wolven?

591 50 2

"Als we beter zijn." zegt Rozelina.
"Oké" Zeg ik braaf.
"Gaan we gaan eten?" vraagt lief hongerig.
"Ja" zeggen de andere meiden.
"Ik ga andere kleren aandoen tot straks." Ik zwaai de meiden voor het plezier nog eens uit en loop dan snel naar mijn kamer.
Als ik in mijn kamer ben loop ik naar de spiegel en kijk hoe ik er uit zie. Ik heb nog steeds mijn broek aan van toen ik naar het kasteel ging van de tovenaars. Ik zie wel dat ik een ander Topje aan heb. De zuster heeft het vast veranderd doordat het vuil was van het bloed. Denk ik in mijzelf.
Ik loop naar mijn inloopkast en kijk wat ik kan aandoen. Ik overloop alle kleren die er hangen tot ik een mooi kleedje tegenkom. Het kleedje is lichtblauw en heeft geen mouwen. In het midden van de jurk waar je buik zit is er een diamanten riem waar nu en dan een blauw diamantje tussen zit.
Wauw wat een prachtige jurk. Dit moet vast een bom geld gekost hebben. Denk ik in mijzelf. Opeens schiet me iets te binnen. Ik ben een prinses dus dan is het normaal dat ik kleren draag die perfect op maar gemaakt zijn en duur zijn.
Als ik nog een rond kijk zie ik ook nog licht blauwe muiltjes staan die aan de top een diamanten bloem heeft. Dit zal ik vandaag aandoen. Denk ik met een hebberige blik. Ik neem mijn kleedje en de muiltjes en loop de inloopkast uit. Ik beslis om eerst nog te douchen dus ik loop onmiddellijk door naar de badkamer. Als ik in de badkamer ben hang ik mijn jurkje over een stoel en zet ik mijn muiltjes er op. Ik begin lib uit te kleden en zet de douche aan. Als de douche lekker warm heeft stap ik er snel onder en begin mij te wassen. Als ik klaar ben stap ik uit de douch en droog mij af. Vlug neem ik mijn ondergoed en doe die ook aan. Dan neem ik mijn kleedje en stap er voorzichtig in. Ik heb het wat moeilijk om mijn kleedje dicht te doen doordat er een rits op mijn rug zit maar na een eindje proberen lukt het toch. Ik slaak een zucht van opluchting. Nu mijn schoenen. Denk ik in mijzelf. Ik neem mijn schoenen van de grond en doe ze voorzichtig aan. Het staat me geweldig zeg ik met een grote glimlach. Terwijl ik in de spiegel kijk. Ik loop uit de badkamer en zet me met een plof neer op mijn bed. Ik vraag me af hoe laat het is. Ik draai me met een vermoeide blik om. Ppppfff het is nog maar 5 uur 's avonds.
~boem~
Opeen hoor ik een harde knal en val ik bijna van mijn bed van het verschot. "Wat was dat!!!"schreeuw ik uit. Vlug loop ik naar de hang en zie ik dat er wolven in de hang rondlopen. Wat! Bestaan er nu ook al op hol geslagen wolven. Vlug doe ik mijn kamerdeur terug dicht en loop naar een stoel die aan mijn bureau staat en neem die op. Vlug loop ik naar de deur met mijn stoel en zet ik die onder de klink. Nu maar hopen dat dat de wolven tegenhoud.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sorry voor het korte hoofdstuk. Hopelijk vonden jullie het leuk.
~vote~comment~

The Missing Fairy  Lees dit verhaal GRATIS!