Een bom

467 46 0

"Is dat alles wat je kan?" Brult de ene wolf die al weer recht staat. Ik kijk hem kwaad aan. Opeens zie ik dat Fleur een licht bal afvuurt tegen de rug van de wolf waardoor hij piepent wegrent. Met een opgelucht gezicht kijk ik Fleur aan. "bedankt." Fleur glimlacht eens, maar al snel moeten we weer vechten tegen wolven. Ik zie dat er een paar wolven in het paleis gaan.
"Fleur we moeten die wolven achterna, ze mogen de tovenaars niet vinden." Fleur knikt eens en we vliegen dan samen en zo onopvallend langs de vechtende wolven en feeën naar het paleis. Als we in de hal komen zien we dat er 4 wolven op de trap staan.
"Zeg ons waar de wolven zijn, kleine feetjes." brult de grootste wolf.
"Dat had je gedroomdt." zegt Fleur dapper."
"Stop toch eens met dat goed gedoe!" Zegt de wolf geërgerd.
We kijken elkaar en beginnen dan licht ballen op ze af te vuren.
Eerst ontwijken de wolven de lichtballen, maar al snel zie ik dat het moeilijker wordt om het te ontwijken.
Af en toe probeert een wolf naar ons ze springen om ons zo op de grond te kijkgen omdat we vliegen, maar gelukkig kunnen we ze steeds ontwijken. Na een eindje maakt de grootste wolf (die waarscheinlijk de leider is ) een teken naar de andere 3 wolven. Al snel lopen de wolven weg een andere gang in.
"Ze ontsnappen!" Zegt Fleur. Ik kijk Fleur aan en al snel vliegen we de wolven achterna. We vliegen verschillende gangen in richting de gevangenis. Het is moeilijk om de wolven bij te houden doordat ze zo snel zijn, maar we mogen niet opgeven. Als de wolven stopen voor de deur van de gevangenis beginnen de wolven te huilen. "jullie kunnen geen kant op." zeg ik tegen hen.
"Doe onmiddellijk die deur open!"brult de wolf naast de grootste wolf.
Ik draai eens met mijn ogen en spreek dan een krachtige spreuk uit waardoor de 4 wolven in een korte slaap vallen.
"We moeten ze hier wegbrengen" zegt Fleur. Ik knik eens en we houden dan allebei onze handen voor ons. We concentreren ons en dan beginnen de 4 wolven te zweven.
"We brengen ze naar buiten waar we dan een kooi maken." zeg ik tegen Fleur.
We vliegen allebei met de 4 wolven achter ons naar buiten.

Als we buiten zijn roep ik Megan.
"Wil je een kooi maken zodat we de wolven er kunnen instoppen."
Megan knikt eens en klapt dan in haar hand en vliegt dan een rondje waardoor er een rozen gloed verschijnt. Als de gloed weg is zien we dat er een kooi staat. Vlug stop ik en Fleur de 4 wolven in de kooi.
"Hoe is het met de anderen?" Vraag ik aan Megan.
"De toestand is stabiel, er zijn al veel wolven gevlucht, maar ik denk dat het ergste nog moet komen."
Opeens horen we veel geschreeuw dat van achter ons komt.
"VLUGT VLUGT!" Horen we schreeuwen.
"Wat gebeurd er?"

BOOOM

We worden door de harde knal op de grond gegooid. Vlug kijk ik wat er gebeurd en dan zie ik dat de de linker kant van het paleis voor een deel is ontploft. Ik kijk met open mond naar wat er is gebeurd. En dan zie ik het ergste van al.
De tovenaars zijn ontsnapt!

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!