Gevecht deel 2

436 44 6

Hallo iedereen, ik zet weer een nieuw hoofdstuk op. Veel leesplezier en votes zijn altijd welkom.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pov Rozelina

Selina staat midden in de cirkel met boze tovenaars "geef je over Selina, je kan geen kant meer op." Zegt een tovenaar bloed serieus.
"Neen dat nooit." Schreeuw Selina uit.
"Kom dan maar op of wil je geen wraak nemen op de koningin o wacht je moeder die we hebben gedood."
"Wat ik haat jullie, door jullie weet mijn vader en ik niets meer van dit!" Zegt Selina boos.
"Nauw dat is dan de schuld van je domme moeder, zij heeft jullie geheugen gewist, maar gelukkig voor jou is er een middeltje voor alles te herinneren. Maar nu ter zake komen. Geeft je over of we vernietigen het middeltje voor je geheugen en we maken je leven tot en hel zodat je je wel moet overgeven!" Ik zie alle 5 de tovenaars gemeen grijnzen.
"Selina geef je niet over anders wordt alles tot een hel." Roep ik tegen Selina. Ik zie dat 1 van de tovenaars zijn hoofd draait naar mij.
"Hou je kop, klein miezerig feetje!" Schreeuwt de tovenaar die zijn hoofd heeft gedraaid. Ik kijk naar Selina en zie ze dan transformeren.
"Zo je kiest dus voor de moeilijke manier." Zegt de tovenaar. Ik zie dat Selina uit de cirkel richting mij vliegt. Vlug vlieg ik naar haar. Al snel volgen de tovenaars haar. Ik zie dat Selina naar rechts kijkt, snel kijk ik ook naar rechts en ik zie de vampiers in de verte. Met opluchting kijk ik de groep aan die nu lopend op ons af komt. "Selina kijk uit!" Roep ik hard. Ik kijk naar de groep vampiers die de andere 4 tovenaars aan het uitdagen zijn. Ik ga ze helpen. Selina zal het wel redden en straks komen de andere meiden terug. Zeg ik tegen mijzelf. Vlug vlieg ik naar de groep. Tussen de groep zie ik de koning van de vampiers staan. Ongelooflijk dat hij ons wouw komen redden. Zeg ik blij tegen mezelf.
"Moet ik jullie een handje helpen?" Vraag ik aan de koning en paar anderen vampiers die rond hem staan.
"Ja graag, we kunnen je hulp goed gebruiken." Zegt de koning met een machtige stem. Ik draai me snel om en vlieg wat dichter naar de tovenaars die het moeilijk hebben met een paar vampiers. Ik zie dat ze verzwakt geraken doordat de vampiers energie uit hen zuigen. Snel leg mijn handel op elkaar en sluit mijn ogen kort. Dan die ik mijn handen open en zie dat er al een mooie lichtbol is. Ik richt het op 1 van de tovenaars en vuur de lichtbal dan af. De tovenaar kan nog net ontwijken van mijn lichtbol.
"We zien dat we je een handje kunnen helpen." Ik schrik mij te pletter en kijk dan vlug achter mij.
"Meiden!" Ik sla mijn armen open en knuffel ze allemaal.
"We hebben de wolven kunnen verslaan. De meeste zijn al weg gevlucht." Zegt Mai Trost.
"Kom we moeten Selina en de vampiers helpen met het verslaan van de tovenaars." Zegt Megan serieus. Ik knik eens naar de meiden en vlieg dan terug naar de 4 tovenaars die druk aan het vechten zijn met de vampiers.
"Meiden, we moeten onze kracht bundelen." we nemen elkaars hand vast en staan in een lange rij. Fleur en Mai die aan de buitenkant van de rij staan houden hun hand gericht op de tovenaars. We concentreren ons op de tovenaars die pas nu zien dat we ze gaan aanvallen. Er komt uit de hand van Fleur en Mai een gouden licht en dan schiet er een lichtbal o de 4 tovenaar. Ze vallen alle vier paar meters verder op de grond.

Pov Selina
Ik zie dat Kentlos de vuurbal probeert tegen te houden, maar al snel valt hij toch recht tegen een boom.
"Ja het is raak" Roep ik blij.
Kentlos kijkt mij woedend aan. Voor ik het weet krijg ik weer een zwarte energiebal in mijn buik alleen veel groter.
"Aaaa!" Schreeuw ik terwijl ik naar de grond val. Net voor ik op de grond val kom ik weer wat tot mijzelf en vlieg ik vlug de lucht weer in. Al snel zie ik weer een zwarte energie bal mij afkomen maar die kan ik nog net ontwijken. Ik draai mij om naar kentlos concentreer mij op aarde. Dan komen er allemaal kleine kiezelsteentjes rond mij, dan concentreer ik mij terug op Kentlos. Zo snel als de kiezelsteentjes gekomen zijn vliegen ze tegen Kentlos aan. Ik hoor hem wat schreeuwen en dan vliegt hij weg van de steentjes. Opeen vliegt hij in lichtsnelheid op mij af en voor ik nog maar met mijn ogen kan knipperen Voel ik een pijnlijke steek in mijn rug en val ik zeer hard op de grond. Kentlos heeft nog mijn rug vast en duwt met zijn ene hand hard tegen de grond.
"Nu heb ik je." Zegt hij kwaad tussen zijn tanden.
"Laat mij los!" Schreeuw ik terwijl ik mij probeer los te wringen. Hij knijpt met zijn scherpe nagels net tussen mijn vleugels. Ik knijp mijn ogen dicht en bijt op mijn lip.
"Nu wordt je niets meer miezerig feetje." Zegt hij. vlug doe ik mijn ogen open en probeer mijn hoofd zo ver mogelijk te draaien zodat ik toch een beetje zie wat Kentlos van plan is. Hij richt zijn handpalm op mijn rug. Mijn ogen worden groot.
"Neen niet doen!" Schreeuw ik.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wow ik ben zo blij, ik heb al 4.5k voor mijn boek. Super bedankt voor het lezen en de votes op mijn boek. :)

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!