VII.

494 26 0
                                    

 <Stef>

Slankiojau po merginų bendrabučio koridorių ieškodama vonios kambario. Vakarėlis buvo pačiame įkarštyje. Visur aplink stumdėsi girti studentai. Pasišlykštėjau tuo, kad viename iš koridoriaus kampų dvi merginos, tarsi klyjais priklijuotos prilipo prie kažkokio vaikino, o šis bučiavo jas paeiliui. Suraukiau nosį ir pradėjau eiti greičiau. Šiek tiek prablaivėjau, nes jau kelias valandas neturėjau alkoholio burnoje, todėl oreantuotis aplinkoje tapo kiek lengviau. Pasukau koridoriumi į kairę ir jo gale pastebėjau duris su tuoleto ženklu. Nusišysojau pati sau ir burbtelėjusi kelis pergalingus žodžius, paspartinau žingsnį.

Broviausi pro keturis vaikinus, kurie stovėjo netoli tuoleto prie atviro lango ir rūkė elektronines cigaretes. Nusistebėjau tuo, kad jie atsidarė langą, juk vakarėliuose paprastai visi rūko ten, kur patinka.

Praėjusi vaikinus ir gavusi kelis švilpimus nuo jų, šyptelėjau puse lūpų ir pagaliau pasiekusi duris, čiupau už rankenėlės. Ši nepasisuko. Velnias, durys uždarytos.

- Turėtų atsilaisvinti už kelių minučių, - tarė vienas iš rūkančių vaikinų ir aš atsisukau į jį.

Šviesaplaukis vaikinas šyptelėjo man ir įtraukė dūmo. Greta stovintys jo draugai nužiūrėjo mane.

- Kodėl taip manai? – kvailai paklausiau ir priėjau arčiau.

- Ten vaikinas su mergina tenkina vienas kitam poreikius jau apie pusvalandį, - paaiškino.

- Jis neatrodė per daug girtas, bet nemanau, kad yra pajėgus ilgesniam laikotarpiui, - pritarė šviesaplaukio draugas ryškiai žydrom akim.

- Tuomet palauksiu, - tarstelėjau ir praslinkusi pro vaikinus, atsisėdau ant palangės greta praviro lango, - aš Stef.

Vaikinai paspaudė man ranką ir prisistatė. Šviesaplaukio vardas Maiklas, žydraakio Oskaras, o dviejų kitų Martinas ir Liuisas.

- Tu čia viena? – paklausė Oskaras ir ištiesė man savo cigaretę.

Papurčiau galvą atsisakydama.

- Nerūkau, - tariau ir Oskaras patraukė pečiais, - aš čia su draugais.

Pagalvojau apie tai, ar teisingai atsakiau į klausimą. Iš esmės, tai esu čia su Neitu, bet šio taip ir nepamačiau. Visą vakarėlį leidau su kitais draugais, arba laižiausi su Nojumi.

- Kur tavo draugai? – paklausė Liuisas ir aš kostelėjau.

- Tiesa, tai nežinau, - apsidairiau po koridorių, nors puikiai žinojau, kad nieko iš jų nepamatysiu. Palikau visus linksmintis apačioje, o Klėjos nemačiau jau apie pusvalandį po to, kai išėjo su Nikole.

- Nemanau, kad tau saugu būti vienai tokiam vakarėlyje, - tarė Maiklas ir piktai dėbtelėjo į pro mus praeinantį vaikiną, kuris rijo mano krūtine akimis, - čia daug ištvirkelių.

- Gali neįjunginėti tetuko režimo, - kumštelėjau Maiklą ir jo draugai sukikeno, - aš didelė mergaitė.

Mano dėmesį patraukė pagaliau prasivėrusios vonios kambario durys. Iš už jų svyruodama ir valydamasi lūpdažį išėjo susivėlusi blondinė, o paskui ją ėjo savimi pasitikintis rudaplaukis. Širdis apmirė vos gavusi teiginį iš smegenų, kad tai Klėja ir Neitas. Neito plaukai buvo suvelti, veidas drėgnas nuo prakaito, kvėpavimas pagreitėjąs. Klėja ėjo priešais jį, išsišiepusi, kaip idiotė ir valėsi beveik nutrintus lūpdažio likučius.

Jie katik turėjo seksą. Tai buvo akivaizdu. Kai nušokau nuo palangės, jiedu sustingo vietoje. Klėja pamačiusi mane pergalingai nusišypsojo ir akimis pasiuntė ženklą – man pavyko priversti jį mane išdulkinti. O už jos stovintis Neitas stebėjo mane blizgančiomis akimis, kurios išdavė nuostabą, kurią vaikinas labai stengėsi paslėpti, bet jam prastai sekėsi.

Similar But DifferentWhere stories live. Discover now