Μέρος Β, Κεφάλαιο 5ο

3 1 0
                                    


Τώρα ήμουν μόνη στο παλιό μου σπίτι. Έμεινα να κοιτάω γύρω μου σαν χαμένη: κάθε γωνία είχε τη δική της ανάμνηση. Αναστέναξα κι έσκυψα το κεφάλι. Ξαφνικά ένιωσα να κρυώνω και να μου λείπει ο Τζέικ όσο τίποτα. Ντρεπόμουν να τον πάρω τηλέφωνο. Ένιωσα το στομάχι μου να ανακατεύεται.

Τριγύρισα στο σπίτι μέχρι που έφτασα στο σαλόνι. Η καρδιά μου χτυπούσε πιο γρήγορα απ' το κανονικό. Το κεφάλι μου άρχισε να πονάει. Ένιωθα το αίμα μου να βράζει μέσα στο κορμί μου.

Το βλέμμα μου κόλλησε στη θέα στο παράθυρο. Έσμιξα τα μάτια μου και πλησίασα με την περιέργεια ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου. Κάπου κοντά στα δέντρα, μπορούσα να διακρίνω τρεις φιγούρες. Την πρώτη θα την ξεχώριζα παντού, σε όποιον κόσμο και όποια διάσταση ήταν δυνατή. Οι άλλες δύο μου ήταν μάλλον άγνωστες. Πλησίασα ακόμα πιο κοντά, αφού σιγουρεύτηκα πως δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι στο οπτικό τους πεδίο. Έκλεισα τα μάτια και προσπάθησα να συγκεντρωθώ. Αν και η απόσταση ήταν αρκετή, η ακοή μου δεν με απογοήτευσε.

«Σήμερα πρέπει να γίνει. Η αδερφή μου θα έχει γυρίσει μέχρι το ξημέρωμα. » είπε η πρώτη φωνή, η αγαπημένη μου, και μια γυναικεία απάντησε. «Αυτό είναι καλό. Η Κλερ Χολτ είναι ικανή σύμμαχος. » Αφελή ιδέα να πας κόντρα στη θέλησή του, σκέφτηκα. «Η Κλερ θα μείνει έξω από αυτό. Δεν πρόκειται να το μάθει. Μέχρι το ξημέρωμα θα τους έχουμε εξαφανίσει απ' το Σαιντ Κριστ. » Η φωνή του ακούστηκε αυστηρή. Έτσι θα γινόταν.

«Θα χρειαστούμε όσο το δυνατόν περισσότερους με το μέρος μας. » είπε και η τρίτη φωνή, μάλλον γνωστή. «Ίσως να χρειαστεί να μπλέξουμε και την Σκάιλερ. » συμπλήρωσε και περίμενε την αντίδραση του Τζο. «Αυτό αποκλείεται! » φώναξε με οργή εκείνος και έσφιξε τις γροθιές του. «Μην είσαι ηλίθιος, Μόργκαν! Εδώ έχουμε πόλεμο. Δεν χωράνε τέτοιες μικρότητες εδώ. » Οι γροθιές του ξέσφιξαν.

Ήταν απ' τις λίγες φορές που τον είδα να σκύβει το κεφάλι και να υπακούει, χωρίς καμία περεταίρω αντίρρηση. «Μέχρι το βράδυ θα το έχεις κανονίσει, Μόργκαν. Θέλουμε τη μικρή στην ομάδα. Ακόμα και τον καινούριο. Τζέικ, αν θυμάμαι καλά; Είναι γνωστός στην πιάτσα. Άξιος μαχητής και πιστός στο σκοπό. Θα είναι αρκετή βοήθεια. » Ο Τζο έμεινε σιωπηλός. Δεν τον αναγνώριζα. «Έχει δίκιο, Μόργκαν. Είναι πολλοί και, δυστυχώς για όλους μας, είναι και καλοί. Αν δεν έχουμε την αδερφή σου, τη Σκάιλερ, τον καινούριο, θα... » συμφώνησε και η γυναίκα, όμως ο άντρας την σταμάτησε.

CharismaΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα