De koning

501 50 4

Sorry voor de late update.

Hier heb je een nieuw hoofdstuk :) Veel plezier.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Al snel komen we bij de deur van het kasteel. Daar staat nog een wachter en opent de deur voor ons. Lion loopt door naar de hal. Vlug volg ik Lion, als we in de hal zijn kijk ik bewonderend rond mij. De hal is ongeveer even groot zoals die van ons maar het blijft moderner. Ik zie dat er een butler naar ons toe komt.

"Willen jullie mij volgen?" Zegt de butler zonder emotie. Voor we nog kunnen antwoorden draait de butler zich en loopt naar een deur die wat verder op staat. De deur is net zoals bij ons in het goud meet hier staat er een koninkrijk in gegraveerd. Ik denk dat het het land van de vampiers is die hier op de deur staat. Als snel wordt ik uit mijn gedachten gehaald door de butler die hard op de deur klopt. Daarna wordt de deur geopend door 2 wachters.

"Volg a.u.b" Zegt de butler. We lopen naar binnen en ik zie dat voor ons een grote stoel staat waar de koning op zit. De stoel is versiert me goud met weer allemaal tekeningen in.

"Welkom." Zegt de machtige stem van de koning. De koning ziet er rond de 40 uit en is redelijk gespierd. Ik zie dat de koning naar ons kijkt als uitnodiging dat we mogen beginnen te spreken.

"We zijn naar hier gekomen om uw hulp." Zegt Lion deftig. De koning kijkt eens naar mij en dan weer naar Lion.

"Jullie zijn elfen. Voor wat hebben jullie onze hulp dan nodig?"

"Wij worden aangevallen door de stam van de wolven." Ik zie dat er een frons op het gezicht van de koning verschijnt. "Wij vragen om uw hulp om ze uit te schakelen."

"Ik wil met al het plezier jullie helpen,maar waarom vielen ze jullie aan?"

"Wij hebben de 5 tovenaars opgesloten doordat prinses Selina terug is gekeerd." Ik begin lichtjes te blozen.

"Dus de wolven zullen zeker de tovenaars bevrijd hebben."

"Ja inderdaad."

"We moeten zo snel mogelijk in actie komen!" Zegt de koning. De koning doet teken naar de butler dat hij moet komen en zegt dat hij het leger moet klaar zetten. De butler knikt eens en loopt dan naar de deur.

"We gaan uw land weer bevrijden van de wolven prinses." Zegt de koning beleeft.

"Dank u" zeg ik met een glimlacht. De koning staat recht uit zijn stoel een loopt onze richting op.

"We vertrekken vandaag nog. Het leger staat klaar dus we kunnen gaan en ik ga ook mee."

"Nogmaals bedankt." zegt Lion met een lichte buig, ik zie dat Lion kijkt naar mij als teken dat ik ook lichtjes moet buigen. Vlug buig ik ook lichtjes en kom dan weer recht.

"Volgen jullie mij?" zegt de koning tegen ons. De koning loopt langs ons heen naar de grote deur. Lion zegt dat ik heb moet volgen dus we lopen ook naar de grote deur en volgen de koning tot we buiten komen we het grote leger staar. Het zijn allemaal gespierde mannen met een mes bij zich.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zeg me wat je er van vindt, ik weet niet als het boek goed is.

Vote~comment~

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!