Het Gevecht

751 59 5

Er is weer een nieuwhoofdstuk :)

Vote & comments zijn altijd welkom.

~veel plezier~

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Wakker worden hoor ik een bekende stem roepen. Ik draai me met een kreun op, maar hou mijn ogen dicht. Opeens voel ik dat 2 handen mijn armen vastnemen en me door elkaar schut. Vlug open ik mijn ogen en zie dat het Rozelina is die met een glimlach naar me kijkt.

"Eindelijk is onze prinses van de slaap wakker." Ik moet er om lachen hoe ze het zegt.

Ik zie dat Rozelina weer serieus komt.

"Ga je je klaarmaken? Vergeet je zwaard niet. Als je klaar bent kom dan ontbijten." Zegt ze serieus. Ik knik eens en dan loopt Roselina uit mijn kamer. Met een zucht loop ik uit mijn bed. Wat zou ik vandaag aandoen? Het moet iets makkelijks zijn. Denk ik in mezelf. Ik loop naar mijn inloopkast en kijk wat ik kan aandoen. Ik pak een simpele jeans broek en een licht roze T-shirt die een beetje wijd is. En nog een lichte trui. Ik loop naar de badkamer en neem nog snel een douche. Als ik uit de douche ben droog ik mijn haar en doe ik mijn kleren aan. Vlug neem ik mijn zwaard en loop naar de eetkamer. Ik begin hier al aardig de weg te kennen en daar ben ik wel blij om. Ik glimlach eens door mijn gedachte, maar loop dan gewoon weer door. Als Ik weer voor de enorme deuren sta is 1 van de deur al geopend. Dus er moet al iemand zijn of misschien zijn ze er al allemaal.We zullen zien. Een beetje gestrest loop ik de eetkamer in en zie ik dat iedereen al aan het eten is. Ik ga weer op mijn plek naast Megan gaan kijken, Magen glimlacht als ze me ziet.

"Hey Selina goed geslapen?" zegt ze met een gewone blik. Ik kan aan haar gezicht zien dat ze niet veel geslapen heeft en ik denk dat niemand erg goed heeft geslapen.

"Eigenlijk heb ik slecht geslapen. En jij vast ook."

"Ja, ik ben zo ongerust en gestrest voor vandaag. Het zal zwaar worden." Zegt ze terwijl ze haar hoofd naar haar eten richt.

Ik zucht eens. "Ik weet het. Ik hoop dat niemand van ons iets tegen gaat komen." En ik kijk Megan hopend aan. Megan kijkt me met de zelfde blik aan en zonder iets te zeggen gaat ze weer door met eten. Ik beslis om ook maar te eten zodat ik genoeg kracht heb voor straks. Als iedereen klaar is met eten gaan we allemaal naar de tuin.

"Heeft iedereen zijn zwaarden bij zich?" vraag Rozelina. Iedereen knikt zachtjes.

"Ok dan gaan we vertrekken." Ik zag dat alle meisjes hun handen omhoog deden en dat er dan een fel licht verscheen. Als het felle licht weg was zag ik voor me een groot kasteel helemaal in het zwart en alles wat er rond staat is dor en dood zou je kunnen zeggen. De lucht hier is ook maar gruw en grijs en het is hier niet echt warm. Typisch zo'n slechteriken woonplaats.

"Zijn we er klaar voor." Zij Rozelina.

"Ja, we moeten naar die open plek. Daar verwachten ze ons." Mai wees naar een open plek.

"Oké" We volgden allemaal Mai richting de open plek. Na 2 min stonden we er al. Nu kok ik echt nerveus en bang. Denk ik in mijzelf.

"Rustig Selina het gaat je wel lukken." Megan probeert me wat rustiger te maken, maar ik heb de indruk dat dat niet echt werkt. Opeens zie ik uit het niets een zwarte mist opkomen. Als ik wat beter kijk zie ik in de mist paar schimmen staan.

Als de mist weg is getrokken zie ik dat het mijn vader is en de tovenaars. Weer word ik kwaad.

"Laat mijn vader gaan." Schreeuw ik uit.

"Oh wordt ons feetje boos." Zegt degen met de rode ogen grijnzend.Ik denk dat hij Kentlos noemt.

"Haal die grijns van je gezicht en geef mijn vader terug." Roep ik weer kwaad.

Opeens in een fraktie van een seconde staat de tovenaar naast me en hij grijpt me bij de keel.

"Als ik jou was zou ik geen grote mond hebben." en hij smijt me kei hard op de grond. Vlug pak ik mijn nek vast en hap naar lucht.

"We hadden een deal." Zegt Rozelina zo rustig mogelijk. Ik zie dat Kentlos eens gromt en dan naar mijn vader gaat. Hij pakt mijn vader bij de kleren en duwt hem naar de meiden.

"Nu geef jij dat kreng." Wat zij hij tegen mij kreng. Denk ik enorm kwaad. Vlug sta ik weer op van de grond en voor dat ik het weet heeft het vriendje van Kentlos mij al met een stevige greep vast.

"Auw laat me gaan." Schreeuw ik hard uit. Maar hij reageert niet en sleurt me naar de andere tovenaars. Ik denk terug aan het plan dat we hebben. Vlug leg ik mijn hand op de hand die mijn arm vast heeft en laat ik mijn hand gloeiend heet worden. Al snel trekt de tovenaar zijn hand weg. Nu is mijn kans. Vlug transformeer ik. Zo snel als ik kan vlieg ik naar de meiden die ook al getransformeerd zijn.

"Dit was niet de afspraak!." Hoor ik Kentlos schreeuwen. Ik denk dat hij nu pas echt kwaad is. Ik zie dat hij naar Rozelina vliegt en met haar begint te vechten. Er komt ook een tovenaar op mij af en er gaan ook nog tovenaars naar de rest van de meiden. Vlug maak ik een verdediging schilt voor de Zwarte lichtbal optevangen. Snel vuur ik ook een lichtbal, maar hij pakt het gewoon met zijn hand op en vuurt het terug naar mij. Gelukkig kan ik het net ontwijken.

"Is dat alles wat je in je hebt. Ik dacht dat je veel krachtiger was." zegt hij geamuseerd. Ik probeer mij te concentreren en maak een enorme vuurbal. Ik schiet de vuurbal op de stomme tovenaar en als snel word hij weg gekatapulteerd.

"Wie is er hier nu de sterkste!" Ik lach hem een beetje uit, Maar als snel is hij hier terug.

"Jij stomme fee." Hij begint met grote zwarte ballen na elkaar op mij af te vuren. Zo snel als ik kan maak ik mijn schid Ik hoor alle ballen met een enorme knal tegen mijn schilt komen. Ik moet iets krachtigers zien te bedenken voor hem te kunnen verslaan.Ik ben toch de fee van alle 4 de elementen, misschien kan ik rotsen naar hem afvuren. Ik kan het maar proberen. In de verte zie ik grote rotsen, ik richt mijn handen er op en concentreer me. Al snel komen de rotsen los. Ik richt mijn handen nu op de tovenaar een met een knal botsen de rotsen tegen de tovenaar. Hij valt met een harde klam op de grond en ik denk zelf dat hij buiten westen is. Gelukkig van hem ben ik ook al af. Vlug vlieg ik naar de meiden. Ik zie dat Rozelina het moeilijk heeft met Kentlos. Ik moet haar gaan helpen. Net op het moment dat ik een lichtbal op Kentlos wil afvuren krijg ik een enorme steeg in mijn rug. Vlug draai ik mij om. het is de tovenaar die daarnet flauwgevallen was. In zie dat hij een soort van bliksem op mij afvuurt, maar in ben te laat voor het te ontwijken en de bliksem gaat recht door mijn hart waardoor alles zwart word...

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!