Goed gevoel

1.1K 83 5

Hier heb je het nieuwe hoofdstuk

veel plezier :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------We lopen in de tuin. Ik volg braafjes Rozelina. Opeens stopt Rozelina voor een groot tuinhuis.

"Wat gaan we hier doen?"

"Zwaardvechten."

"Zwaardvechten? Gebruiken we niet beter geweren ofzo?"

"Neen, bij ons gebruiken we geen geweren want de meeste wezens kunnen daar tegen. Als wij 1 kogel in ons zouden krijgen zouden we toch doodgaan, maar als een trol 1 kogel zou binnen krijg blijven ze zogezegd verder spelen. Zij genezen gewoon heel snel. Ze gaan alleen dood als de kogel echt heel diep zit, maar een kogel kan niet zo die als een zwaard."

Ik luister aandachtig wat Rozelina al zegt want die wereld van hun is zo anders. Ik ben gewoon nieuwsgierig.

"Zullen we beginnen?" zegt ze met een trotse blik.

"Ja is goed."

"Volg mij maar." Ze deed haar hand een beetje omboog om aan te tonen dat ik moest volgen. We lopen in het tuinhuis. Er staan overal wapens. Behalve een geweer. Aan de rechterkant is er dan nog een oefen ruimte waar je ook kan oefenen op poppen enzo.

"Waarom moeten we eigenlijk kunnen zwaardvechten? We kunnen toch onze krachten gebruiken?"

"Dat is als je je krachten niet kan gebruiken."

"Hoe bedoel je?"

"Als je bv naar de schuilplaats van je vijand gaat hangt er daar enorm veel negatieve energie en als je zwak bent kan het zijn dat je je feeën transformatie daar dan niet kan gebruiken. Daarom moet je altijd een zwaard of dolk bij je hebben."

"Ahn oké"

Rozelina loopt naar de zwaarden en neemt er 2.

"A.u.b we gaan oefenen op verdediging en ook oefenen om met je zwaard te vechten."

"Oké" zeg ik braafjes.

We hebben ongeveer 2 uur getraind. Mijn armen en spieren doen zeer. Ik bedenk me net dat ik nog niet heb gezegd aan pap waar ik ben. Hij zal zich vast grote zorgen maken.

"Rozelina kunnen we vanavond niet eens naar de baar gaan om te zeggen aan pap dat ik bij jullie verblijf."

"Ja is een goed idee we kunnen ondertussen eens ontspannen. Ik zal de meiden halen om naar de bar te gaan. wacht je hier?"

"Ja" Toen liep Rozelina naar binnen. Paar minuten later kwamen de meiden terug. we vertrekken te voed over het strand naar de bar. Onderweg praten we over alles en nog wat. Als ik voor de bar sta zie ik pap in de verte. Hij kijkt naar me en loopt naar mij.

"Oh Selina je bent ongedeerd. Ik dacht dat je ontvoerd was."

"Pap doe niet zo raar. Ik sliep gewoon bij mijn vriendinnen." en ik wijs naar de meiden.

"Pap mag ik iets vragen?"

"Ja"

"Zou ik een week ofzo bij mijn vriendinnen mogen slapen?" Zeg ik met een prullip

"En waarom zou je dat willen?"

"Oh het is omdat Mai jarig is en ik haar een plezier wil doen." zuig ik uit mijn duim. Normaal lieg ik nooit tegen pap maar nu moet het wel.

"Oh waarom ook niet veel plezier. En Selina je moet de rest van de vakantie niet meer werken ,ik heb helpers gevonden." zegt hij blij

"Bedankt pap!" En ik vlieg om zijn hals.

"Gaan we naar het strand?" Vraagt Fleur het meisje met het rode haar. Zo'n haar kleur als Ariana Grande.

"Ja lijkt me fijn." zeg ik met een blije lach. We lopen naar een tafeltje aan het strand.

"Moet ik drank voor jullie halen?"

"Ja" zeggen ze allemaal met een smile. Ze vragen allemaal een fruit cocktail. Als ik terug ben met de drankjes zitten we wat te praten. Opeens grijpt er iemand mij vast een mijn beiden armen en sleurt me van mijn stoel. "Aaauuw je doet me zeer laat me los." Ik kijk omhoog om te zien wie het is en het is een kale man, maar het is wel 1 van de tovenaars. De andere mannen zijn al met de andere meiden aan het vechten. Ik denk aan de vecht technieken die ik vandaag heb geleerd. Maar de man heeft mij tegen zijn borst aangedrukt zodanig dat ik niet kan bewegen. Ik trap zo hard mogelijk op zijn tenen dat zijn grip verminderd en ik me kan los rukken. Vlug schiet ik een lichtbal af. Nooit gedacht dat dat zo krachtig is, hij vlieg super ver weg. Het is eigenlijk wel grappig. Ik zie dat hij weer recht krabbelt en naar mij toe vliegt. Shit wat moet ik doen. Ik zie dat ik iets op me af vuurt en het gaat recht in me buik. Ik val hard op de grond. Nu word ik echt kwaad. Opeens voel ik me zo goed en voel ik me zweverig tot ik naar beneden ik. IK VLIEG OMG! Ik heb mijn feeën transformatie! Ik ben prachtig. Ik heb mooie lichtgroene vleugels die glinsteren en ik heb een kort groen rokje met frulletjes aan en ook een topje die glinstert. Ok Selina gedachten erbij ik moet proberen hem die kale kop te verslaan. Denk ik in mijzelf. Zo moeilijk kan dat niet zijn...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zeg me wat je van het verhaal tot nu toe al vind ;)

~comment~vote~share~

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!