Kennismaking

1.7K 120 19

Ik hoor het meisje dat binnenkomt mijn naam roepen.
"Selina we moeten je spreken, je bent in gevaar a.u.b mogen we met je spreken."
Ik denk er even overna moet ik hen wel vertrouwen of willen ze mij bedriegen? Ik beslis om toch maar naar buiten te gaan. Ik open voorzichtig het slotje van het toilet en stap naar buiten. Voor me zie ik het meisje dat ik de eerste keer zag met haar roze haar staan.
"Wie ben je? Wat wil je van mij?!" Vraag ik angstig aan haar.
"Ik ben Rozelina en zoals je al gezien hebt, ben ik een fee." zij ze alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ik blijf haar raar aan kijken. Het is toch normaal dat ik haar niet vertouw! Kom zeg! ze verteld aan mij dat ze een fee is, iedereen zou haar uitlachen. Zeg ik kwaad in mijn gedachten.
"Ja sorry, maar ben je doorgedraaid? feeën bestaan niet!" Zeg ik met een kwade blik.
"Jawel ze bestaan wel. En Selina jij bent er ook 1." Ze kijkt me doordringend aan, het is net alsof haar ogen in mijn ogen boren.
"Neen dat kan niet." Roep ik uit terwijl ik stamp met mijn voeten op de grond." Ik kijk haar nu nog kwader aan.
"Selina!"
"Laat het mij het uitleggen a.u.b."
"Oké" Zeg ik koppig terwijl ik naar mijn voeten kijk.
"Zoals ik al heb gezegd zijn we feeën, maar jij bent niet zomaar een fee. Jij bent 1 van de krachtigste feeën van allemaal. Daarom dat die mannen jou willen. Ze willen je krachten afnemen om jouw wereld die dus ook mijn wereld is, te doen vergaan in duisternis.!"
Ik sta met open mond te kijken naar haar. Is dit waar wat ze allemaal zegt?
"Dat wist ik niet." Zeg ik met een bibberende stem. Ik heb wel het gevoel dat ze de waarheid spreekt
"Mijn vriendinnen en ik zijn naar hier gekomen om je te beschermen van de tovenaars en jouw krachten te verbeteren." Verteld ze rustig.
"Niet te geloven dat ik een fee bent, maar ik kan helemaal niets." Zeg ik met een teleurstellende blik.
"Dat komt omdat je niet in jezelf vertrouwd."
Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Dus als ik wil zou ik echt zo'n magische dingen kunnen? Dat is echt cool!
"Sorry dat ik zo grof was."
"Is niet erg." Zegt ze glimlachend.
"Ik moet nu echt terug aan het werk,sorry." en toen liep ik weg uit het meisjes toilet.

De rest van de dag hielp ik gewoon mee in de bar. Als ik naar huis mocht kwam ik Rozelina en haar vriendinnen tegen.
"Dag Rozelina."
"Dag Selina. Meiden dit de Lintie die we zochten. Selina dit is Mai, naast Mai staat Megan, naast mij staat fleur en daar staat Lief." Ik zij ze allemaal gedag. Niet te geloven! Denk ik verbaast. Ze hebben echt allemaal een ander haarkleur de één heeft blauw haar de ander gouden haar enz. maar het belangrijkste wat is Lintie? Ik zal het maar vragen.

"Uhm ik heb een vraag. wat is in godsnaam Lintie?" Ze kijken elkaar eens aan en kijken dan weer naar mij.
"Dat zul je wel te weten komen als de tijd rijp is." zegt ze mysterieus.
"wat" Ik haat het als mensen mysterieus doen!
"Sorry Selina maar we moeten echt door."
"Wacht wat moet ik doen als die tovenaars komen?"
"Wij komen je helpen, want wij voelen als je in gevaar bent." Ze glimlacht .De meiden zeggen gedag en gaan weg. Ik ga dan ook maar naar huis. Na paar minuten fietsen zie ik mijn huis. Ik stap van mijn fiets af en plaats hem in de garage. Als in huis ben ga ik echt dood van de honger. Vlug kijk ik in de koelkast als we iets te eten hebben, maar we hebben niet echt iets, dan eet ik maar muesli. Als mijn eten op is ga ik naar mijn kamer. ik start mijn pc op en zit wat op Facebook. Opeens hoor ik beneden iets op de grond vallen en breken. Ik krijg de rillingen er van. Zou ik nu gaan kijken wat het was? Ik twijfel paar seconden maar neem als snel een beslissing. Ik pak een tennisracket. Het is voor me toch maar een beetje te kunnen verdedigen als het nodig is. Traag sluip ik de trap af en zorg ik ervoor dat ik geen enkel geluidje maak. Ik kijk langs de muur maar zie niemand. Ik voel dat ik hardhandig word vastgepakt aan mijn polsen. Mijn tennisracket valt onmiddelijk op de grond. Dan zie ik dat het 1 van die mannen is. Ik kijk naar mijn tennisracket die op de grond ligt. Oh de enige hoop op verdediging is nu ook weg denk ik sarcastisch. Vlug duwt hij een propje papier tegen mijn neus zodat ik de geur er van in adem. Ik probeer nog tegen te stribbelen maar ik word zwakker en zwakker tot dat alles zwart wordt...
------------------------------------------------------------------
Zeg wat je er van vindt, is het spannends, saai, tof enz

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!