Vechten met wolven

555 49 3

Hallo iedereen
Ik zal vanaf nu ook een beetje uit Rozelina spreken. Het verhaal wordt dan ook wat langer. Veel leesplezier.

Pov Rozelina
Ik hoor dat de deur open knalt en ik zie dat er wolven staan. Wat doen de wolven hier in hemelsnaam? Denk ik in mij zelf. Ik kijk naar de meiden en ik zie ik hun ogen dat ze angstig zijn. Vlug sta ik op.
"Wat komen jullie hier doen?" Zeg ik met een beetje woede ik mijn stem.
"Geef ons de tovenaars of wij ontvoeren jullie prinses!" Brult de ene wolf.
"Neen nooit!" Zeg ik woedend.
"Oke jullie hebben er voor gekozen." Ik hoor dat hij huilt en ik zie dan achter de 4 wolven die er staan nog wolven binnen komen die de trap op lopen richting Selina's kamer.

"Lief haal Lion en zeg dat hij Selina moet redden en moet weg brengen naar een veilige plaats." Lief knikt eens en loopt vlug de deur uit. Ik hoop dat Lion maar op tijd is en dat Selina in veiligheid wordt gebracht.
Vlug kijk ik weer naar de wolven die al klaar staan om ons aan te vallen.
Ik kijk naar de meiden en knik eens. "Meiden transformeer!" Schreeuw ik nog uit. Vlug transformeren we ons.
"Kom we vliegen naar buiten." zeg ik tegen de meiden. Ik wil niet dat het kasteel wordt verwoest door die wolven.

Als we buiten zijn valt mijn mond open. Heel het dorp is in chaos overal zijn er wolven die vechten met feeën. Dit kan toch niet. Ik word uit mijn gedachten gehaald door een wolf die bijna op mij springt.
"How rustig hondje." Ik zie dat Lief naar me toe vlug.
"Rozelina, Lion heeft Selina in veiligheid gebracht." Zegt Lief met een klein glimlachje.
"Gelukkig. Nu moeten we die wolven verslaan." We vliegen naar andere feeën die het moeilijk hebben om zich te verdedigen tegen de wolven. We schakelen er veel uit maar ik denk dat wij alleen het niet aan kunnen. Ik hoop dat Lion hulp zal zoeken. Opeens hoor ik een geschreeuw dat van uit een huis komt een beetje verder op. Zo vlug als ik kan vlieg ik er naar toe. Vlug vlieg ik het huis binnen en zie dat er een vrouw met haar kind achter haar staat en ze wordt bedreigd door 3 grote wolven.

"Laat haar met rust!" Schreeuw ik hard uit. Ik zie dat 1 van de wolven zich omdraait en kwaad begint te brullen. De andere 2 wolven staan nog voor de vrouw.
De wolf die voor mij staat wilt op mij springen maar ik ben hem te snel af. Nu sta ik achter hem en ik schiet een lichtbol af op zijn rug. Je kan hem horen janken. 1van de wolven die bij de vrouw staat draait zich ook woedend naar mij toe. Ik kijk hem kwaad aan, maar voel dan een pijnlijke steek in mijn rug en word de andere kamer in gekatapulteerd. Ik voel dat er een warme vloeistof over mijn rug stroomt. opeens voel ik een hand op mijn schouder. Vlug kijk ik op wie het is en zie dat het de vrouw is. Ze kijkt me met een geruststellende blik toe en legt dan haar handen op mijn rug. Al snel voel ik een warme tinteling in mijn wonde en dan niets meer. Vlug sta ik recht en kijk haar aan.
"Bedankt voor me te genezen." Zeg ik dankbaar.

"Geen probleem." Ik knik nog eens en vlieg dan vlug het huis uit achter die wolven aan. In de verte lopen die 3 wolven richting het paleis toe. Zo snel als ik kan vlieg ik naar ze toe.

"Hey dachten jullie dat je zo rap van mij af zou zijn!" Zeg ik met een kwade stem.

"Jij stomme fee." hoor ik 1 van de wolven brullen. Vlug doe ik mijn armen open en spreek een spreuk uit waaruit er dan een harde knal komt waardoor de wolven omver worden geblazen.

"Is dat alles wat je kan?" Brult de ene wolf die al weer recht staat.

Pov Selina.

We lopen langs het leger naar een poort. Deze poort is simpel en gewoon van ijzer. De poort wordt weer automatisch geopend en ik zie dat er al een auto klaarstaat. Het is een auto zonder wielen die een beetje boven de grond vliegt. Dat is echt cool. Op aarde zouden we ook zoiets moeten hebben. Denk ik in mijzelf
Als we bij de (vliegende) auto staan word de deuren geopend door 2 bodyguards. De bodyguards zijn helemaal in het zwart gekleed zoals de meeste vampiers hier, maar bij de bodyguard hebben ze een soort jas aan en er lopen in het midden van de jas witte knopen. Het haar van de bodyguards is in het zwart en staat met Gel in een kuifje wat ze eigenlijk best stoer maken. De koning stapt in de auto en zegt dat we ook mogen instappen. In de auto kan je voor elkaar zitten. Het interieur is ook modern en de zetels zijn in leer.
Er heerst een stilte in de auto en ik voel dat de auto vooruit gaat.
"Gaan we met de auto tot aan het rijk van de elfen?" Vraag ik beleeft aan de koning.
"Neen we stoppen een eindje voor Utopia, daar splitsen we ons zodat we niet opvallen." Zegt de koning met een kleine grijns op zijn gezicht.
Na ongeveer een half uur voel ik dat de auto tot stilstand komt. De deuren worden weer door de bodyguard geopend en we stappen allemaal uit. Ik zie dat we in een bos zijn.
"Waar zijn we?" vraag ik aan Lion.
"We zijn aan de rand van Utopia."
Ik zie dat de koning naar zijn leger toe loopt die wat verder staat. Ik hoor hem zeggen dat ze zicht moeten splitsen. De koning loopt weer onze richting uit.

"Vanaf hier moeten we zeer voorzichtig zijn." Lion en ik knikken eens. Opeens komt er een wachter naar de koning gelopen en duwt in Lion's en mijn hand een zwaard.

"Voor wat is dit nu nodig." Vraag ik met een opgetrokken wenkbrauw.

"Voor het geval je in nood bent."

"Maar ik kan toch transformeren."

"Voor het geval dat je dat dan niet meer kunt." Zegt hij met een grijns. Hij is zot denk ik in mijzelf. Alleen bij de training was dit leuk, maar voor in het echt...
In de verte zie ik weer 2 wachters afkomen en ze hebben iets in kun hand. Als ze dichter zijn weet ik wat het is. Het zijn kleren. De wachters geven aan de koning aan Lion en aan mij een pakje kleren. Ik vouw ze open en kijk wat voor kleren het zijn. Het is een soort gevecht pak waarbij de broek aan de T-shirt hangt, het is ook helemaal in het zwart en bij mij zit er een zwarte riem en bij de jongens. Is het gewoon zwart.
Ik kijk de koning vragend aan.
"Je kan toch niet in je jurk vechten." Zegt de koning met een grijns. Ik begin lichtjes te blozen en ik kijk naar mijn jurk.
"Waar kan ik mij omkleden?"
"Achter die boom daar." zegt hij en hij kijkt ook Lion aan. Ik knik alleen maar eens kwaad en loopt dan naar die boom. Zo vlug als ik kan kleed ik me aan zodat zeker niemand me ziet. Als ik terug naar de koning loopt die ondertussen ook al zijn pak aan heeft zie ik dat Lion ook al klaar is.
"Zijn jullie klaar voor te vertrekken?" Ik zie dat Lion me eens aankijkt en ik kijk heb dan aan met een twijfelende blik.
"Het zal wel lukken." Zegt Lion geruststellend.

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!