Het middeltje!

321 27 2

"Je zit in de val!" zegt de ene tovenaar naast Kentlos. Ik kijk met schrik naar de tovenaars.

De meiden draaien zich om en kijken woedend naar de tovenaars.
O neen de tovenaars mogen het middeltje niet in handen krijgen! Denk ik in schrik. Ik kijk naar de meiden die ondertussen al getransformeerd zijn.

Pov Rozelina
We kijken woedend naar de tovenaars en transformeren. De tovenaars mogen het middeltje niet in handen krijgen. Denk ik.
Vlug maak ik een lichtbal en vuur het op de tovenaars af. 2 tovenaars kunnen nog snel wegvliegen maar de lichtbal raakt de andere tovenaars recht in hun buik waardoor ze paar meter verder vallen.
Ik zie dat de meiden naar de tovenaars vliegen die op de grond liggen, ze omsingelen de tovenaars en doen een spreuk waardoor ze vasthangen aan de grond en niet meer los kunnen komen.
Vlug kijk ik omhoog naar de andere 2 tovenaars die naar Selina vliegen. Snel vlieg ik naar Selina en ga voor haar staan.
"Laat haar met rust!" Zegt ik woedend.
De tovenaar naast Kentlos vuurt een zwart bal op mij af. Vlug maakt ik een schild voor mij. Ik voel de energie bal tegen mijn schild gaan, ik verschuif lichtjes naar achteren. Ik kijk vlug op en zie dat er meerdere zwarte ballen komen. Ze komen allemaal tegen mijn schild terecht. Met veel moeite kan ik blijven rechtstaan. Ik kijk Selina eens aan. "Zorg er voor dat ze het middeltje niet krijgen." Zeg ik tegen Selina
Selina knikt naar mij en hou het potje heel stevig vast. Als de tovenaars gestopt zijn met energie ballen naar mij af te vuren. Doe ik heel snel mijn schild weg en richt mijn bijde handen op een tovenaar, ik concentreer mij en er komt een fel licht uit mijn handen. Dan hoor ik de tovenaars luid lachen. Als het fel licht weg is zie ik dat de tovenaars nog altijd vliegen. Ik kijk ze vragend aan.
"Dat had je niet verwacht hé,klein feetje."
Ik kijk ze angstig aan. Hoe hebben ze dat gedaan? Vraag ik mijzelf af.
Opeens hoor ik Selina gillen. Met een ruk draai ik mij om. Ik zie dat ze omsingeld word door 3 tovenaars de 2 tovenaars houden haar polsen stevig vast en de andere heeft het middeltje vast!
"Hoe zijn jullie ontsnapt?"zegt ik verwondert.
"Whahha jullie kunnen ons niet zo makkelijk verslaan. Nu hebben wij het middeltje en kunnen wij regeren over Utopia! Whahahha. Zegt kentlos die samen met de andere tovenaar naar Selina en de andere 3 tovenaars vliegt.
Ik zie selina angstig kijken. Ik kijk achter mij en zie dat de andere meiden op de grond liggen, sommige bewusteloos en sommige wakker maar wel gewond. Ze zijn krachtiger geworden. Denk ik met angst.

POV Selina
Ik word nu omsingeld door de tovenaars en de ene tovenaar heeft het middeltjes vast.
Gggrrr ik moet het middeltje krijgen kosten wat het kost!
"LAAT MIJ LOS!" Schreeuw ik met dicht geknepen ogen.
Door die woede voel ik mezelf warmer worden vooral mijn handen. Opeens hoor ik de 2 tovenaars die mij polsen vast hebben gillen. Met een ruk laten ze mijn polsen open. Ik kijk op en zie dat hun handen lichtjes rood staan. Ik grijns eens naar hun en loop snel naar Rozelina.
"Ik moet transformeren." Zeg ik tegen Rozelina. Rozelina knikt. Ik sluit mijn ogen en concentreer mij. Al snel ben ik getransformeerd. Ik kijk de tovenaars aan en dan kijk ik naar het middeltje.
"Haal het niet in je hoofd om het middeltje te pakken. Je kan toch niets tegen ons beginnen." Zegt Kentlos.
"Ik kijk hem wat zwakker aan."
" Selina waarom loop je eigenlijk bij die swakkelingen. Ze hebben alles voor je verzwegen over je afkomst! Ze konden zelf niet je moeder beschermen. Sluit je bij ons aan en regeer samen met ons over de wereld. Jij bent krachten en wij ook, samen zijn we onoverwinnelijk. Kom bij ons en ik beloof je dat je vader naar hier mag komen dan kunnen jullie samen gelukkig leven. Is dat niet wat je wilt?" Zegt Kentlos. Ik kijk hem hopeloos aan.
"Selina niet doen hij liegt ."
"Hou je mond!Dit is tussen ons." Zegt hij.
Ik kijk naar Kentlos en dan naar de grond. Wat als ik nu echt met mijn vader hier gelukkig kan leven. Maar regeren over de wereld is ook wel extreem vind ik.
"Twijfel niet Selina!"
---------------------------------------------------------
En? Wat denken jullie 😏
Zal Selina toegeven aan de tovenaars of zal ze bij de meiden blijven?
Zeg wat je denkt in een reactie, ik ben benieuw 😉

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!