Het middeltje!

342 29 1

"Twijfel niet Selina!"

Wat moet ik doen?

Terwijl ik daar sta denk ik hard na.

"Ik weet het." Fluister ik

Ik kijk eens naar de meiden en kijk dan terug naar de tovenaars. Ik zucht eens en loop dan naar de tovenaars.

" goed zo Selina je maakt de goede keuze." Grijnst Kentlos.

"Nee Selina." Hoor ik Rozelina achter mij gillen.

Als ik naast de tovenaars sta kijk ik schuldig naar mijn vriendinnen. Opeens voel ik een hand op mijn schouder, de rillingen lopen over mijn rug bij de aanraking.

'Kom met ons mee we gaan Utopia overnemen." Grijnst Kentlos

Ik blijf naar de meiden kijken.

"Kom mee Selina!" Zegt Kentlos Kortaf.

Ik kijk hem een en dan vliegen de tovenaars in de lucht vlug vlieg ik ook in de lucht. Als ze voor mij vliegen kijk ik naar het middeltje dat de ene tovenaar vast heeft.

"Hey! Kentlos!" Schreeuw ik naar hem.

Al snel stopt hij met vliegen en hij draait zich met een ruk om. Vlug maak ik een krachtige energiebol terwijl hij zich omdraai en vuur het op hem af. De energiebol raakt hem recht in zijn buik en hij valt kei hard op de grond. Snel vlieg ik naar de tovenaar die het middeltje vast heeft en pak het af. Als snel wegvlieg voel ik opeens een pijnlijke steek in mijn rug. Door de schok en de pijn laat ik het potje vallen.

POV Rozelina

Ik kijk naar Selina. Hoe kan ze dit nu doen! Na alles wat we voor haar gedaan hebben. Dit kan niet! Dit mag niet voor een prinses! Denk ik woedend.

Ik kijk Selina doordringend aan, Selina kijkt mij ook aan. In haar ogen zie ik een flits van spijt.

Kentlos legt zijn linker hand op de schouder van Selina.

'Kom met ons mee we gaan Utopia overnemen." Zegt Kentlos

"Kom mee Selina!" Zegt Kentlos Kortaf.

Ik kijk Selina na die de tovenaars achterna vliegt.

"Hey! Kentlos!" Schreeuwt Selina .

Al snel stopt kentlos met vliegen en hij draait zich met een ruk om. Ik zie dat Selina een krachtige energiebol maakt en op hem afvuurt. De energiebol raakt hem recht in zijn buik en hij valt kei hard op de grond. Ik zie dat Selina het middeltje afpakt, snel sta ik op. Opeens wordt Selina geraakt in haar rug en valt het middeltje.

Snel vlieg ik in de lucht om het middeltje te pakken. Als ik het bijna te pakken heb voel ik iemand tegen mijn aanvliegen. We vallen allebei op de grond. Snel kijk ik op en zie dat het Kentlos is die op mij af is gevlogen. Ik duw hem van mij af en kijk naar het middeltje die bijna bij de grond is. Dan zie ik de Mai naar het middeltje vliegt en het nog net voor dat het de grond raakt het kan pakken. Een stoom van opluchting gaat door mij heen. Ik zie dat de tovenaars beginnen te panikeren.

"Pak in godsnaam dat stom middeltje!!!" Zegt Kentlos woedend.

Vlug vlieg ik de lucht in en vlieg naar Selina. Ik zie Mai die in het rond vliegt en energieballen ontwijkt want de tovenaars zitten op haar hielen. Dan zie ik de andere meiden die ook achter de tovenaars zitten en allerlei spreuken uitspreken. Dan zie ik Mai naar ons vliegen.

" Hier neem het middeltje aan en vlieg we ze mogen het niet hebben." Zegt Mai buiten adem .

Selina neemt het middeltje aan en vliegt vlug weg.

POV Selina

Snel neem ik het middeltje aan en vlieg weg. Ik vlieg richting het bos waar ik mij kan verstoppen.

Als ik bij het bos kom voel ik dat er iemand mijn enkel vastpakt en mij op de grond sleurt.

Ik val zeer hard op de grond en het potje met het middeltje er in valt paar meter verder op de grond. Ik hoor achter mij een tovenaar een spreuk uitspreken en daardoor beginnen er takken uit de grond te groeien rond mijn buik engels en polsen waardoor ik mij helemaal niet meer kan bewegen. Er loopt een tovenaar snel naar het middeltje een wilt het grijpen maar dan komt er een witte flits waardoor hij bewusteloos op de grond valt. Ik probeer mijn hoofd wat te draaien en ik zie de meiden, ze hebben hun krachten gebundeld. Denk ik blij.

Doordat de tovenaar bewusteloos is kopen de takken los en kan ik mij los maken. Vlug neem ik het middeltje en vlieg in de lucht opeens vliegt Kentlos op mij af en ik laat het middeltje los. Ik kijk geschrokt naar het potje die steeds dichter de grond geraakt tot dat ik opeens het geluid hoor van gebroken glas

"O neen" zeg ik geschrokken. Ik duw Kentlos weg van mijn en vlieg zo snel als ik kan naar het gebroken potje. Als ik op de grond sta zie ik het gebroken glas en nog een klein beetje rook die er uitkomt. Ik staar de scherven verslagen aan.

"Dit kan niet, alles is verloren." Zeg ik verdrietig.

"Stomme fee! Het is al jouw fout!" Hoor ik Kentlos woedend achter mij zeggen.

Ik draai mij om en kijk woedend naar Kentlos en de tovenaars.

"Ik vernietig je!" Roep ik woedend uit terwijl ik wij naar kentlos.

Ik vlieg naar Kentlos terwijl ik de aarde laat beven en de wind hard begint te waaien. Ik stop met vliegen en spreid mijn armen uit. Dan ontstaat er boven de tovenaars een tornado die recht op hen afkomt. De tovenaars proberen nog weg te vluchten, maar ze worden opgeslokt door de tornado.

Ik hoor ze allemaal luid schreeuwen.

"Selina stop! Je mag ze niet vermoorden, want dan ben je net als hen." Ik kijk Rozelina kwaad aan en dan concentreer ik mij weer op de tornado. "Laat ze op de grond vallen dan kunnen we ze omsingelen en dan pakken we hun kracht af en bewaren hun kracht in dit amulet" zegt Rozelina. Ik kijk haar aan en knik. Ik concentreer mij weer en ik adem eens diep in en uit. De tornado verdwijnt weer en de tovenaars vallen op de grond. De meiden en ik omsingelen de tovenaars en Rozelina houd het amulet vast. Dan spreekt ze een spreuk uit dat ik niet begrijp. Ik kijk naar de tovenaars en zie dat er uit hun hart een zwarte rook verdwijnt in hey amulet.

"Nee! Hoe durven jullie onze krachten af te pakken!" Schreeuwt Kentlos. Ik zie dat hij verzwakt is. Dan verschijnen er handboeien om hun polsen, ze kunnen nu helemaal nergens meer heen. Ik zucht van opluchting.

"Eindelijk het is afgelopen"

------------------------------------------------------

Dit was een lang stukje😉
Vonden jullie het spannend? Laat het me weten wat je ervan vindt en votes zijn altijd welkom 😊
Ps het verhaal is bijna ten einde, ik denk nog 2 a 3 hoofdstukken.
Ik hoop dat jullie het mooi vinden. Alvast bedankt aan alle lezers van dit boek 👍🏻❤️

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!