De waarheid

1K 88 4

Ik heb extra vroeg een nieuw hoofdstuk er op geplaatst.
Ik weet bijna zeker dat je het spannend zult vind.
~ enjoy~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ik word lichtjes wakker. Ik rek me uit met een kreun. Hoe laat zou het zijn? 8 uur wow ik ben eens vroeg wakker. Normaal slaap ik bijna altijd tot in de middag. Zou er al iemand wakker zijn? Ah ja, ik zal me gewoon aankleden en wel zien als er hier vroege vogels zijn. Ik stap uit het bed en neem verse kleren en loop naar de badkamer. Daar neem ik een douche. Als ik uit de douche stap doe ik een gele broek aan en een pastel rozen topje. Als ik klaar ben ga ik naar beneden. Wow iedereen is al wakker, zijn dat hier allemaal vroege vogels. Denk ik in mijzelf met een glimlach.

"Hoi meiden, zijn jullie altijd zo vroeg wakker." Vraag ik verbaast

"Ja." ze fleur met een grote glimlach. Ik lach met moeite terug. Als ik naar de keuken loop zie ik dat Megan al bezig is mijn ontbijt te maken.

"A.u.b" En ze heeft het bord aan mij. Het is niet zo speciaal gewoon 2 croissants en een eitje met chocolademelk en een raar drankje, ik denk dat het thee is.

"Hey Megan wat is dat drankje hier?" Vraag ik met een opgetrokken wenkbrauw

"Dat is een kracht drankje. Het is een drankje van bij ons en het geeft je terug kracht."

"Oh maar dat is niet nodig hoor ik voel me kiplekker."

"oké"
En ze glimlacht. Ondertussen sta ik daar nog altijd met mijn bord. Ik ga aan de keukentafel zitten en zie dat Rozelina en Mai ook zitten te ontbijten.

"Hye."

"Hye" zeggen ze allebei terug met een kleine glimlach.

Eigenlijk begin ik veel vragen te krijgen, waarom ben ik een fee en ook waarom zo'n krachtige? En waarom noemen ze mij Lintie en nu opeens mag ik niet meer thuis wonen. Ik kan het gewoon nu vragen aan hen maar zouden ze dan weer boos worden of zeggen ze het gewoon? Oh ik kan het maar proberen.

"Eeeuum mag ik iets vragen?" Zeg ik twijfelachtig

"Ja hoor." antwoord Rozelina.

"Wat was dat gisteren waarom was ik zo sterk? En wat me opviel, ik beheerste alle 4 elementen." Rozelina kijkt me serieus aan.

"Het word tijd dat je het weet, het wordt hier te gevaarlijk." Zegt ze terwijl ze naar Mai kijkt.

"Bij ons is het zo dat de meeste feeën een Element heeft zoals 1 van de 4 elementen. Van sommige is het anders en is hun element de natuur of dier of nog andere dingen. Maar alleen de krachtigste fee bezit de 4 elementen." Mijn ogen worden groot en mijn mond valt open. Ik zie dat Mai nu iets wil zeggen en ik luister aandachtig.
"Zoals je nu weet ben je de krachtigste fee, maar er is nog meer. Eigenlijk ben je niet op aarde geboren maar bij ons op Utopia .Maar je moeder wist dat de tovenaars achter jou zouden komen om dan je kracht af te nemen, dus heeft ze jou en je vader naar hier gestuurd en daarom zegt je pap ook waarom je moeder dood is. Ze heeft met magie het geheugen gewist en er een ongeval ingestoken. Snap je het nog een beetje?"

"WAT leeft mijn moeder nog! En heeft ze mij dan nooit 1 keer komen bezoeken!!!"Schreeuw ik woest uit.

"Het was voor je eigen veiligheid." zegt Rozelina.
Ik zie dat Lief komt aangelopen en allemaal kalmerende woorden zegt tegen mij en me knuffelt.

"Het spijt me dat ik zo kwaad werd." Zeg ik met schaamte

"Het is niet erg." zegt lief met een trieste blik.

"Maar waarom ben ik de krachtigste fee?"

"Omdat jij onze prinses bent..." Zegt ze met een trotse blik.

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!