Fee?

2.3K 151 21

~ De volgende dag ~

Ik kom lichtjes wakker van een licht straaltje zon die op mijn gezicht schijnt. Ik open mijn ogen. Mijn zicht is nog een beetje wazig, maar al snel zie ik weer goed. Met een kreun ga ik recht op mijn bed zitten en denk aan het schoolbal en aan de rode ogen die ik zag. Wat zou dat zijn? Een vampier? Neen vampiers bestaan niet en ander zou hij mij wel gepakt hebben, want vampiers kunnen toch zo snel lopen? Denk ik twijfelend.
Ik bedenk me net dat ik in de vakantie met mijn vader moet helpen in zijn strand bar. Ik zucht hardop.
Ik stap uit mijn bed en neem een warme douche. Als ik uit de douche ben droog ik mij af en doe een geel kleedje aan. Opeens hoor ik mijn maag hard knorren. oh ik heb zo'n honger! Denk ik in mijzelf. Snel loop ik de trap af en ga naar de keuken. Daar zit pap de krant te lezen. Hij kijkt met zijn ogen een beetje omhoog naar mij.
"Goedemorgen schat." Zegt hij afwezig.
"Goedemorgen"
"Ik heb een eitje gekookt voor je." en hij wijst naar het bord zonder zijn hoofd te draaien.
"Is het zo interessant in de krant, dat je zo afwezig bent?"
"Ja, ik zit het voetbal nieuws te lezen. Kom je om 11uur helpen in de bar?"
"Ja, ik kom wel." met een diepe zucht neem ik mijn eitje en eet het zo traag mogelijk op. Ik hoor pap opstaan. Snel kijk ik op.
"Ik ga al naar de bar." Zegt hij.
"Oké"
Op mijn gemak eet ik alles op. Als ik klaar ben ruim ik alles op. Ik heb nog wat tijd dus kan ik nog lekker voor de tv hangen. Als ik weg moet neem ik mijn fiets en fiets naar de bar , gelukkig is het niet ver rijden. In de bar lopen er altijd hotte jongens en dat vind ik zo fijn. Eindelijk ben ik bij de bar. Ik plaats mijn fiets tegen het hek en sluit hem. Er is blijkbaar nog niet veel volk, maar dat zal nog komen, want vanavond speelt er een band bij ons, ik weet de naam van de band niet meer maar dat doet er even niet toe. Maar door de band zal het zeer druk worden en dat betekend extra hard werken. Ik rol eens met mijn ogen en loop dan met een zucht naar binnen. Als ik binnen ben zie ik pap die de verse ladingen fruit sorteert.
"Hey Selina kom eens helpen."
"Ja ik kom." We hebben 2 uur besteed aan alles te sorteren nu moet ik nog alles versieren en nog de tafels eens afkuisen.

Als het werk allemaal gedaan is, is het al avond en er begint al veel volk te komen, de band is er ondertussen ook al. Na paar sound checks beginnen ze met spelen. Het is ondertussen en al behoorlijk druk. Nu heeft de band hun eerste liedje af en het is wat rustiger. De meeste mensen hebben nu drinken, dus ik ben even met rust gelaten. Aandachtig kijk ik naar de band die nu met hun 2de nummer zal beginnen. Opeens wordt mijn aandacht gewekt door 5 mannen die door de deur stormen en een soort donkere rook door de ruimte laat komen waardoor iedereen in slaap valt behalve ik!

"Zo Zo dus jij bent die vermiste fee waar we al jaren naar zoeken." Zegt de man met een grote grijns op zijn gezicht. wacht even hij heeft rode ogen , hij is de man die ik heb gezien gisteren!
Ik kijk verstrooid naar de man. Al snel herpak ik mij weer.
"Wat! Ik ben geen fee en trouwens feeën bestaan niet!" roep ik hard uit. Opeens komen er nog 5 meiden door de deur gevlogen. Ik kijk met ogen zo groot als schoteltjes naar de 5 meisjes.
Zie ik het nu goed? Zij dat feeën? Denk ik verwarrend. Ik ben nu echt heel bang en ik ren weg achter een kast en zit daar in een hoekje te kijken wat ze doen. De 5 meiden beginnen met de mannen te vechten, maar het is niet zomaar vechten zoals op elkaar slaan en schoppen. neen, het is met magie, ze zeggen allemaal rare spreuken en dan komt er licht uit hun handen! wacht eens die mannen! Ze kunnen ook vliegen! Maar zij hebben geen vleugels. Ik zie dat die mannen sterker zijn dan de meisjes. Er kijkt 1 man rond zich en zegt dan tegen de andere "Kom we gaan, het meisje is toch weg."
En toen vertrokken ze even snel zoals toen ze gekomen waren.
Dan zie ik een meisje met roze haar op mij afkomen. Ik kijk haar wantrouwig aan.

---------------------------------------------------

Sorry, als er spellingsfouten inzitten.

zeg me wat je er van vindt, ik denk dat ik het volgende hoofdstuk volgende week post.

~vote~comment~read~

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!