EXKLUZÍV

3.5K 132 96
                                    

KÉRDEZZ-FELELEK

Sziasztok!

Elhoztam nektek a megígért kérdezz-feleleket. Kellemes olvasást!

heyouandmehmm kérdése:
Szeretsz?😂🤗❤
Hát persze! <3 Én minden olvasómat szeretem! :-*

nagyliza__ kérdései:
1.) Mióta írsz?
Igazából amióta első osztályban a tanító néni megtanított írni. :D Emlékszem, már kisiskolás koromban imádtam történeteket kreálni és papírra vetni. Az írás iránti szeretetem pedig azóta is tart. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal (ez korábban néha 1-2 évet is jelentett) mindig visszatértem ennek a kedvelt tevékenységemnek a folytatásához.
2.) Ezt a könyvet mikor kezdted el írni?
2018. november 1-jén.
3.) Mit szeretsz az írásban?
Röviden és tömören: Mindent.
Jobban kifejtve: Szeretem, hogy az írás révén egy általam kitalált, a fejemben létező történetet életre kelthetek, és úgy alakíthatom, ahogy nekem tetszik. Imádom szövögetni a cselekményt, agyalni a karakterek személyiségén, a tettein, és már csak a saját szórakozásomra is érdemes művelni. Hát még ha vannak, akiknek tetszik, izgulnak a cselekményen, szeretik a karaktereket, és esetleg még érzések, gondolatok is megindulnak a fejükben a történet hatására — nos, ez a legnagyobb öröm. Végül is, az lenne az írás célja, hogy az olvasókat szórakoztassa úgy, hogy közben tanuljanak, fejlődjenek, többek legyenek általa. Ha mindez megvalósul, én már boldog író vagyok. Hihetetlen számomra, hogy emberek személyiségfejlődéséhez járulhatok hozzá pusztán a gondolataimmal, az írásaim útján. Ez az érzés felbecsülhetetlen, és azt hiszem, semmivel nem összehasonlítható.
4.) Írni vagy olvasni szeretsz jobban?
Hú, ez a világ egyik legnehezebb kérdése, és azt hiszem, egy élet is kevés lenne ahhoz, hogy döntést hozzak erről, mindkettőt annyira imádom.
5.) Hány éves vagy?
A válasz írásakor éppen 19.

Almacska123 kérdése:
Perselus most akkor bírja Di-t, vagy nem?
Bírja őt. :-) Nem tudja utálni, mert bizonyos mértékig Lily Evansre emlékezteti. Ha ki akart volna szúrni vele, nem segített volna Dracónak.

faicsgabi kérdései:
1.) Melyik részt szeretted a legjobban megírni?
Könnyebb kérdés, hogy melyiket nem. :D
De talán a badass jelenetek írását szeretem a legjobban, így például imádtam írni a Titkok Kamrájában azt a részt, amikor kiderül, hogy Di Mardekár utóda, és hasonlóan, amikor először változik át az animágus alakjába, és kiderül, hogy ő a Szarvas Kígyó, meg például amikor Luna szembeszáll a Tiltott Rengetegben a kentaurokkal.
A humoros jelenetek írását is nagyon élvezem, és lehet, hogy fura, de a veszekedős jelenetekét is, amikor a karakterek kiosztják egymást. Talán a feszültség miatt, de nagyon izgalmas írni ezeket.
2.) Mire vagy a legbüszkébb az írással kapcsolatban?
Nehéz kérdés. Talán azokra a történeteimre, amiket már sikerült befejeznem, valamint arra, hogy ez a fanfictionöm jelen pillanatban már több mint 100K megtekintést szerzett. Ezt egy hatalmas mérföldkőnek tekintem, jó érzés, hogy ennyi ember olvassa és szereti a történetet, illetve pozitív visszajelzéseket küld róla.
3.) Ki a kedvenc szereplőd?
Húha, ezzel ismét megfogtál. Nem tudom, hogy az eredeti történetre vagy a fanfictionre gondolsz-e, de az eredeti Harry Potter könyvekben Ginny, Fred és George a kedvenceim, de csomó mindenkit imádok még (például McGalagony, Sirius, Remus, Luna, Charlie Weasley). Közéjük tartozik a Legendás állatokból ismert Göthe Salmander is, akit, ahogy lathattátok, beiktattam a történetbe, hogy tisztelegjek előtte.
A fanfictionömben egyértelműen Di a kedvencem, hiszen én alkottam a karakterét, illetve nagyon szerettem még írni azokat a jeleneteket, amiben Cassandra Clayton, Trixie vagy Mad szerepeltek. És hát, imádtam Lyonelt is.

A Mardekár szégyene (vagy büszkesége?) - Harry Potter fanfictionWhere stories live. Discover now