129.Bölüm: Altıncı Birlik

2.9K 334 50
                                    

İyi Okumalar...

********

Kasabanın kapısı açılırken Destan'ın önünde Casper ve Eric belirdi. Casper, Eric'in koluna girmiş onu taşıyordu. Zavallı adamın yüzünün rengi çok kan kaybetmekten solmuştu. Ancak gözlerinde mutlak bir saygı ve gülümseme vardı. Destan kasabaya girdiği zaman alnındaki kızıl göz yok oldu. Casper şaşkın gözlerle ona baktı ve konuşmaya başladı. 

"Sen...sen orada ne yaptın! Nasıl onları itaat ettirdin?"

Destan kasabanın içine doğru yürürken konuşmaya başladı. İnsanların onu duyması için sesini yükselterek konuşuyordu.

"Kurtları itaat ettirmek benim için basit bir şey."

Casper öfkeyle dişini sıktı ve Destan'ın kulağına gelip fısıldadı.

"Madem onları kontrol edebiliyordun neden daha önce etmedin az daha ölecektik!"

Destan derin bir nefes aldı ve Casper'e dönüp fısıldayarak konuştu.

"Çünkü onlar bana değil Alfalarına itaat ettiler. Nasıl yaptığımı bilmiyorum sadece içime doğan bir his ile ilizyon yapmaya çalıştım ve beni alfaları sandılar. Sırtıma bağladığım kurt postu da bana bu konuda yardımcı oldu. Şimdi daha fazla konuşmayalım. Bırak bu insanlar beni kurtları kontrol eden birisi sansın!"

Casper'in gözlerinde sinsi bir ifade belirdi. Destan'ın bu gücü onların epey işine geliyordu çünkü. Eric de Destan'a baktı ve sert bir şekilde yutkundu. Bu çocuğun zekası onu hayrete düşürmüştü. Bir kukla Destan ve ekibine doğru ilerledi ve metalik bir sesle konuştu.

"Kasabamıza hoş geldiniz Efendiler. Lütfen bize isteklerinizi belirtin. "

Casper hemen kuklaya baktı ve konuşmaya başladı.

"Dostumuz yaralı onu iyileştirebilir misiniz?"

Kukla Casper'in koluna girdiği adama baktı ve kafasıyla onayladı.

"Onu iyileştirmek benim için zor değil. Ancak bunu yapmamız için bize Hayat Taşı vermesi gerekiyor?"

Casper bu kuklanın dediği taşın ne olduğunu merak etmişti tam ona bu taş hakkında soru soracakken Eric elinde ki sarı taşı kuklaya uzattı. Kukla onun elindeki taşı aldı. Taş kuklanın içine gömülürken, kukla Eric'e dokundu ve adamın yarası hızla kapandı ve yüzüne yeniden renk geldi. Casper şaşkınlıkla bu olayı izlerken. Destan elini cübbesinin cebine attı ve kırmızı bir taş çıkardı.

"Bu Hayat Taşı mı oluyor?"

Eric ona baktı ve kafasıyla onayladı. Kukla da Destan'ın elindeki taşa bakarken gözlerinde aç gözlü bir ifade belirmişti. Eric hemen taşlar hakkında konuşmaya başladı.

"Evet bunlar Hayat Taşı. Burada ki kuklalar işlevlerini devam ettirebilmek için bu taşları alırlar. Ne kadar çok taş alırlarsa o kadar uzun süre yaşarlar. Yaşarlar dediğime bakmayın bunlar canlı değil ama hareket etmek için bu taşlara ihtiyaçları var."

"Efendim sizi iyileştirmemi ister misiniz?"

Kukla Destan'ın elindeki taşa bakarken elinden geldiğince saygılı davranıyordu. Destan kuklaya döndü ve soğuk bir şekilde konuştu.

"Kusura Bakma ama bu taş ile başka planlarım var! Seninle işimiz bitti gidip başkaları ile ilgilen!"

Kukla kafasıyla onayladı ve Casper'e baktı.

"Sizi iyileş..."

"Kaybol kukla!"

Casper sert bir şekilde konuştu. Kukla kafasıyla onayladı ve kendine başka yaralı insanlar bulmaya gitti. Destan içine su doldurduğu bambuları ikiliye uzattı. Casper ve Eric bambuda ki suyu içtikten sonra yüzlerinde kocaman bir gülümseme belirmişti.

Destan - Kitap 1 (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now