Μέρος Α, Κεφάλαιο 4ο

24 6 0
                                    


Ένιωθα τη θερμοκρασία μου να χτυπάει κόκκινο, το ίδιο πρέπει να γινόταν και με εκείνον. Ένιωθε όπως εγώ, άραγε; Έσυρα το ανοιχτό πουκάμισο προς τα πίσω, ενώ εκείνος χάιδευε προσεχτικά το μπούτι μου, προσεχτικά για να μην σπάσει, ήμουν πολύ εύθραυστη για 'κείνον. Έδιωξα επιτέλους το μαύρο ύφασμα από πάνω του, έμεινα να θαυμάζω το γυμνασμένο σώμα του, τους κοιλιακούς και τα μπράτσα του. «Θεέ μου, σε θέλω τόσο πολύ! » αναφώνησα έκπληκτη και γέλασε με την αντίδρασή μου.

Το τατουάζ στον ώμο και την πλάτη του έκανε επίσης την εμφάνισή του, εκείνο το φτερό που διαλυόταν στον ώμο του και κατέληγε σε μικρά πουλιά με προορισμό τον σβέρκο του, όπως και τα δάχτυλά μου. Μπλέχτηκαν με τις ξανθές μπούκλες του. Φάνηκε να του αρέσει, χαμογελούσε σαν μικρό παιδί μέσα από τα φιλιά μας. Τα λακκάκια που σχηματίζονταν τρέλαιναν το μυαλό μου.

Το χέρι του κύλησε από την πλάτη μου στη μέση μου και όλο κατέβαινε. Το τζιν σορτσάκι μου δεν ήταν πρόβλημα γι' αυτόν, πέρασε την παλάμη του κάτω από π αυτό χωρίς δυσκολία. Δεν προχώρησε πολύ, ίσα ίσα για να με εξιτάρει ακόμα περισσότερο, περιμένοντας την επόμενη κίνησή του. Μπορούσε να δει την ανυπομονησία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου, δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Αποφάσισε να μην με βασανίσει άλλο, όσο κι αν του άρεζε, όσο κι αν απολάμβανε την κάθε στιγμή.

Έκανε πίσω μέχρι να βγάλω την μπλούζα μου κι έπειτα έμεινε να χαζεύει το σώμα μου, καλλίγραμμο όσο χρειάζεται, με τις κατάλληλες καμπύλες για να ικανοποιούν τις προθέσεις του. Τα χείλη του κατέβηκαν από τα δικά μου και βρήκαν το στήθος μου, το χέρι του έπαιζε με το κούμπωμα του σουτιέν μου, όμως δεν το άνοιξε.

Σιγά σιγά κατέβαινε προς τα κάτω, αγγίζοντας αισθησιακά με τα χείλη του μια νοητή γραμμή που περνούσε απ' το στομάχι μου στην κοιλιά μου, χωρίς να παραλείψει σπιθαμή από το σώμα μου, μέχρι να φτάσει στον αφαλό μου. Κατέβαζε αργά το σορτσάκι μαζί με το μαύρο δαντελωτό εσώρουχό μου και άρχισε να χαϊδεύει την κλειτορίδα μου. Τα βλέμματά μας συναντήθηκαν, λάτρευα αυτά τα μπλε μάτια όταν με κοιτούσαν.

Ήθελε να με βασανίζει κι άλλο και βρήκε τον τρόπο. Εκείνος ανέβηκε ξανά πάνω, κόλλησε το γυμνό σώμα του στο δικό μου, όμως το χέρι του παρέμεινε στην περιοχή μου. Έκανε κύκλους με το δάχτυλό του, μέχρι που το έβαλε μέσα μου. Ακολούθησε και ένα δεύτερο, σαν προετοιμασία γι' αυτό που θα ακολουθούσε. Μπορούσε να διακρίνει την ευχαρίστηση στο πρόσωπό μου, στις κινήσεις του κορμιού μου. Δεν ήμουν πλέον δεκαεφτά χρονών, είχα μάθει να συγκρατώ τον εαυτό μου σε τέτοιες καταστάσεις.

CharismaΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα