XII.

541 30 6
                                    

 <Neitas>

Kartu su savo netikėtai naujais draugais sedėjome Stef ir Klėjos kambaryje. Šiandien visi po paskaitų susirinkome pas jas, kad palošti kortomis ir pailsėti nuo dar visai neseniai prasidėjusių mokslo metų. Sebas, Aleksas, Klėja ir aš sedėjome rateliu merginų kambaryje ant grindų. Rato vidury buvo išdėstytos kortos. Žaidimas slinko lėtai, nes kas kart, kai ateidavo Alekso eilė, jis labai ilgai galvojo, kokią kortą dėti.

Neatsižvelgiant į tai, ganėtinai gerai leidau laiką ir man visai patinka šie įdomūs žmonės. Kol Aleksas darė savo ėjimą, stebeilijau į draugus. Priešais sėdinti Klėja kaip visad atrodė gerai. Gyli iškirptė, tiesūs blondiniški plaukai ir daug makiažo. Mergina išties patraukli, bet tik naktiniams nuotykiams. Kiek ją pažįstu, dar nė karto nepasirodė, kad jos galvoje yra kažkas išskyrus vaikinus ir ją pačią.

Stef su mumis nebuvo, nežinau, kur ji, bet Klėja minėjo, kad ši išėjo susitikti su kažkokiu draugu. Spėjau, kad tai tas pats vaikinas su kuriuo ėjo į pasimatymą tą dieną, kai įsibroviau į jos ir Klėjos kambarį.

Nužvelgiau tarp manęs ir Klėjos sėdintį Sebą. Šis vaikis tikrai smagus ir man patinka būti kambariokais su juo. Sebas visad turi ką pasakyti ir varvina seilę dėl barbės Klėjos. Jo šviesūs plaukai ir vėšlios garbanos visai tiko Klėjos stiliaus išrinktajam. Mano žvilgsnis nukrypo į Aleksą, kuris vis dar žiūrėjo į keturias kortas savo delnuose ir niekaip negalėjo padaryti pasirinkimo. Balinti plaukai, auskaras lūpoje, toks pats, kaip pas mane. Aleksas atrodo pats adekvačiausias ir rimčiausias iš visos jų kompanijos.

- Manau, kad žinau, kokią kortą rinksiuos, - pagaliau nutesę Aleksas.

- Praėjo visa amžinybė, - sudėjavo Sebas ir išsitraukė iš kišenės cigarečių pakelį. Jis ištiesė jį visiems paeiliui.

Ištraukiau vieną cigaretę ir atidaviau pakelį Sebui, šis padavė jį Klėjai ir ji metė greitą žvilgsnį į mane, ir papurtė galvą. Paskutinį kartą, kai Klėja rūkė prie manęs, pasakiau jai, kaip tai šlyksčiai atrodo ir nuo to karto nemačiau cigaretės jos lūpuose. Mane tai juokino, bet sakiau tiesą, nors man ir ne per daug rūpi Klėja, bet rūkančios merginos yra totalus šūdas. Prisidegiau cigaretę ir įtraukiau dūmo, o Aleksas pagaliau užbaigė savo ėjimą.

- Nuo kito žaidimo siūlau skirstyti laiko kiekvienam žaidėjui, kad padaryti ėjimą, - tarė Klėja, - kitaip užbaigsim tik po kelių mėnesių.

Ji metė reikšmingą žvilgsnį į Aleksą, o šis padarė vaizdą, kad nesuvokia, kad pastaba skirta jam.

- Pritariu Klėjai, - išdidžiai tarė Sebas.

Kurgi ne. Menkai nusišypsojau pats sau. Sebas sutinka su viskuo, ką sako Klėja.

- Kur Stef? – Aleksas uždavė klausimą, kuris sukosi mano galvoje jau nuo pat atėjimo čia.

Negalėjau jo užduoti pats, todėl laukiau, kol kas nors iš Stef draugų susirūpins tuo, kodėl rudaplaukės kambaryje nėra jau keleta valandų. Buvo mano ėjimas žaidime, todėl ramiu veidu padėjau kortą į rato vidurį ir vėl įtraukiau cigaretės dūmo.

- Juk sakiau, kad ji su draugu, - atsakė Klėja ir pasiėmusi telefoną parašė kažkam žinutę.

- Ir dažnai ji taip dingsta? – neatstojo Aleksas.

Turėjau įtarimą, kad jis neabėjingas Stef. Aleksas visad trinasi prie jos, bet labai tą slepia.

Klėja patraukė pečiais.

- Pakutiniu metu ganėtinai dažnai.

Mačiau, kad blondinė specialiai neišduoda draugės. Suknistas moteriškas solidorumas. Nepanašu, kad Klėjai visa ši situacija su Stef ir jos nauju draugu atrodo neįprasta, ji labai ramiai reagavo į tai, kad jos geriausia draugė kiauras dienas leido su kažkokiu suskiu. Norėčiau ir aš taip ramiai reaguoti.

Similar But DifferentWhere stories live. Discover now