şu haline bak."

Casper acıyla dişini sıktı ve saplandığı duvardan zor da olsa çıkmayı başardı. Genç adam kafasını kaldırdı ve önünde alayla gülümseyen adama baktı. Kron bir anda Casper'in arkasında belirdi ve Casper'in kafasını tutup yere sert bir şekilde çarptırdı. Daha sonra kibirli bir tonda konuşmasına devam etti.

"Kaybettin Casper! Etrafına bir bak, yüzlerce ceset var ve hepsi senin emrin yüzünden buraya geldiler...Ne yazık ki hepsi de öldü. Onlara sözüm yok adam gibi gelip savaşıp öldüler. Söylesene Casper...Sen cidden bizimle olan savaşını kazanacağını mı sandın?"

Adam Casper'i saçlarından tuttu ve onun yüzüne baktı. Casper'in gözleri bembeyaz parlarken adama saldırdı. Ancak saldırısı her zaman ki gibi Kron'un bariyerine çarptı. Adam sinsice gülümsedi ve Casper'n yüzüne sert bir yumruk attı. 

"Boşuna direniyorsun...Geriye sadece sen kaldın. Seninle birlikte elimizde 4 esir olacak. O gölge ustasına da ihtiyacımız kalmadı. "

"Öleceksin..."

Adam alaylı bir yüzle Casper'e bakarken elini kulağına götürdü.

"Ne dedin duyamadım?"

Casper dişini sıktı ve adama baktı. Yüzü yaralarla doluydu ama bakışları sert ve kendinden emindi.

"Öleceksin! Bir köpek gibi inleye inleye öleceksin! Karı gibi çığlık atacaksın! Seni öldürmem için bana yalvaracaksın! Senin ruhunu on binlerce parçaya ayırıp diğer ruhları besleyeceğim!"

Kron Casper'in sözlerini duyunca kahkaha attı. Adam bu boyutta onun savunmasını kimsenin kıramayacağına emindi. Yıkılmaz bir savunma ile onun karşısında kimsenin şansı yoktu. Casper'in onu öldürme imkanı ise sıfırdı. 

"Karı gibi çığlık atacağım ha? Sanırım senin kulakların duymuyor...Şuanda başkası karı gibi çığlık atıyor. Bu kişi senin de bildiğin gibi metal maske, yakında onun öldüğü haberini alacaksın! Gökyüzünde ki Ejderha onun kendini savunma biçimi ama kalbinde olan bir saldırıyı o ejderha hiç bir şekilde engelleyemez! Onun ölüm haberi gelir gelmez. Bende senin tüm birliklerini ve bu kasabayı yeryüzünden sileceğim!" 

Casper kasabanın diğer ucunda olsa da Destan'ın acı dolu çığlığını rahatlıkla duyuyordu. Destan'ın acısı ve çığlıları sanki giderek artıyordu. Casper onun bir kaç dakika önce ölmüş olmasını bekliyordu ama hala sesi duyuluyordu. Casper sert bir şekilde yutkundu ve gülümsedi.

"Onu öldüreceğinizi sanmam! Buraya geldiğimiz ilk hafta da onun öldüğünü söylediler. Ama ölmedi. Benim için olmasa da gelecek ve sizi yeryüzünden silecek!"

Kron derin bir nefes aldı. Adamın yüzünde büyük bir gülümseme vardı. Casper'in sözlerinin yanlış olduğunu biliyordu. Aşk Paraziti isimli teknikten Kron'un elbette haberi vardı ve bu tekniğe maruz kalıp ölmeyen birisinin var olduğunu daha önce hiç duymamıştı. Adam elini kulağına götürdü ve konuşmaya başladı.

"Bak duyuyor musun? Giderek sesi azalıyor...O öldükten sonra zaferimi tüm kasabayı yok ederek taçlandıracağım! İnan bana her birinizin bunu izlediğine emin olacağım!"

Kron'un dediği gibi Destan'ın çığlıkları azalmıştı. Bir süre sonra da Destan'ın sesi kesilmişti. Kron Casper'e baktı ve gülümsedi.

"Anlaşılan arkadaşın öldü...Yazık seni kurtarmak için gelmesini göremeyeceksin! Şey pardon senin için gelmeyeceğini söylemiştin değil mi? Fark etmez artık o öldü. Yakında ölüm haber tüm miras boyutunda duyulur!"

Destan - Kitap 1 (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin