De kroning

655 33 7

Hallo,
Dit is het dan, het laatste hoofdstuk van mijn boek. Ik ben echt heel blij dat jullie mijn boek lezen en leuk vinden. Alvast bedankt daarvoor. Ik hoop dat het laatste hoofdstuk jullie zal bevallen😊!
Veel leesplezier!❤️
------------------------------------------------------------------------------

"Ok pap, dan zal ik nu naar mijn vriendinnen gaan. Ga je mee Rozelina?"
"Ja tuurlijk." Zegt ze blij. "En ik zal naar de politie bellen an alles in orde
maken." Zegt pap.

De volgende drie dagen hebben pap, ik alles geregeld in verband met school. Pap en ik zijn naar de directie geweest op te zeggen dat alles in orde is met ik. Dat ik naar een ver familielid ben geweest etc. Na een lang na te denken en te praten en pap en Rozelina hebben we samen beslist dat ik als school weer begint , want het is nog altijd vakantie. Ik niet meer naar school zal gaan , toch niet op aarde, omdat wij eigenlijk in Utopia moeten gaan wonen en dat ik daar les zal kijken. Maar natuurlijk vond pap dit eerst belachelijk maar na een zeer lange discussie zijn we toch overeen gekomen dat ze mij van school halen. We hebben dit laten weten aan de directie en gelukkig vroegen ze zich niet af waarom, ze hadden zelf niet veel interesse in ons. Alle interesse verdween toen pap zij dat ik gewoon naar een familielid ben geweest. Ze hadden waarschijnlijk gehoopt dat we een sappig verhaal hadden te vertellen, maar ze hadden het mis. Gelukkig is alles goed verlopen met school en de politie en ook met mijn vrienden. Ze waren dood ongerust, ze vonden het wel raar dat ik hier niet meer naar school zou gaan. Ik zij dat we gaan verhuizen, maar dat we het huis hier zouden houden en af en toe terug zouden komen, maar natuurlijk weten ze niet dat ik naar Utopia zal verhuizen.

"Pap, heb je alles ingepakt?" Riep ik naar mijn vader.
"Euh ja." Ik hoor mijn vader strompelend van de trap komen. Dan hoor ik iets vallen. Rozelina en ik lopen vlug naar mijn vader
"Oh, er is niets aan de hand hoor." Zegt mijn vader lachent.
"Pap toch je laat al je koffers vallen." Ik glimag naar mijn vader en raap dan zijn koffers op en breng ze naar de woonkamer.
"Ik ben wat nerveus." Zegt mijn vader.
"Een hele nieuwe wereld is niet niets en al zeker niet als ik een koning bent." Zegt mijn vader met een zenuwachtige lach.
"Alles komt goed." Zegt Rozelina gerust stellend.
"Ik zal een poort maken die uitkomt in de tuin van het paleis, zodat het rustig is en u een beetje kan wennen." Zegt Rozelina tegen mijn vader. Mijn vader knikt goedkeurend naar Rozelina. Rozelina stapt naar het midden van de woonkamer en maakt een poort die ons naar Utopia brengt.
"Zo de poort is klaar, ik zal eerst de koffer daar de poort brengen." Rozelina neemt paar koffers en laat ze door de poort gaan. Ik kijk mijn vader aan, ik neem ook wat koffers op zodat Rozelina het niet allemaal alleen moet doen.
"Zo, alle koffers zijn daar de poort. Nu zijn wij aan de beurt."Zegt Rozelina met een glimlag. "Zijn jullie klaar?" Vraagt ze aan ons. Ik kijk naar pap en neem dan zijn hand vast.
"Alles komt goed. We gaan nu naar huis." Zeg ik tegen pap om hem te geruststellen. Pap glimlacht zacht.
Samen lopen we door de poort tot we in Utopia zijn...

"Wauw!" Zegt mijn vader vol bewondering als hij het paleis ziet.
"Het is prachtig." Zegt hij.
"Ja." Zegt Rozelina zuchtend."wel jammer dat er een deel van vernield is. Maar gelukkig is het maar de linker kant van het paleis. Dus de kamer om in te wonen in nog ik tact. Het is vooral de gevangenissen en onbelangrijke kamers die vernietigt zijn." Zegt Rozelina. Ik kijk Rozelina met een glimlag aan.
" Zullen we naar binnen gaan?" Vraag ik.
Rozelina en mijn vader knikken goedkeurt. Allemaal nemen we enkele koffers vast zodat we ze onmiddellijk kunnen meedoen in het paleis.
We komen in een kleine kamer terecht. Overal waar ik kijk zie ik wasmachines en spullen staan om kleren te wassen. Alleen zien de wasmachines er iets ingewikkelder en anders uit dan op aarde, maar je kan er zeker uit afleiden dat het een wasmachine is.
"Hier kun jullie jullie koffers achterlaten." Zegt Rozeline deftig tegen ons.

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!