Vergadering

1K 65 3

Hallo iedereen,

Hier is het nieuwe hoofdstuk. Dit hoofdstuk is een stuk langer dan de vorige hoofdstukken. Ik hoop dat je het mooi vind.

~enjoy~

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Neen, ze zullen je heus niet pakken! Daar zorgen we voor." Zegt Rozelina vastberaden...

Rozelina en Megan lopen haastig naar binnen,vlug volg ik ze. We lopen daar lange hangen tot we bij 2 grote deuren komen. Die in het hout zijn met allemaal kunstwerken in gemaakt.

Vlug duwt Rozelina de deuren open en lopen we naar binnen. Het is een vergaderzaal denk ik en de meiden zijn er ook al. Ze zitten allemaal aan een grote rondachtige houten tafel. Boven de tafel hangen enorme diamanten kroonluchters.

Megan en ik gaan ook aan tafel zitten, maar Rozelina blijft voor de tafel rechtstaan.

"We moeten dringend een plan maken om de tovenaars te stoppen en Selina's vader te redden!" Halmt de stem van Rozelina door de vergaderzaal.

"We moeten een weg vinden waar we in hun kasteel kunnen zonder dat ze het merken." Zegt rozelina

"Dat gaat niet, ik heb net gekeken met een magische spreuk van me als er verdedigings spreuken zijn en het hele kasteel is omringt door een verdedigings schild." zegt Mai bloedserieus.

"Ik heb een idee" Zeg ik wat onzeker. Iedereen kijkt mijn kant op.

"Ze willen mij toch. Ik kan naar hun kasteel gaan en zo krijgt mijn vader vrijheid."

"Selina dat kun je toch niet doen. ze zullen je vernietigen!" zegt Rozelina licht geschokt.

"Maar als mijn vader on veiligheid is kunnen we toch proberen de tovenaars te vernietigen." Terwijl ik het zeg kijk ik de meiden doordringend aan.

"Ja dat zou misschien nog eens kunnen werken." Zegt Fleur. Rozelina dat haar mond open, maar sluit hem weer.Ze lijkt wel te twijfelen. Ze doet haar mond weer open en zegt dan iets." Dat kunnen we wel doen maar zijn we wel sterk genoeg om 'de tovenaars' aan te kunnen?" Ik dat even dat ze 'de tovenaar' bijna met walging uitspoog. Iedereen zit te twijfelen.Zou ik de tovenaars eigenlijk aankunnen, ik bedoel...ik weet amper hoe ik mijn krachten moet gebruiken. Vlug kijk ik naar Lief die nu ook iets wil zeggen. "Wij kunnen het wel aan, na jaren van training zijn wij krachtig genoeg om ze te bevechten." Zegt ze met trots.

"Ja dat is zeker waar, maar we hebben koningin Rose belooft Selina te beschermen en we moeten ons woord houden, zelfs is ze er niet meer." Wacht zij ze nu koningin Rose en dat ze er niet meet is! Dan moet koningin Rose mijn moeder zijn.Weer krijg ik een brok in mijn keel. Selina dit is nu niet het moment om emotioneel te worden, concentreer je. Zeg ik tegen mijzelf.

Rozelina kijkt me aan en zegt: "Selina denk je dat jij het aankan?"

Ik kijk naar mijn voeten en denk eens na." Ik denk het wel, aangezien jullie hebben gezegd dat degen die de 4element als kracht heeft de sterkste fee is." ik laat een moment stilte tussen en zeg dan weer iets.

"Ik ben degene die de 4 elementen als kracht heeft dus... ii ik kan ze wel verslaan."Zeg ik een tikkeltje onzeker.

"Dat zal wel moeten."

"Dus voor de zekerheid overloop ik nog eens het plan." zegt Rozelina.

"We leveren Selina aan de tovenaars en wij krijgen dan haar vader." Iedereen knikt als een teken dat we het zo doen en dan gaat Rozelina verder.

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!