Een vreemd meisje

1.9K 132 5

Hier is het volgende stukje

Veel lees plezier

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Het meisje met roze haar komt voor me staan en rijkt me de hand. Ik kijk haar wantrouwig aan.
"Wees niet bang we doen je niets."Zegt ze met veel zelfvertrouwen. Op haar gezicht heeft ze een kleine glimlacht. Ik kijk haar met wantrouw aan. Moet ik haar wel vertrouwen? Na enige twijfeling pak ik dan toch haar hand. Ik kijk rond mij naar alle 5 de meisjes die nu voor mij staan.
"Gaat het?" vraagt het meisje met roze haar zo voorzichtig mogelijk.
"Ja, het gaat. Waarom willen die mannen mij?" Ik zie de meiden elkaar aankijken en kijken dan serieus naar mij. "Omdat jij de vermiste fee bent." Zegt het meisje met het roze haar.
"Wat een fee. IK BEN GEEN FEE!" Roep ik hard. "Dit kan niet! Dit is niet waar!" Ik kijk ze boos en angstig aan en ren dan zo snel mogelijk de deur uit. "Ggggrrr waar zijn mijn sleutels van mijn fiets!" Fluister ik tussen mijn tanden door.
Ik voel in mijn broekzak als mijn fiers sleutels daar zitten. "Ja, ik heb ze." Vlug open ik mijn fiets. zo snel als ik kan rij ik naar huis zonder nog eens om te kijken als die vreemde meisjes achter mij zitten.
"Gelukkig volgen die feeën me niet" Met een opgelucht gezicht gooi ik mijn fiets in het gras en loop naar binnen ik mijn huis.
Als ik binnen ben sluit ik alle deuren. "Oef, ik ben van ze af." Hier kunnen ze mij zeker niet vinden. Tevreden maar toch een beetje bang loop ik naar mijn kamer. Het is ondertussen al laat in de avond Dus ik besluit maar om te gaan slapen. Ik loop naar de badkamer en doe mijn pyjama. Als ik terug op mijn kamer ben kruip ik langzaam ik mijn bed.
Na een lange tijd van woelen, val ik met veel moeite in slaap.

~in mijn droom~
Ik zie een vrouw met vleugels ze staat 3 meter van mij en heeft lang zwart haar en een wit kleed, ze heeft een soort kroon op met in het midden een diamant. Ze doet haar mond lichtjes open om iets te zeggen, maar dan doet ze hem weer dicht. Ik zeg in mijn droom:
"Hallo kan ik je helpen?" Dan doet ze haar mond weer open maar nu komt er wel iets uit "Selina, je bent in gevaar." ik kijk eens raar naar haar.
"Waarom ben ik in gevaar en wie ben je?" Net als ik mijn zin heb gezegd verdwijnt ze. Ik blijf nog even in de witte ruimte en dan verdwijn ik ook.

~einde droom~
Als ik mijn ogen open zie ik dat ik in een ongemakkelijke houding op de grond lig. ik sta met moeite recht. Al mijn spieren doen zeer van de ongemakkelijke houding. Ik loop naar de badkamer en neem een verfrissende douche om de pijn aan mijn spieren te verlichten.. Daarna doe ik mijn lievelingskleedje aan, ondertussen denk ik aan pap. Ik vraag me af als pap nu thuis is gekomen. Ik loop naar beneden en gelukkig zie ik pap alweer met de krant zitten.
"Hye, dag pap weet jij wat er gisteren is gebeurd?" Vraag ik onzeker.
"Er is niets gebeurd Selina." Hij kijkt me met een gezicht aan van: 'waar heb jij het nu over'.
"Ow oké. "zeg ik bijna fluisterend.
Hhhhhhmmm dus blijkbaar heeft dat slaapmiddeltje de gebeurtenis uit hun geheugen gewist. Dan moet het toch echt magie zijn, ik heb nog nooit van een slaapmiddel gehoord die het geheugen voor een deel kan wissen.
"Selina, ga je naar de bar gaan. we moeten nog veel opkuisen van het optreden, aangezien jij gisteren opeens weg was." zegt hij een beetje boos.
"Het spijt me van gisteren, ik voelde me niet zo goed." Ik vind het echt niet leuk als ik tegen mijn vader lieg.

Ik prop vlug een broodje in mijn mond en neem mijn fiets die buiten nog in de tuin ligt. Ik spring er op en fiets naar de bar. Als ik bij de bar aankom zet ik mijn fiets aan de kant en ga naar binnen en man, wat is het hier vies. Overal liggen er bekertjes en plassen van drankjes. Ik neem een vuilniszak en raap eerst alle bekertje op en dan dewijl ik de vloer. Als ik klaar ben zit ik onder het zweet, maar gelukkig gaat de bar vandaag maar later open dan normaal en er is vandaag geen optreden dus daar heb ik dan ook geen last meer van.

-paar uur later-

De bar is al open en het is nog redelijk rustig. Opeens zie ik 5 meiden binnen komen, ze zien er zo bekend uit. wacht eens even! Zijn dat die feeën van gisteren? Alleen hebben ze nu gewone kleren aan en hebben ze geen vleugels meer, waar zijn hun vleugels dan gebleven?Neen dat kan niet, ik sla gewoon helemaal door. Zonder dat ik het besef sta ik hen aan te staren. Ik zie dat mijn vader vraagt aan de meiden wat ze moeten hebben en hij geeft de bestelling door aan mij .Dus ik maak ook het drankje en jammer genoeg moet ik het zelf brengen. Ik zucht even en loop dan naar de meiden. Ik geef ze elk een drankje tot dat 1 van de meiden haar hand op mijn hand legt. Opeens zie ik die vrouw van in mijn dromen weer. Ik schrik en trek mijn hand weg van het meisje. En ik ren vlug naar het toilet.

"Niet bang zijn Selina!" hoor ik haar nog roepen. Vlug kruip ik in 1 van de toiletten en sluit mij op. Ik heb zoveel vragen. Hoe kennen ze mijn naam? En waarom achtervolgen ze mij? Opeens hoor ik iemand in de toiletten komen...

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!