Gevecht deel 3

374 41 1

Pov Selina

Ik zie dat Kentlos de vuurbal probeert tegen te houden, maar al snel valt hij toch recht tegen een boom.

"Ja, het is raak" Roep ik blij.

Kentlos kijkt mij woedend aan. Voor ik het weet krijg ik weer een zwarte energiebal in mijn buik alleen veel groter.

"Aaaa!" Schreeuw ik terwijl ik naar de grond val. Net voor ik op de grond val kom ik weer wat tot mijzelf en vlieg ik vlug de lucht weer in. Al snel zie ik weer een zwarte energie bal mij afkomen maar die kan ik nog net ontwijken. Ik draai mij om naar kentlos en concentreer mij op aarde. Dan komen er allemaal kleine kiezelsteentjes rond mij, dan concentreer ik mij terug op Kentlos. Zo snel als de kiezelsteentjes gekomen zijn vliegen ze tegen Kentlos aan. Ik hoor hem wat schreeuwen en dan vliegt hij weg van de steentjes. Opeen vliegt hij in lichtsnelheid op mij af en voor ik nog maar met mijn ogen kan knipperen Voel ik een pijnlijke steek in mijn rug en val ik zeer hard op de grond. Kentlos heeft nog mijn rug vast en duwt met zijn ene hand hard tegen de grond.

"Nu heb ik je." Zegt hij kwaad tussen zijn tanden.

"Laat mij los! Schreeuw ik terwijl ik mij probeer los te wringen. Hij knijpt met zijn scherpe nagels net tussen mijn vleugels. Ik knijp mijn ogen dicht en bijt op mijn lip.

"Nu wordt je niets meer miezerig feetje." Zegt hij. vlug doe ik mijn ogen open en probeer mijn hoofd zo ver mogelijk te draaien zodat ik toch een beetje zie wat Kentlos van plan is. Hij richt zijn handpalm op mijn rug. Mijn ogen worden groot.

"Neen niet doen!." Schreeuw ik.

Pov Rozelina

Ze vallen alle vier paar meters verder op de grond. Meteen lopen een de vampieren naar de tovenaars en omsingelen ze. Ik zie dat de koning eens naar ons knik en dan ook naar de tovenaars loopt. Vlug vliegen we ook naar de tovenaars. Ik kijk naar kun en zie dat ze verzwakt zijn en dat paar van de vampiers en scherp mes tegen hun keel houden zodat ze zich niet zouden bewegen. Opeens hoor ik een geschreeuw achter mijn rug. Vlug kijk ik om mij en zie dat Selina in moeilijk heden zit. Zo vlug als ik kan vlieg ik naar haar toe en laat een licht bal op Kentlos vliegen. Kentlos laat Selina meteen los, maar al snel neemt hij haar bij haar pols en trekt haar recht. Kentlos maakt een energie bal in zijn ene hand, maar dan zie ik dat zijn ogen zoals schoteltjes worden en zijn energie val verdwijnt. Ik kijk achter mij en zie dat 4 vampiers energie uit hem zuigen.

"Wat!" Roept hij. Hij kijkt eens naar Selina en vliegt dan weg naar de andere vier tovenaars.

"Kom we gaan weg." Zegt hij woedend tegen de anderen. Ik vlieg naar Kentlos maar voor ik bij hem ben is hij al verdwenen uit het niets en de andere tovenaars ook.

"Roselina, gaat het." Hoor ik iemand achter mij zeggen. Ik draai mij hoofd wat en zie dan dat het Selina is.

Pov Selina

"Neen niet doen!." Schreeuw ik. Ik beweeg zoveel ik maar kan, maar hoe meer ik mij beweeg hoe meer hij zijn nagels in mijn rug duwt. Opeens voel ik dat zijn hand weg gaat, maar voor ik nog weg kan vluchten, pakt hij mij bij mijn pols stevig en trekt mij hardhandig recht. Dan zie ik Rozelina daar. Ik kijk eens opgelucht naar haar. Ik zie dat er achter haar 4 vampiers tevoorschijn komen en zich concentreren op Kentlos. Terwijl Kentlos een energie bal maakt in zijn hand die nog vrij is zie ik dat de zwarte bal weer weg gaat.

"Wat!" Schreeuwt Kentlos. Kentlos kijkt nog eens boos naar mij en laat mij dan los. Snel vliegt hij weg. Ik ben opgelucht dat Kentlos weg is en ik vlieg naar Roselina die Kentlos volgt. Opeens stopt Rozelina. Ik vlieg nog wat dichter bij haar.

"Rozelina gaat het?" Vraag ik haar met een bezorgde stem. Rozelina draait haar om en lacht dan naar mij. Ze legt haar handen op mijn schouder.

"Ik ben blij dat je in orde bent." Ze glimlacht, maar dan verzwakt haar glimlach en kijkt ze mij bezorgt aan. Ze zucht eens.

"De tovenaars zijn ontsnapt."

"Dat meen je niet." Ik kijk haar ongelovig aan.

"Ja ze zijn zomaar verdwenen en ik ben bang dat ze het middeltje gaan vernietigen." Zegt Rozelina.

"Dan moeten de achter hen aan."

"Ja, maar vandaag niet we zijn allemaal uitgeput, ook de tovenaars. We moeten nu de andere helpen en de mensen van het dorp. "

"Oké." Zeg ik met een klein knikje.

Rozelina en ik vliegen allebei naar de grond en transformeren ons terug.
--------------------------------------------------------
Hoe vond je het hoofdstuk? Comments zijn altijd welkom en Votes natuurlijk ook. 😃

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!