Verloren kracht herwonnen kracht.

775 59 0

Lichtjes word ik wakker. Snel open ik mijn ogen. Al snel herinner ik mij alles. Hoe lang zou ik flauwgevallen zijn? Vlug kijk ik rond mij. Ik zie dat Rozelina nog steeds aan het vechten is en de meiden ook. Ik moet maar paar seconden flauwgevallen zijn. Vlug sta ik weer op. Ik moe de meiden helpen. Ik probeer recht te staan maar mijn hoofd en borst doet zeer. Ik moet al mijn kracht verzamelen om de meiden de reden. Ik begin traag te vliegen naar Rozelina. Ik zie dat ze aan het vechten is met Kentlos. Ik moet haar helpen Kentlos te verslaan. Ik ga proberen een grote windstoot te geven zodat hij weg valt. Ik concentreer me op de wind en richt mijn handen op Kentlos. Ik voel dat het lichtjes begint te waaien tot het heel hard waait. Nu zie ik dat er uit de lucht een tornado komt en Kentlos opslokt. Hij word uit de tornado gekatapulteerd tot aan de overkant van de berg. Rozelina komt naar me toe.

"Bedankt om mij een handje te helpen." Ze kijkt eens naar me."

"Je bent gewond." Zegt Rozelina. Ik zie dat ze haar hand naar mijn wonde doet en er komt dan licht uit haar hand. Ik voel dat de wonde minder zeer doet.

"Dit zal de pijn wat verminderen."Zegt Rozelina. Ik glimlach eens naar haar, maar ik zie in de verte Kentlos weer op ons af vliegen.

"Roselina kijk." En ik wijs in de verte.

"Oneen hij is er nog steeds." Zegt Rozelina geschokt. Vlug maak ik weer een vuurbal zo groot mogelijk en schiet het op Kentlos af. Ik had hem bijna geraakt maar hij ontwijkt het. Ik zie dat Rozelina iets zegt een soort spreuk en dan komt er licht uit haar hand en zie ik dat Kentlos weer op de grond valt. Vlug krabbelt hij weer recht en vliegt naar ons. Hij zegt ook een rare spreuk en er komen rare bliksemschichten uit zijn handen. Zo vlug als ik kan kruis ik mijn armen en maak een verdedegingsshild. Als de bliksem weg is kijk ik naast me, maar ik zie Rozelina niet meer. Vlug kijk ik naar de grond. Oh neen ze ligt op de grond, ze heeft een grote wonde en ik denk dat ze buiten bewustzijn is. Ik kijk kwaad naar Kentlos.

"oh is je vriendinnetje gesneuveld. Wat jammer zeg." Zeg hij op een geamuseerde blik.

"Hou toch je mond bullebak." Zeg ik kwaad. Bij het woord 'bullebak' veranderd zijn gezicht en kijkt hij smerig naar mij.

"Ik zal je eens wat leren." Hij vliegt op mij af en begint zwart ballen afteschieten. Vlug maak ik weer mijn schild. Als hij gestopt is met zwarte ballen op mij af te schieten vlieg ik vlug weg. Tijdens dat ik weg vlieg maak ik weer een grote vuurbal. Vlug draai ik me om en richt mijn handen met de vuurbal in naar Kentlos. Ik schiet de vuurbal af, ik zie dat Kentlos hem niet helemaal kon ontwijken. De vuurbal heeft zijn arm geraak. Je kan duidelijk zien dat er een brandwond zich aan het vormen is. Hij kijkt me weer aan. Hij zegt een spreuk en richt zijn hand op mij terwijl hij zijn wijsvinger draait. Vlug maak ik weer mijn verdedegingsschilt. Ik zie iets vreemds op mij afkomen, als het tegen mijn verdedigingsschilt komt voel ik het breken en vlieg ik hard op de grond. Vlug krabbel ik weer recht en vlieg in de lucht. Ik zie dat kentlos weer op mij af vliegt. Vlug concentreer ik mij op de rotsen. Ik zie dat er een rotsblok af kraakt, vlug richt ik mijn handen op kentlos en al snel word dat gevolgd door de rots blokken die tegen hem aan knallen. Hij valt samen met de rotsblokken op de grond. Ik zie rond naast hem een klein vijvertje liggen. Misschien kan ik hem in de vijver laten vallen en dan het water bevriezen zo dat hij niet weg kan. Maar hoe moet ik dat doen? Ik vlieg naar de vijver tot ik er boven blijf hangen. Ik zie dat hij de rotsblokken weg duwt en weer begint te vliegen. Hij is echt razend. Denk ik in mijzelf. Vlug concentreer ik me op het water en wacht tot dat Kentlos dicht genoeg is. Als hij bijna vlak voor me vliegt doe ik mijn handen omhoog en het water volgt mijn handen. Nu zit kentlos in een golf water die stilstaat. Ik concentreer me weer op het water en denk dat ik het moet laten bevriezen. In een seconde is het water bevroren met Kentlos er midden in. Ik laat hem er een eindje inzitten tot dat hij flauwvalt. Dan kunnen we hem pakken, want ik wil natuur geen mensen doden. Opeens voel ik een harde klap in mijn zij, daardoor val ik gelijk op de grond. Vlug ik ik wat het was. Nu zie ik dat het de tovenaar met zwart haar is. Ik zie dat hij naar Kentlos vliegt en met een spreuk het ijs breekt. Zo vlug mogelijk sta ik recht, maar ik heb te laat kunnen ontwijken voor de zwart bal die op mij afvliegt. Weer val ik met een knal op de grond. Heel mijn lichaam doet zeer van al die pijnlijke vallen en nu zitten er nog 2 tovenaars op mijn hielen. Denk ik kwaad in mijzelf. Vlug maak ik weer mijn schilt terwijl ik nog om de grond lig. Ik zie dat Kentlos en de andere tovenaar allemaal sterke spreuken op mij afvuren. Ik denk niet dat mijn schilt dit nog lang zal houden. Weer hoor ik gekraak en voel ik dat mijn schilt breekt. Ik krijg zo'n grote magie bal recht in mijn buik en ik moet al snel kokhalzen. Dit word me echt teveel.

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!